Jump to content
Dogomania

Myslowice brzezinka - mala psinka koczuje na ulicy - czeka ja schron w Mcach!!!!

Recommended Posts

Posted

Dostalam info ze od dluzszego czasu na ulicy koczuje bardzo sympatyczna roczna sunia - zebra o jedzenie probuje spac na klatkch ale jest przeganiana - grozi jej schron w Myslowicach

czy ktos jes z okolic? czy moglby podjechac porobic lepsze zdjecia?
jutro bede miec adres i tel do dziewczyny ktora mi sprawe zglosila,
oto sunia - kiepskie zdjecia:

:-(:-(:-(

Posted

oj 3ba ale ja nie mam pomysłu - mysle moze nad jakims hotelikiem - 100 od reki na nia daje tylko potrzebne mi osoby w okolicy ktore by pomogły
tu jest tel do dziewczyny co ja dokarmia:
516098405.

Posted

czy przemieszcza się w inne miejsca czy siedzi cały czas w tym samym?? Jest śliczna, dmek pewnie szybko znajdzie, tylko czy doczeka... a ta dziewczyna co ją dokarmia nie może jej zabrać na przetrzymanie, wtedy masa ogłoszeń i musi się udać... a teraz to nawet ogłoszeń nie ma sensu robić, bo nie wiadomo czy jutro też tam będzie....

• 1 month later...
Posted

Ambra jestem z Mysłowic , podjade na Brzezinke i postaram się zrobic lepsze foto jak ją znajde. Zadzwonie i dowiem sie cos wiecej od tej dziewczyny , która ja tam dokarmia.

Posted

z nieba mi spadacie!!

dziewczyna dzwonila do mnie w pt - juz zalamana bo cale siedle szuka jej lokum (suni) i bez skutku. Sasiedzi powiedzieli ze daja na sterylke 200, 250 zl i czy to moze pomoze znalezc suni dom. Niektorzy chca juz dzwonic do schronu by po nia przyjechali - po maskotke osiedlowa. Mona byloby wspaniale gdybys podjechala i zrobila bardziej reprezentatywne zdjecia, moze za ta kase narazie jej hotelik gdzies oplacic? jak myslicie? wiem ze sprawa nagla a dziewczyna juz bez nadzieji - powiedziala ze jestem jej ost deska ratunku - a ja nie mam pomyslu...:shake:

Posted

Ambra tez dzis po południu dzwoniłam do tej dziewczyny , ktora ją tam dokarmiała pod nr 516 098 405.
Teraz przed godz 22 dostałam od niej info,że sunia ma juz domek, przygarneła ją sąsiadka. Więc sprawa nieaktualna w poszukiwaniu DS lub DT ...

Mała ma juz nowy domek , wspaniale:multi:
Jurto tam zadzwonie i upewnie sie czy wszystko dobrze z ta małą. Zawsze moge tez pojechac bo mam do niej blisko.

Posted

Tak, ja też się bardzo ucieszyłam :loveu:
Mona, dobrze by było gdybyś zobaczyła osobiście jak się ma sunka :loveu:
Dziewczyna jak napisałam do niej o ulicę, to podała. Wtedy jeszcze nie wiedziała ze psinka ma domek. Zadzwoniła do kogoś i dowiedziała się ze to już nieaktualne bo sąsiadka w końcu się zlitowała i psinkę zabrała :evil_lol:.

Posted

Doda podjade na Brzezinke i sprawdze osobiscie co z sunią...?
Cieszę sie ,ze małą ktoś zabrał do siebie:multi: bo podobno od kwietnia tam koczowała....

Posted

Doda zadzwonie do tej dziewczyny ktora ją dokarmiała dotychczas i dowiem sie o nowy adres gdzie została adoptowana, wtedy podjade tam i sprawdzę co z sunią ? Tez jedynie mam namiary na ul Boczną na Brzezince , ale nie wiem jaki jest dokładny adres na chwile obecną?