Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

mgie napisał(a):
Bardzo się ciesze,że zadzwoniłaś. Uff od niedzieli w stresie chodziłam ... i proszę Pani ma buldożka. :)

Poszukam kogoś do wizyty.

Joanna83, Joanna83, Joanna83 ------- mogę podac do niej telefon :)

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Joanne od razu mialam na celowniku :-)
Tylko musialam wyjsc szybko z domu i tak bylam mocno spozniona.Zaraz bede dzwonic :-)
Tak staruszek jest w Boguszycach, u p. Wahl. I nadal czeka na swoja szanse.

Posted

Dzieki Marlenka, wiem,ze dbasz mnie jak sie da

Umowilam się z panią na wizytę w piątek popołudniu,wiec jak dobrze pójdzie,to Pinokio już w sobotę będzie w swoim domku [FONT=Wingdings][/FONT]

Posted

Anna_33 napisał(a):
To teraz mocne kciuki zeby wizyta byla owocna....Dziekuje Joasiu :-)

Asia jak zawsze niezawodna . Kciuki zaciśniete mocno , bardzo mocno , żeby Pinokio juz siedział w sobotę w nowym domku .

Posted

Porozmawiałam jeszcze z Panią ... czekają na wizytę :)
Jak wszystko pójdzie pomyślnie to Pinokio będzie miał koleżkę buldożka-Urwisa :)

Posted

joanna83;13613381

[SIZE=3 napisał(a):
Umowilam się z panią na wizytę w piątek popołudniu,wiec jak dobrze pójdzie,to Pinokio już w sobotę będzie w swoim domku

Jaki stres :mdleje:Prosimy o jakieś wieści jak już będzie po ...

Posted

Przepraszam,ze dopiero dziś,ale wczoraj mi internet nie działał. Dzwoniłam do Anny_33 i ona zna wszystkie szczegóły. Oboje z Tztem stwierdziliśmy jednogłośnie,ze rodzinka jak najbardziej w porządku. Pani zdenerwowana jak przed adopcja dziecka. Pinokio będzie miał do dyspozycji ogródek i towarzystwo małego tłuścioszka :)
Dziś państwo po niego jadą do Warszawy. Oby maluch szybko zaklimatyzował się w nowym domku!

Posted

Rece opadaja z tym dogo, tyle spraw do zalatwienia, a dziala mi raz dziennie((((((((((((((((
Joasia zlozyla szczegolowy raport z wizyty i wydala opinie.
Pozytywna :-)
Sama szczegoly opowie, jak sie Jej uda zalogowac...
Wazna informacja jest taka, ze dzis o 14 Pinokio zacznie swoja podroz do nowego domu.
Nam pozostaje zaciskac mocno kciuki zeby wszystko poszlo dobrze, zeby rodzina sie zakochala z wzajemnoscia.
I Joasia i ja straszylysmy przyszla wlascicielke na wszelkie mozliwe sposoby, ale twardo stala na stanowisku, ze zakochali sie od pierwszego wejrzenia i ze ani wiekszy od jamnikowego rozmiar, ani brudzenie w domu, ani zniszczenie domowych sprzetow nie sa w stanie ich zniechecic.
Kwestie trzymania psa na lince nawet w ogrodku, pilnowania jak oka w glowie rowniez podwojnie przerobilysmy.
Tak jak powiedzialam, zostaja tylko kciuki i pozytywne zaklinanie i ....dwa staruszki jamniki w Boguszycach.

Posted

Może za wcześnie się cieszyć ... ale co tam :laola:
Powodzenia piesiu na nowej drodze życia.

A propo Balbiny. Dzwoniła wczoraj do mnie Pani z Warszawy. Nie mogłam jednak długo rozmawiać i poprosiłam by zadzwoniła później ... nie zrobiła tego.

Posted

Zarzad przekazal Pinokia:-) Juz jedzie do DOMU.Podobno od razu sie wtulil :-) na jego widok Pani nie przeszlo i jak na razie wszyscy sa szczesliwi ))
Balbiny zdjecia sa. Jak tylko Agnieszka mi je przesle obrobie i wrzuce.
Starszy jamniczek jest jednak chyba tylko jeden. Dzis nie zrobiono mu zdjec. Dziewczyny musialy wczesniej wyjechac z Boguszyc, bo o 14 byly umowione z odbiorem Pinokia.
Poza tym bylo mega zamieszanie. Juz drugi raz przyjechala grupa wolontariuszy z Gimnazjum w Grojcu z budami dla psow :-)
Relacja tez pewnie pozno w nocy w watku glownym...jak dogo bedzie laskawe...

Posted

Anna_33 napisał(a):
Rozmawialam przed chwila z wlascicielka Pinokia.Zadzwonila do mnie i pierwsze co uslyszalam, to : On jest CUDOWNY:-)))
Kamien mi spadl z serca dalekoooo.W drodze maly zwymiotowal tylko raz i malo, ale nic dziwnego bo co mial w brzuszku wyrzucil wczesniej na kolana Angieszki z OS ;-) Pozniej byla relacja, jak to delikatny strachliwy Pinokio obwachal dzielnie cale mieszkanie, przywital sie ze wszystkimi i zdecydowal, ze najwygodniejsze kolana ma Tata Wlascicielki:-) wtulil sie caly zadowolony.
.....................

Posted

Dostałam wiadomość od Opiekunów.

Pinokio okazał się być bardzo mądrym,ułożonym pieskiem;nie brudzi w domu,nie niszczy.
Podaje łapę,siada kiedy chce mu się włożyć obroże by wyjść na spacer.Na razie wadą jest to,że nie do końca zaakceptował drugiego psa ... ale wszyscy są cierpliwi i pomału czekają aż się przyzwyczai.
Uwaga! Pinokio bardzo lubi jeść przy stole,najchętniej z Tatą właścicielki. Mam świetneeeee zdjęcie. :)

Posted

Ciesze sie,ze Pinokio dobrze czuje sie w nowym domu. Pies mieszka z rodzicami Pani ktora dzwonila i oni nie maja w domu innych zwierzat. Ich corka ma psa, ktory nie akceptuje innych psow,ale nie mieszka z nimi na codzien (za sciana,ale w oddzielnym mieszkaniu),wiec nie sadze,zeby to byl jakis problem (tzn mam nadzieje,ze nie bedzie na dluzzsa mete:roll:)

Posted

[quote name='Anna_33']Tiaa, a ja dostalam sms, ze Pinokie probuje zdominowac kolege )))) no tego sie nie spodziewalam )))
Masz ale kurcze nie dasz? ))) wklej szybciutko, nie drocz sie )

Teraz mam problem z fotosikiem...wkleję później