Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aniu, jamniki, które wkleiłaś, to kolejno:
Biba
bracia jamniki
Pinokio
wszystkie są w tym wątku.
A wiek się nie zgadza, bo na miau jest podany zły. Poprostu Panie nam źle podały wiek i dane o kastracji. Bracia jamniory są z Białki, więc nie mogą mieć mniej niż dwa lata.

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wczoraj przyjechała ze mną do Łodzi Lonia. Jest absolutnym brzuchowywalaczem, obcałowywaczem i przytulakiem jakich mało. Jutro ma odwiedziny pani zainteresowanej adopcją. Prosimy o kciuki, zeby Pani okazała się super istotką :lol:

Posted

Jak na razie adopcje idą według kolejności z pierwszego postu..
Czy następny będzie Pinokio ? :roll:

Kciuki za Lonię zaciśnięte:kciuki:

Guest Elżbieta481
Posted

Nie ma to jak być słownym,bo rozumiem,że jak co się wydarzy to dzwonimy..
E

Posted

[quote name='CoolCaty']Wczoraj do nowego domku do Kalisza pojechała Biba. Zamieszkała z mamą i córką w mieszkaniu i ma do towarzystwa jamnika Maksia, który od razu podporządkował się Bibuni i chodził za nią z sercami w oczach. Maksio kilka miesięcy temu stracił swoją jamniczą towarzyszkę staruszkę i bardzo potrzebował nowej koleżanki. Dziewczyny bardzo miłe, Bibi na wejście wyściskana, wycałowana, poprzekładana z kolana na kolana, pozachwycana jak tylko możliwe. Po pół godzinie jamniory pocwałowały na wspólny spacer. Bardzo się cieszę i życzę malutkiej już tylko samych szczęśliwych dni. Dziękuję Aniu za otwarcie dla małej serca i domu i zapraszam do rejestracji i pokazywania fotek Bibi i Maksia :)

...Witamy wszystkich przyjaciół Figi vel Bibi. Od niespełna tygodnia mieszka z nami w Kaliszu. Jest przecudna i kochana,typowy pieszczoch,z zadziwiającym apetytem, chętna na poznawanie nowego otoczenia. Tupot małych nóżek słychać już od wczesnego rana niestrudzenie do wieczora. Maksiulek bezproblemowo zaakceptował swoją nową młodszą,żywiołową siostrzyczkę i beztrosko spędza z nią dnie... i noce również;)
A wszystko to zawdzięczamy zaangażowaniu CoolCaty, która sprawę doprowadziła do końca za pośrednictwem swojego Cool chłopaka:-)
Dziękujemy i pozdrawiamy Ania i Małgosia
W załączniku moja pierwsza fota:lol:
IMG_0281.JPG | figamaksiu | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Posted

[quote name='FigaIMaksiu']...Witamy wszystkich przyjaciół Figi vel Bibi. Od niespełna tygodnia mieszka z nami w Kaliszu. Jest przecudna i kochana,typowy pieszczoch,z zadziwiającym apetytem, chętna na poznawanie nowego otoczenia. Tupot małych nóżek słychać już od wczesnego rana niestrudzenie do wieczora. Maksiulek bezproblemowo zaakceptował swoją nową młodszą,żywiołową siostrzyczkę i beztrosko spędza z nią dnie... i noce również;)
A wszystko to zawdzięczamy zaangażowaniu CoolCaty, która sprawę doprowadziła do końca za pośrednictwem swojego Cool chłopaka:-)
Dziękujemy i pozdrawiamy Ania i Małgosia
W załączniku moja pierwsza fota:lol:
IMG_0281.JPG | figamaksiu | Fotki, Zdjęcia, Obrazki Fotosik.pl

Witamy :multi:.

Posted

W sobotę jestem umówiona w Boguszycach z miłym, rozsądnym Panem zainteresowanym adopcją jednego z naszych braciaków. Może któryś z chłopaków pojedzie do nowego domku.

Posted

Isadoro, można jeśli sie zgodzisz i możesz wznowić allegro Soni, Loni i Pinokia. Z braciakami trzeba się wstrzymac do soboty, bo może będzie jeden mniej do ogłaszania. Postaram się w sobotę o dodatkowe fotki Pinokia, Loni, braciaków i staruszka jamnika.

Posted

Jeden z braciaków, ten z krzywymi nózkami i bez blizny na buzi pojechał dziś do wspaniałych ludzi. Państwo sami przyjechali do Boguszyc, zeby wybrać pieska. Pan od razu złapał go na ręce i zaczął mu mówić, że już ma swojego pańcia i domek. Pan w ogóle super sympatyczny. Trułam mu o wszelkich możliwych trudnościach, o tym na co ma uważać itd. Pan mi opowiadał o poprzednim jamnikowatym, który też był przygarnięty, płochliwy itd i że wie co i jak, ale ja i tak trułam, a potem to samo powtórzył mu Tomek. Po godzinie pobytu jamniorka w nowym domu pan zadzwonił i poinformował mnie, że Braciak zachowuje się jaby mieszkał u nich od zawsze. Zupełnie wyluzowany dał się wykąpac, lata i wywija ogonem i że teraz sobie siedzą i czytają gazetkę :loveu:
Powiem Wam, że wspaniali ludzie trafili się naszemu chłopaczkowi.

A na dodatek, wieści ze Starachowic niosą, że naszej Soni również szykuje się domek stały.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Jeden z braciaków, ten z krzywymi nózkami i bez blizny na buzi pojechał dziś do wspaniałych ludzi. Państwo sami przyjechali do Boguszyc, zeby wybrać pieska. Pan od razu złapał go na ręce i zaczął mu mówić, że już ma swojego pańcia i domek. Pan w ogóle super sympatyczny. Trułam mu o wszelkich możliwych trudnościach, o tym na co ma uważać itd. Pan mi opowiadał o poprzednim jamnikowatym, który też był przygarnięty, płochliwy itd i że wie co i jak, ale ja i tak trułam, a potem to samo powtórzył mu Tomek. Po godzinie pobytu jamniorka w nowym domu pan zadzwonił i poinformował mnie, że Braciak zachowuje się jaby mieszkał u nich od zawsze. Zupełnie wyluzowany dał się wykąpac, lata i wywija ogonem i że teraz sobie siedzą i czytają gazetkę :loveu:
Powiem Wam, że wspaniali ludzie trafili się naszemu chłopaczkowi.

A na dodatek, wieści ze Starachowic niosą, że naszej Soni również szykuje się domek stały.

:multi::multi::multi:, trzymamy kciuki za domek dla Sonii :thumbs::thumbs::thumbs:.

Posted

Soni ajuż w stałym domku w Kielcach. ma dodyspozycji dwie kochające kobitki i owczarka niemieckiego. Bardzo ciepłe i miłe panie czekały na Soniusię z miską mięska. Będzie jej tam bardzo dobrze :)