Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

basia napisał(a):
Ewentualnie miałabym może dla niego tymczas na około 1 miesiąc, w Kozach koło Bielska.

Basiu z tego co mi powiedziała ta dziewczyna to misio jest w Jaworznie,czyli blisko Krakowa.Zaproponowałam,że mogłabym po szczeniaczka do Krakowa podjechać......boję się o maluszka....coś mi tu nie pasuje.....

Posted

Dostałam smsa o takiej treści :"....Witam.Już raz oddaliśmy pieska w dobre ręce, ale sąsiad się rozpłakał i prosił,aby mu go wrócić...więc oddaliśmy.jutro będę się z nim widziec więc zapytam ponownie. a psiak już podrósł i jest slodki :) odezwę się jeżeli się czegos dowiem. pozdr....." i co ja mam zrobić?

Posted

Elżbietka_Cieszyn napisał(a):
Dostałam smsa o takiej treści :"....Witam.Już raz oddaliśmy pieska w dobre ręce, ale sąsiad się rozpłakał i prosił,aby mu go wrócić...więc oddaliśmy.jutro będę się z nim widziec więc zapytam ponownie. a psiak już podrósł i jest slodki :) odezwę się jeżeli się czegos dowiem. pozdr....." i co ja mam zrobić?

Tiaaa.....ja też się popłakałam......ale ze śmiechu:roflt:.Tekst mnie rozwalił udowadniając,że misio nie ma tam racji bytu-absolutnie:lmaa:

Posted

[quote name='Elżbietka_Cieszyn']Basiu tymczas jest świetny u jagody, bez ograniczeń czasowych i miałby wspanialą opiekę i duuuzo czulosci. ale cos jest nie tak z tym facetem co ma psa, czekam na telefon od tej dziewczyny co mi zglosiła sprawę.
Przepraszam, chyba coś niedoczytałam :oops:

Dostałam smsa o takiej treści :"....Witam.Już raz oddaliśmy pieska w dobre ręce, ale sąsiad się rozpłakał i prosił,aby mu go wrócić...więc oddaliśmy.jutro będę się z nim widziec więc zapytam ponownie. a psiak już podrósł i jest slodki :smile: odezwę się jeżeli się czegos dowiem. pozdr....." i co ja mam zrobić?

Temat jest trudny ale uważam, że dziewczyny powinny postawić sprawę jasno. Albo psiak będzie zadbany, szczepiony i odpowiednio karmiony albo zostanie zabrany :angryy:
Oczywiście szczeniaczki są słodkie i czasami trudno się z nimi rozstać :p ale to mija i już za kilka tygodni, kiedy szanse na znalezienie szybko domu zaczną spadać, facet uzna, że psiak przestał być rozkoszną kuleczką i zadzwoni do kogoś aby go sobie zabrał :angryy:

Posted

wiesz, ja jakoś nie wierzę , ze tak będzie, ale tak trzeba sprawe postawić i jeździć tam na kontrolę. Jka ktoś trzymał psiaka w takich warunkach to nagle się to zmieni- nie wierzę:shake:

Posted

WAŻNY MAIL : Witam
Chciałabym przekazać,że pytałam dziś sąsiada o pieska i niestety się nie zgodził aby go oddać.
Myślę,że po prostu się do niego już przyzwyczaił .
Ja więcej nie będę w tą sytuację ingerować ,będę jedynie doglądać czy małemu nie dzieje się krzywda i w razie potrzeby będę dokarmiać. Więc proszę się nie martwić.
pozdrawiam

NIC OD SIEBIE NIE DODAM BO MNIE WYRZUCĄ Z DOGO.