Rafola Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Moja kundlowa :multi: sunia wzięta ze schroniska. Nazywa się Rafa :cool1: Kocha wodę, patyczki i lubi bawić się w berka z dziećmi :evil_lol: Wypłosz, nie szczeka, lecz bufa. Cóż więcej... jest wstrętną dominantką i czasem terroryzuje małe psiaki...ale pracuję nad nią, żeby wypaczyć tą cechę :diabloti: amstaff + labrador? ...nie mam pojęcia co w niej jest... wiem tylko, że w jej żyłach płynie krew szaleńca :roll: A oto kilka fot: I kilka z żywiołu Rafy, czyli z wody =) No narazie tyle :p Quote
stratoos Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kochany psiak :loveu: Widzę, że bardzo lubi wodę. I przyłączam sie do pytania Talii :evil_lol: Quote
Rafola Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Obecnie to co roku w wakacje trenujemy w Rynie na obozach. A tak w roku szkolnym nie było czasu...teraz planuje się z psowata zapisać. I w sumie byłabym wdzięczna gdyby ktoś umiał mi przedstawić jakieś fajne kluby agility w Warszawie :p Myślałam o Cavano, Fprcie lub Alternatywie. Zna ktos może te kluby? :) Quote
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Heeeej :loveu: Daj coś nowego nie? A tak apropo bawienia się z dziećmi w berka... gryźć po tyłkach tez lubi :evil_lol::evil_lol: Ty, jak tak teraz patrzę to opalona nawet jesteś Dżeksonie :shake: Quote
mineralna_ Posted July 28, 2009 Posted July 28, 2009 Jaka mina :lol: Ona jest jedyna w swoim rodzaju xD Quote
Rafola Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 A tu mój tragarz sklepowy...czyli Rafosza przyniosła żelki do domu :razz: Quote
Talia Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 Moja tylko wafelki i orzechy z dołu po schodach do mieszkania zanosi, ale potem zamiast oddać to chce na posłanie zabrać :p Quote
mineralna_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ej Rotflola już tak nie lansuj, wszyscy wiemy ze dałaś jej zelki do pyska tylko na potrzeby zdjęcia :diabloti: A tak na serio to nie zeżarła? moja kocha żelki :evil_lol: Quote
Rafola Posted July 29, 2009 Author Posted July 29, 2009 Nie, nie zeżarła...bo były zamknięte :diabloti: Ha! Mówisz to z zazdrości, bo moja kundlowa nosi zakupy a Twoja nie! :evil_lol: buaaahhaa <szyderczy śmiech> Quote
mineralna_ Posted July 29, 2009 Posted July 29, 2009 ale moja kundlowa nadrabia cudownoscią, a twoja ma mine jak by jej ktos przypieprzył patelnią haha :diabloti: Quote
zmierzchnica Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Rafa przesłodka :loveu: Świetnie wygląda w ruchu. I ten uśmiech: http://images50.fotosik.pl/170/109e3a0ba84c4d0dmed.jpg :lol: Zdjęcie z żelkami genialne - ale mina raczej jakby się zastanawiała "ej, muszę to oddać?" niż jak walnięta patelnią :evil_lol: Quote
Rafola Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 No dokładnie :razz: A mineralna ma kompleks niższości i tyle :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Wydało się :placz: I po co tak głośno mówiłaś?! :placz: Tak apropo rozmowy o obozie - pamiętasz tojtojki? :loveu: :diabloti: Quote
Rafola Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 huuuaaaahahahahaaa :diabloti: <szyderczy śmiech> Quote
Rafola Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Pamietam :loveu::loveu::loveu: toi toi my love. :evil_lol: Quote
mineralna_ Posted July 30, 2009 Posted July 30, 2009 Nie nabijaj postów trollu :evil_lol: Ej wyślij mi na PM te zdjecia co mi zrobilas i Carmen :razz: Bo chyba miałaś ze dwa xD [SIZE=2]Ile masz pociągiem do Wrocławia? :cool3: Quote
Rafola Posted July 30, 2009 Author Posted July 30, 2009 Bede nabijac posty bobrze! Ok. A nie mam pojęcia, a co...już tak bardzo się stęskniłaś, że musisz mnie zobaczyć? :loveu::loveu::loveu: Quote
Recommended Posts