fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='yuki']Słuchajcie co ona ma oprócz allegro??? wrzućcie to na pierwszą stronę , żeby było jasne, zróbmy dużo dużo ogłoszeń musi się coś znaleźć !!! Przeszukalam watek i nie znalazlam info odnosnie ogloszen poza Allegro. Dziewczyn nie ma, wiec musimy dzialac same :evil_lol: Wołanie zza krat (700949670) - Aukcje internetowe Allegro Mozebyscie pomogly w robieniu ogloszen? Wszystkie dane sciagamy z watku. Tu jest allegro Zuzy, kopiujemy tekst ;):multi: Pomozecie? :cool3: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zaraz siądę i porobimy , tylko żebyśmy się nie zdublowały :) może jakiś podział odgórny? Ołloszenia muszą być , bo inaczej nikt tej ślicznotki nie zauważy:) Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 [quote name='yuki']Zaraz siądę i porobimy , tylko żebyśmy się nie zdublowały :) może jakiś podział odgórny? Ołloszenia muszą być , bo inaczej nikt tej ślicznotki nie zauważy:) Ja wlasnie robie allegro, kopiuje z wczesniejszej wersji ;) Na tym zakoncze, bo musze wyjsc z domku. Jakby ci sie udalo w miedzyczasie cos porobic to wrzuc adresy, jak wroce bede dzialac dalej. Alegratke tez moge zrobic. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=716772417 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2102103_wolanie_zza_krat.html http://www.kokosy.pl/ogloszenie/51517 http://www.ogloszenia.interpress.net.pl/index.php/ogloszenia_zobacz,971511,19,33,,,,,,0/zwierzeta/psy/wolanie_zza_krat Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Ok:) to ja już mam to jedno i zarz następne: olx.pl sprzedasz.pl kupiepsa.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl aleokazja.pl Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 yuki napisał(a):Ok:) to ja już mam to jedno i zarz następne: olx.pl sprzedasz.pl kupiepsa.pl :multi::multi::multi: zrobie szybko alegratke! Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dziewczyny , pomóżcie mi , ja już chwilowo nie dam rady więcej zrobić, poróbmy jeszcze bo bez ogłoszeń nigdy nie znajdzie domu .. Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dzialasz dziewczyno w szalonym tempie!!! Ja wieczorem siade, jest jeszcze niewidomy Bondi do oglaszania na Allergo, zajme sie tym. A moze ma ktoras pomysl na wzruszajacy tekst o niewidomym mikrusku (sorry za offa)? :shake: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No ja niestety nie jestem dobra w te klocki , nie potrafię pisać takich wzruszających tekstów i zgapiam po prostu :) poszukaj na jakimś wątku , jest taki zbiorczy na PwP, psy które widzą sercem ;) Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 i jeszcze ogłoszenia na : dwukropek.pl przygarnij zwierzaka.pl cafeanimal.pl centrumofert.pl Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Słuchajcie dostałam zapytanie o Zuzie:) nie wiem dlaczego na mojego maila przyszło bo podawałam tego co ma Zuza na allegro (moze jakos się wyświetla w moim koncie ogłoszeniowym :roll:). Nieważne, pani na razie zapytała czy jest zdrowa i zaszczepiona, odpisałam , że oczywiście tak i zapytałam jakie Pani może warunki zaoferować , bo to młoda suczka i pełna energii :loveu: czekam na odpowiedź, w razie gdyby co to podam numer tel ten z allegro , ok?? jej może się uda:) może to właśnie ten domek.... Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 yuki napisał(a):Słuchajcie dostałam zapytanie o Zuzie:) nie wiem dlaczego na mojego maila przyszło bo podawałam tego co ma Zuza na allegro (moze jakos się wyświetla w moim koncie ogłoszeniowym :roll:). Nieważne, pani na razie zapytała czy jest zdrowa i zaszczepiona, odpisałam , że oczywiście tak i zapytałam jakie Pani może warunki zaoferować , bo to młoda suczka i pełna energii :loveu: czekam na odpowiedź, w razie gdyby co to podam numer tel ten z allegro , ok?? jej może się uda:) może to właśnie ten domek.... yuki! super nowina! :multi::multi::multi: zaczekamy i moze cos sie ruszy w sprawie Zuzy. Telefony jak najbardziej te z allegro. Dziewczyny wroca a tu w miedzyczasie wszystkie psy wyaadoptowane :razz: Ruszam do ogloszen. Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Zuzka do gory! Ogloszenia porobione. Bierzemy sie za Twojego niewidomego kumpla - Bondzia :loveu: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dostałam odpowiedź od Pani i trochę mnie zaskoczyła. Napisała , że na razie chyba jednak nie , bo miała w domu remont i jeszcze zostało parę rzeczy do wykończenia i że "niestety nie dobrze by zareagował na to pies w otoczeniu głośnych maszyn typu wiertarka". Odpisałam , że sama wzięłam sukę ze schronu podczas remontu , że było wszystko ok , bo nie każdy pies jest taki wrażliwy, moja sucz po postu leżała jak coś ktoś wiercił. Sama nie wiem co o tym myśleć czy pani faktycznie tak sądzi czy to wymówka, może nie wiedziała co odpisac bo się rozmyśliła szybko :) A już sobie nadzieję zrobiłam :( Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 yuki napisał(a):Dostałam odpowiedź od Pani i trochę mnie zaskoczyła. Napisała , że na razie chyba jednak nie , bo miała w domu remont i jeszcze zostało parę rzeczy do wykończenia i że "niestety nie dobrze by zareagował na to pies w otoczeniu głośnych maszyn typu wiertarka". Odpisałam , że sama wzięłam sukę ze schronu podczas remontu , że było wszystko ok , bo nie każdy pies jest taki wrażliwy, moja sucz po postu leżała jak coś ktoś wiercił. Sama nie wiem co o tym myśleć czy pani faktycznie tak sądzi czy to wymówka, może nie wiedziała co odpisac bo się rozmyśliła szybko :) A już sobie nadzieję zrobiłam :( Moze i lepiej, ze zrezygnowala. W czasie tego remontu nie poswiecalaby uwagi potrzebnej na przystosowanie sie Zuzki do nowego otoczenia :lol: A z drugiej strony, skoro remont trwa i ona uwaza, ze psa moze rozdraznic halas - to po co szuka w tej chwili zwierzecia.. :crazyeye: Quote
yuki Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 No właśnie napisała mi , że jest już po remoncie, że jakieś tam drobiazgi zostały do zrobienia. No ale nic , trudno , będziemy szukać dalej, tylko ja taka durna jestem , że szybko łapię nadzieję :( Poczekamy , zobaczymy , może ktoś jutro suńkę piękną wypatrzy i się odezwie:) Quote
fiorsteinbock Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Yuki, kazdy łapie szybko nadzieje, bo dobro psiakow jest najwazniejsze :-( Ale...niema tego zlego co na dobre nie wyjdzie! A jakby Pani Remont po miesiacu odwiozla Zuzke, to bysmy szlochaly!!! ;) Quote
yuki Posted August 18, 2009 Posted August 18, 2009 Nie no jasne, lepiej poczekać na ten właściwy dom niż wpychać psa gdzie popadnie, byle upchnąć. To musi być dom odpowiedzialny. Może jej przeznaczeniem nie było trafieni do Pani Remont , hahah ale mnie rozbawiłaś :evil_lol: "Pani Remont". Może ktoś jeszcze ogłoszenia małej porobić??? Quote
Wiwi Posted August 19, 2009 Author Posted August 19, 2009 dziekuję bardzo za ogłoszenia dla Zuzy, zaraz uaktualnię pierwszy post. a jutro wybieram się do Uciechowa, więc będą nowe zdjęcia:) Quote
Wiwi Posted August 21, 2009 Author Posted August 21, 2009 no i mam nowe zdjęcia, jakie są takie są, ważne że są;) poza tym młoda uczy się chodzić na smyczy, cieżko idzie, ale postępy są, skubana jest strasznie inteligentna, a ta jej maślana mina to po prostu szaleństwo, jest chętna do współpracy z człowiekiem. zaraz zdjęcia będą... Quote
yuki Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Taka śliczna a nikt nie dzwoni w sprawie ogłoszeń:shake: Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 oj piękna, a jakie miny stroi;) może ten właściwy domek jeszcze się nie odnalazł... Quote
Wiwi Posted August 23, 2009 Author Posted August 23, 2009 to na zachętę jeszcze jedno zdjęcie Zuzki: Quote
Recommended Posts