koko Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 PSY Klasa młodzieży NIKITA PIAULAU-GOU-Zw.Młodz.,Najlepszy Junior Klasa otwarta EOL ŚNIEŻNY LEW-CWC,NDPw R SUKI MASHADIKA PIAULAU-GOU-CWC ,NDSwR,BOB Gratuluje Bożence,Oli i Sobie:lol:.Dzięki dziewczyny za fajną atmosferę. Quote
Apso Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gratulacje dla Wszystkich :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Atmosfera super, z pogodą było gorzej :cool3: Na finałach nie mogliśmy zostać, ponieważ grzecznościowo na wystawę zawiozła nas moja córka Ania, której baaaaaaaardzo dziękujemy:loveu:....ja, niestety, w sobotę miałam wypadek :angryy: więc nie byłam mobilna:placz: Kilka fotek Na tej wystawie zadebiutował w klasie młodzieży NIKITA Piaulau-Gou - Zw.Mł., Best Junior Ch.Pl., Mł.Ch.Pl., Mł.Zw.Kl.'08 MAHIDIKA Piaulau-Gou - CWC, BOS, BOB EOL Śnieżny Lew - syn naszego Maugliego - CWC, BOS i wspólnie Nikita, Eol i Mania :lol: Quote
Recommended Posts