Wiwi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Witajcie nazywam się ZUZA i póki co rezyduję w Ośrodku Pomocy dla Zwierząt Niechcianych i Porzuconych w Uciechowie. Tak samo jak moi koledzy i koleżanki z boksów potrzebuję domu.... Póki co jestem jeszcze bardzo wesoła i przytulaśna, z radością witam każdego przechodzącego człowieka, nie pozwól mi stracić tej radości i nadziei... Tak jak napisała Rotek, aby zwrócić na siebie uwagę odkryłam w sobie talent aktorski. Potrafię zrobić nawet minę kota ze Shreka :) Szczekam, płaczę, a gdy podejdziesz wpycham swój łepek między kraty, zaczepiam łapkami, abyś tylko dotknął, pogłaskał i choć chwilę się mną zaopiekował... Zrobię naprawdę wszystko, abyś tylko mnie zabrał do domku....W ciągu minuty nauczyłam się robić siad i podawać łapkę, wiesz ile się mogę jeszcze nauczyć??? daj mi szansę, proszę!!! A oto ja w całej okazałości: wielkość: średnia wiek: około 1 roku stan: kwarantanna Suńka przebywa w tym schronisku: http://www.dogomania.pl/forum/f1155/osrodek-pomocy-dla-zwierzat-niechcianych-porzuconych-w-uciechowie-psiaki-do-adopcji-142281/ banerek od gordonowej :) ogłoszenia Zuzy: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=716772417 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/2102..._zza_krat.html http://www.kokosy.pl/ogloszenie/51517 http://www.ogloszenia.interpress.net...lanie_zza_krat olx.pl sprzedasz.pl kupiepsa.pl gumtree.pl adopcjapsa.pl aleokazja.pl dwukropek.pl przygarnij zwierzaka.pl cafeanimal.pl centrumofert.pl Quote
fiorsteinbock Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 MIGOTKA :multi::multi::multi: do gory! zaslugujesz na nowy domek, bo jestes urocza i kochaniutka :loveu: Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jej jakie cudo :loveu:, podniosę chociaż , bo moja tez jest Migotka i też ze schronu. Quote
Wiwi Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 młoda jest na prawdę przesłodka! a miny jakie robi by ją tylko pogłaskać, no zakochałam się :) i za cel postawiłam sobie znalezienie jej domku, w sumie to domki powinny się o nią bić, młoda, inteligentna, łagodna i do tego nie duża, no ideał :) Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Boska jest :lol: a ma jakieś ogłoszenia porobione ? Quote
_ogonek_ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 POTRZEBNY TRANSPORT!!! WROCŁAW KOSZALIN DLA ZUŹKI!!!! KONTAKT: 721 107 014 - SYLWIA prosimy o pomoc!!! Quote
Rahl Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Łał, śliczna jest! :) U mnie na mojej "wiosce" (administracyjnie tylko, i tak większość ludzi uważa, że to jest dzielnica Wrocławia :lol:) pobudowało się dużo nowych domów, z pewnością ktoś szuka psa. Może warto popytać???? Teraz są wakacje i mam dużo wolnego czasu, więc... :):) Quote
yuki Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Ogłoszenia i banerek jakiś trza suńce zrobić tylko , ja niestety nie jestem dobra w te klocki, chyba będe się musiała nauczyć :cool3: Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 a hopnę wątek. gordonowa mój banerek o psiakach do adopcji z uciechowa -zajrzyj tam może jest wśród tych psiaków jakiś wyjątkowy ;) Quote
Wiwi Posted July 28, 2009 Author Posted July 28, 2009 przydały by się jakieś banerki i ogłoszenia, ale ja póki co założyła swój pierwszy wątek, więc jestem zielona :roll: czy ktoś mógłby wspomóc??? mogę zasponsorować allegro, ale nie mam konta, może jest ktoś, kto użyczyłby swojego konta?? Quote
Rahl Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Zrobiłam taki roboczy banerek, zawsze coś takiego się przyda ;-). Jest podlinkowany :). A&S, dzięki za link, zaraz pooglądam sobie! :) Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 banalny baner zrobię ja (jak tylko dobiję się do swojego kompa) . alegratkę, autogiełdę robi sylwia w tym wypadku też. Ja zrobię na bank przygarnij zwierzaka, e zwierzaka, kupsprzedaj, kupie psa, krakvet forum, kokosy.pl. Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 gordonowa :loveu: wiwi wrzuc go do pierwszego postu na razie o fajny tekst poprosilam marysie55 ale jezeli ktos teraz ma wene to prosze niech napisze jej teskt!!! Quote
_ogonek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 więcej fotek Migotki: Fago - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Quote
yuki Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Migotka, zamigotaj na dogo , przypominaj o sobie, hoop do góry !!! Quote
rotek_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Wiwi twoja migotka dzisiaj dostała imię nadane przez kierownika;) w karcie ewidencyjnej jest....Zuza imię wzięte od słowa "zołza":evil_lol: Mała jest okrutnie zazdrosna o ludzi jeśli ktoś wchodzi na kwarantannę Zuźka robi wszystko żeby zwrócić na siebie uwagę-szczeka, skacze po kratach ale wystarczy tylko do niej podejść i zmienia swoje oblicze-robi tak niesamowicie smutne oczy że ma się ochotę tylko ją zabrać do domu całą powierzchnią ciała przylega do krat boksu i chłonie każdy dotyk ludzkiej ręki tutaj ma opiekę, ale to nie zmienia faktu że mała potrzebuje domku z własnym ludziem do kochania w każdym innym schronisku prawdopodobnie popadłaby w depresję-ona jest za delikatna na takie miejsce Zuza uczy się błyskawicznie. Tak bardzo chce sprawić radość swojemu właścicielowi, że zrobi dla niego wszystko. Nie lubi załatwiać się w swoim boksie na kwarantannie, prawdopodobnie miała kiedyś dom i ktoś uczył ją podstawowych zachowań w domu A&S podałaś link nie do tego albumu;) u mnie na allego ma aukcję ogólna z innymi psami ale mogę zrobić jej osobą aukcję...potrzebuję tylko tekstu Quote
Wiwi Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 no dobra to niech będzie ta Zoł-Zuza;) ale ona taka kochana, a nie zołza! a że domaga się kontaktu to przecież tylko zaleta, chyba, że jeszcze o czymś nie wiem;) Quote
_ogonek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 oops. Ten jest właściwy: Zuza - Zwierzęta > Psy - Fotosik.pl Quote
Wiwi Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 dobra to niech mnie teraz ktos wyedukuje jak się wstawia baner do podpisu... Quote
yuki Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Wiwi , klikasz prawym klawiszem myszy na banerek i klikasz "kopiuj ". Potem wchodzisz we własny profil, i wchodzisz w sygnatury i tam klikasz myszką "wklej" i gotowe ;) Quote
rotek_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 dla wiwi Wołanie zza krat (700949670) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Rahl Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Allegro świetne :). Chyba muszę poprawić banerek, bo jest troszkę nieaktualny :eviltong:. Zuza, do domu :)! Quote
Recommended Posts