CoolCaty Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Aniu, jamniki, które wkleiłaś, to kolejno: Biba bracia jamniki Pinokio wszystkie są w tym wątku. A wiek się nie zgadza, bo na miau jest podany zły. Poprostu Panie nam źle podały wiek i dane o kastracji. Bracia jamniory są z Białki, więc nie mogą mieć mniej niż dwa lata. Quote
CoolCaty Posted August 9, 2009 Author Posted August 9, 2009 Wczoraj przyjechała ze mną do Łodzi Lonia. Jest absolutnym brzuchowywalaczem, obcałowywaczem i przytulakiem jakich mało. Jutro ma odwiedziny pani zainteresowanej adopcją. Prosimy o kciuki, zeby Pani okazała się super istotką :lol: Quote
mgie Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Jak na razie adopcje idą według kolejności z pierwszego postu.. Czy następny będzie Pinokio ? :roll: Kciuki za Lonię zaciśnięte:kciuki: Quote
aldira Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 czy lonia już w domku?:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
CoolCaty Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 A skąd! Pani się w ogóle nie pojawiła :angryy: Quote
Guest Elżbieta481 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Nie ma to jak być słownym,bo rozumiem,że jak co się wydarzy to dzwonimy.. E Quote
FigaIMaksiu Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='CoolCaty']Wczoraj do nowego domku do Kalisza pojechała Biba. Zamieszkała z mamą i córką w mieszkaniu i ma do towarzystwa jamnika Maksia, który od razu podporządkował się Bibuni i chodził za nią z sercami w oczach. Maksio kilka miesięcy temu stracił swoją jamniczą towarzyszkę staruszkę i bardzo potrzebował nowej koleżanki. Dziewczyny bardzo miłe, Bibi na wejście wyściskana, wycałowana, poprzekładana z kolana na kolana, pozachwycana jak tylko możliwe. Po pół godzinie jamniory pocwałowały na wspólny spacer. Bardzo się cieszę i życzę malutkiej już tylko samych szczęśliwych dni. Dziękuję Aniu za otwarcie dla małej serca i domu i zapraszam do rejestracji i pokazywania fotek Bibi i Maksia :) ...Witamy wszystkich przyjaciół Figi vel Bibi. Od niespełna tygodnia mieszka z nami w Kaliszu. Jest przecudna i kochana,typowy pieszczoch,z zadziwiającym apetytem, chętna na poznawanie nowego otoczenia. Tupot małych nóżek słychać już od wczesnego rana niestrudzenie do wieczora. Maksiulek bezproblemowo zaakceptował swoją nową młodszą,żywiołową siostrzyczkę i beztrosko spędza z nią dnie... i noce również;) A wszystko to zawdzięczamy zaangażowaniu CoolCaty, która sprawę doprowadziła do końca za pośrednictwem swojego Cool chłopaka:-) Dziękujemy i pozdrawiamy Ania i Małgosia W załączniku moja pierwsza fota:lol: IMG_0281.JPG | figamaksiu | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Quote
DG32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 [quote name='FigaIMaksiu']...Witamy wszystkich przyjaciół Figi vel Bibi. Od niespełna tygodnia mieszka z nami w Kaliszu. Jest przecudna i kochana,typowy pieszczoch,z zadziwiającym apetytem, chętna na poznawanie nowego otoczenia. Tupot małych nóżek słychać już od wczesnego rana niestrudzenie do wieczora. Maksiulek bezproblemowo zaakceptował swoją nową młodszą,żywiołową siostrzyczkę i beztrosko spędza z nią dnie... i noce również;) A wszystko to zawdzięczamy zaangażowaniu CoolCaty, która sprawę doprowadziła do końca za pośrednictwem swojego Cool chłopaka:-) Dziękujemy i pozdrawiamy Ania i Małgosia W załączniku moja pierwsza fota:lol: IMG_0281.JPG | figamaksiu | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl Witamy :multi:. Quote
DG32 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 CoolCaty ogłaszamy braci? Czy coś ruszyło w ich sprawie z tą niemiecką fundacją? Quote
CoolCaty Posted August 10, 2009 Author Posted August 10, 2009 Narazie są zarezerwowani, tylko możliwe, że transport się przesunie. Aniu i Małgosiu - witajcie na forum! Quote
Anna_33 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 Figa i Maksiu, milo powitac :-)Mamy nadzieje, ze zostaniecie tu na dluzej i ze bedzie duzoo pieknych zdjec)) Quote
