Elżbietka_Cieszyn Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 nadal nie mam odpowiedzi.... trochę mnie to denerwuje, wręcz frustruje, bo poprosilam w jej imieniu o waszą pomoc i zareagowalyscie natychmiast a tu nic. Quote
jagoda053 Posted August 5, 2009 Posted August 5, 2009 basia napisał(a):Ewentualnie miałabym może dla niego tymczas na około 1 miesiąc, w Kozach koło Bielska. Basiu z tego co mi powiedziała ta dziewczyna to misio jest w Jaworznie,czyli blisko Krakowa.Zaproponowałam,że mogłabym po szczeniaczka do Krakowa podjechać......boję się o maluszka....coś mi tu nie pasuje..... Quote
Zofija Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Ciocie, zajrzyjcie na wątek Milusi, ona już jest rok czasu w DT:shake: http://www.dogomania.pl/forum/f1166/sliczna-onkowata-milusia-prosi-o-domek-staly-142052/index2.html Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Dostałam smsa o takiej treści :"....Witam.Już raz oddaliśmy pieska w dobre ręce, ale sąsiad się rozpłakał i prosił,aby mu go wrócić...więc oddaliśmy.jutro będę się z nim widziec więc zapytam ponownie. a psiak już podrósł i jest slodki :) odezwę się jeżeli się czegos dowiem. pozdr....." i co ja mam zrobić? Quote
Zofija Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 nie pytać i brać go stamtąd! to na pewno nie jest miejsce dla niego!!! Mogę iść z Toba Quote
jagoda053 Posted August 6, 2009 Posted August 6, 2009 Elżbietka_Cieszyn napisał(a):Dostałam smsa o takiej treści :"....Witam.Już raz oddaliśmy pieska w dobre ręce, ale sąsiad się rozpłakał i prosił,aby mu go wrócić...więc oddaliśmy.jutro będę się z nim widziec więc zapytam ponownie. a psiak już podrósł i jest slodki :) odezwę się jeżeli się czegos dowiem. pozdr....." i co ja mam zrobić? Tiaaa.....ja też się popłakałam......ale ze śmiechu:roflt:.Tekst mnie rozwalił udowadniając,że misio nie ma tam racji bytu-absolutnie:lmaa: Quote
basia Posted August 7, 2009 Author Posted August 7, 2009 [quote name='Elżbietka_Cieszyn']Basiu tymczas jest świetny u jagody, bez ograniczeń czasowych i miałby wspanialą opiekę i duuuzo czulosci. ale cos jest nie tak z tym facetem co ma psa, czekam na telefon od tej dziewczyny co mi zglosiła sprawę. Przepraszam, chyba coś niedoczytałam :oops: Dostałam smsa o takiej treści :"....Witam.Już raz oddaliśmy pieska w dobre ręce, ale sąsiad się rozpłakał i prosił,aby mu go wrócić...więc oddaliśmy.jutro będę się z nim widziec więc zapytam ponownie. a psiak już podrósł i jest slodki :smile: odezwę się jeżeli się czegos dowiem. pozdr....." i co ja mam zrobić? Temat jest trudny ale uważam, że dziewczyny powinny postawić sprawę jasno. Albo psiak będzie zadbany, szczepiony i odpowiednio karmiony albo zostanie zabrany :angryy: Oczywiście szczeniaczki są słodkie i czasami trudno się z nimi rozstać :p ale to mija i już za kilka tygodni, kiedy szanse na znalezienie szybko domu zaczną spadać, facet uzna, że psiak przestał być rozkoszną kuleczką i zadzwoni do kogoś aby go sobie zabrał :angryy: Quote
Zofija Posted August 7, 2009 Posted August 7, 2009 wiesz, ja jakoś nie wierzę , ze tak będzie, ale tak trzeba sprawe postawić i jeździć tam na kontrolę. Jka ktoś trzymał psiaka w takich warunkach to nagle się to zmieni- nie wierzę:shake: Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 Zofija napisał(a):nie pytać i brać go stamtąd! to na pewno nie jest miejsce dla niego!!! Mogę iść z Tobano tylko ja nie wiem dokładnie gdzie to jest. wiem tyle że w Jaworznie. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 8, 2009 Posted August 8, 2009 WAŻNY MAIL : Witam Chciałabym przekazać,że pytałam dziś sąsiada o pieska i niestety się nie zgodził aby go oddać. Myślę,że po prostu się do niego już przyzwyczaił . Ja więcej nie będę w tą sytuację ingerować ,będę jedynie doglądać czy małemu nie dzieje się krzywda i w razie potrzeby będę dokarmiać. Więc proszę się nie martwić. pozdrawiam NIC OD SIEBIE NIE DODAM BO MNIE WYRZUCĄ Z DOGO. Quote
Elżbietka_Cieszyn Posted August 13, 2009 Posted August 13, 2009 napisalam maila do tej dziewczyny w sprawie szczepienia misia, może uda się tam podjechać Quote
Recommended Posts