Isadora7 Posted August 10, 2009 Posted August 10, 2009 No i zaplułam monitor ze śmiechu, boooskie zdjęcie: Quote
Isadora7 Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 Skończyły się aukcje jamnikom boguszyckim. Jakieś pomysły? Quote
aldira Posted August 11, 2009 Posted August 11, 2009 po zdjęciu widać ze jamniczka ma wymarzony domek :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
CoolCaty Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 W sobotę jestem umówiona w Boguszycach z miłym, rozsądnym Panem zainteresowanym adopcją jednego z naszych braciaków. Może któryś z chłopaków pojedzie do nowego domku. Quote
Isadora7 Posted August 12, 2009 Posted August 12, 2009 A ja ponownie przypominam, zę allegra jamniorów się skończyły i czy są jakieś pomysły. Quote
CoolCaty Posted August 12, 2009 Author Posted August 12, 2009 Isadoro, można jeśli sie zgodzisz i możesz wznowić allegro Soni, Loni i Pinokia. Z braciakami trzeba się wstrzymac do soboty, bo może będzie jeden mniej do ogłaszania. Postaram się w sobotę o dodatkowe fotki Pinokia, Loni, braciaków i staruszka jamnika. Quote
CoolCaty Posted August 15, 2009 Author Posted August 15, 2009 Jeden z braciaków, ten z krzywymi nózkami i bez blizny na buzi pojechał dziś do wspaniałych ludzi. Państwo sami przyjechali do Boguszyc, zeby wybrać pieska. Pan od razu złapał go na ręce i zaczął mu mówić, że już ma swojego pańcia i domek. Pan w ogóle super sympatyczny. Trułam mu o wszelkich możliwych trudnościach, o tym na co ma uważać itd. Pan mi opowiadał o poprzednim jamnikowatym, który też był przygarnięty, płochliwy itd i że wie co i jak, ale ja i tak trułam, a potem to samo powtórzył mu Tomek. Po godzinie pobytu jamniorka w nowym domu pan zadzwonił i poinformował mnie, że Braciak zachowuje się jaby mieszkał u nich od zawsze. Zupełnie wyluzowany dał się wykąpac, lata i wywija ogonem i że teraz sobie siedzą i czytają gazetkę :loveu: Powiem Wam, że wspaniali ludzie trafili się naszemu chłopaczkowi. A na dodatek, wieści ze Starachowic niosą, że naszej Soni również szykuje się domek stały. Quote
DG32 Posted August 15, 2009 Posted August 15, 2009 CoolCaty napisał(a):Jeden z braciaków, ten z krzywymi nózkami i bez blizny na buzi pojechał dziś do wspaniałych ludzi. Państwo sami przyjechali do Boguszyc, zeby wybrać pieska. Pan od razu złapał go na ręce i zaczął mu mówić, że już ma swojego pańcia i domek. Pan w ogóle super sympatyczny. Trułam mu o wszelkich możliwych trudnościach, o tym na co ma uważać itd. Pan mi opowiadał o poprzednim jamnikowatym, który też był przygarnięty, płochliwy itd i że wie co i jak, ale ja i tak trułam, a potem to samo powtórzył mu Tomek. Po godzinie pobytu jamniorka w nowym domu pan zadzwonił i poinformował mnie, że Braciak zachowuje się jaby mieszkał u nich od zawsze. Zupełnie wyluzowany dał się wykąpac, lata i wywija ogonem i że teraz sobie siedzą i czytają gazetkę :loveu: Powiem Wam, że wspaniali ludzie trafili się naszemu chłopaczkowi. A na dodatek, wieści ze Starachowic niosą, że naszej Soni również szykuje się domek stały. :multi::multi::multi:, trzymamy kciuki za domek dla Sonii :thumbs::thumbs::thumbs:. Quote
CoolCaty Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Soni ajuż w stałym domku w Kielcach. ma dodyspozycji dwie kochające kobitki i owczarka niemieckiego. Bardzo ciepłe i miłe panie czekały na Soniusię z miską mięska. Będzie jej tam bardzo dobrze :) Quote
Lilmo Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 To niesamowite w jakim tempie prawie wszystkie jamniki znalazły domy! Super! Dużo szczęścia w nowych domkach Soniu i Braciaku! Quote
Isadora7 Posted August 17, 2009 Posted August 17, 2009 Dobrze obliczam zę jeszcze lonii i pinokio? Quote
CoolCaty Posted August 17, 2009 Author Posted August 17, 2009 Dokładnie, jeszcze 4 psiaki: -Lonia -Pinokio -Braciak -Staruszek Quote
Recommended Posts