Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nasza słodka Biba to powinna się nazywać Pchełka. Jak nas widzi, to skacze jakby się napiła soku z gumijagód. Słodka jest.

Sonia dojechała wczoraj szczęśliwie do Starachowic do DT. Najpierw bardzo się bała, ale noc przespała spokojnie. Rano została wykąpana i chodzi krok w krok za Panem. Trzymam kciuki, żeby jak najszybciej doszła do siebie i znalazła swój kochający domek.

Tutaj jeszcze jeden jamnik z Boguszyc. Niestety nie udało mi się dzisiaj zrobić mu dodatkowych zdjęć. To samiec niewykastrowany - staruszek. Więcej mogę się o nim dowiedziec dopiero w następnym tygodniu niestety.

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziewczyny, dokładnie wygląda to tak:

1) Biba - miała trzy chętne domki i żaden się nie odzywa. Suczka przebywa u mnie w lecznicy.
2) Czarny - ma teoretycznie domek, ale Pani ma teraz sprawy rodzinne. Mówi, że jest zdecydowana, ale skoro nie odzywają się Państwo od Biby, którzy przyrzekali że są na 100% pewni, to może i tu będzie podobnie.
3) Lonia - przebywa w Boguszycach - nie ma zainteresowania.
4) Pinokio - przebywa w Boguszycach - nie ma zainteresowania
5) Sonia - przebywa w DT w Boguszycach - nowy kontakt do ogłoszeń, to rajmund.o@wp.pl i tel:602-398-230
6) Braciaki - zainteresowała się nimi organizacja z Niemiec zajmująca się jamnikami w potrzebie. Możliwe, że pojadą 15 sierpnia do nich, ale jeszcze wszystko dogrywamy.
7) Szekspir - staruszek, przebywa w Ostatniej Szansie.

Posted

najlepiej jakby linki ogłoszeniowe były wklejone na 1 stronie pod fotka kazdego z psiaków którego dotyczą by było widać który juz ma a który jeszcze ogłoszeń potrzebuje by nie przeszukiwać watku.
I te informacje tez by były widoczne.

Moze dt w którym przebywa Sonia moze podać jakies onformacje na jej temat,zrobiłabym jej nowe ogłoszenia bo w tamtych szukamy jej dt by sie mogła wyciszyc przed adopcja wiec sa raczej i tak nieaktualne.

Posted

Wczoraj do nowego domku do Kalisza pojechała Biba. Zamieszkała z mamą i córką w mieszkaniu i ma do towarzystwa jamnika Maksia, który od razu podporządkował się Bibuni i chodził za nią z sercami w oczach. Maksio kilka miesięcy temu stracił swoją jamniczą towarzyszkę staruszkę i bardzo potrzebował nowej koleżanki. Dziewczyny bardzo miłe, Bibi na wejście wyściskana, wycałowana, poprzekładana z kolana na kolana, pozachwycana jak tylko możliwe. Po pół godzinie jamniory pocwałowały na wspólny spacer. Bardzo się cieszę i życzę malutkiej już tylko samych szczęśliwych dni. Dziękuję Aniu za otwarcie dla małej serca i domu i zapraszam do rejestracji i pokazywania fotek Bibi i Maksia :)

Posted

CoolCaty napisał(a):
Wczoraj do nowego domku do Kalisza pojechała Biba. Zamieszkała z mamą i córką w mieszkaniu i ma do towarzystwa jamnika Maksia, który od razu podporządkował się Bibuni i chodził za nią z sercami w oczach. Maksio kilka miesięcy temu stracił swoją jamniczą towarzyszkę staruszkę i bardzo potrzebował nowej koleżanki. Dziewczyny bardzo miłe, Bibi na wejście wyściskana, wycałowana, poprzekładana z kolana na kolana, pozachwycana jak tylko możliwe. Po pół godzinie jamniory pocwałowały na wspólny spacer. Bardzo się cieszę i życzę malutkiej już tylko samych szczęśliwych dni. Dziękuję Aniu za otwarcie dla małej serca i domu i zapraszam do rejestracji i pokazywania fotek Bibi i Maksia :)

Hurrrra.
Jakbym mogła prosić o zerknięcie w aukcje - link w podpisie. Jeszcze 5 dni wyróznionych aukcji. Zobaczyłabyś którą można podmienic? Biba to wiem, szukam zmiennika, ale czy jeszcze jakis jamol ? Sorry ale straciłam rachube.

Guest Elżbieta481
Posted

Czytałyście już dzisiejszą politykę?Str 74-75?
E/W

Posted

CoolCaty napisał(a):

:multi::multi::multi::multi:

waldi481 napisał(a):
Czytałyście już dzisiejszą politykę?Str 74-75?
E/W

A co w tej polityce takiego dzisiaj jest.
Już wiem - Pieskie życie Bożeny Wahl.

Posted

Do nowego domu pod Łodzią zawiozłam dziś Czarnego, zwanego Ząbkiem. Ale chłopak ma luksusy :crazyeye: Wielka posesja, z biegającymi po trawie białymi królikami. Śliczna pinczerka do towarzystwa. Drewniany bocian w ogrodzie o obszczekiwania. Pełno krzaczków do obsikiwania i kochająca rodzina. Mały powlókł swoją panią na syczy po całej posesji, co zostało nazwane "pierwszym zwiedzaniem". Obsikał beztrosko wszystkie możliwe krzaczki, a nowi Duzi stwierdzili, że to znak, że będzie im się dobrze wychowywał. A potem, to już zasuwał za pinczerką z sercami w oczach i wywalonym jęzorem. Kropeczka pokazała mu od razu swoje ulubione miejsce, czyli wolierę z ozdobnymi kurkami :roll: Teraz nasz gwiazdorek będzie miał na imię Filipek i podejrzewam, że będzie baaardzo szczęśliwym psiakiem.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Do nowego domu pod Łodzią zawiozłam dziś Czarnego, zwanego Ząbkiem. Ale chłopak ma luksusy :crazyeye: Wielka posesja, z biegającymi po trawie białymi królikami. Śliczna pinczerka do towarzystwa. Drewniany bocian w ogrodzie o obszczekiwania. Pełno krzaczków do obsikiwania i kochająca rodzina. Mały powlókł swoją panią na syczy po całej posesji, co zostało nazwane "pierwszym zwiedzaniem". Obsikał beztrosko wszystkie możliwe krzaczki, a nowi Duzi stwierdzili, że to znak, że będzie im się dobrze wychowywał. A potem, to już zasuwał za pinczerką z sercami w oczach i wywalonym jęzorem. Kropeczka pokazała mu od razu swoje ulubione miejsce, czyli wolierę z ozdobnymi kurkami :roll: Teraz nasz gwiazdorek będzie miał na imię Filipek i podejrzewam, że będzie baaardzo szczęśliwym psiakiem.

:multi::multi::multi::multi:

Posted

W tej chwili koresponduję z Panią zainteresowaną Lonią. Pani jest adopcja poważnie zainteresowana. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

Sonia w swoim DT w Starachwoicach radzi sobie nieźle. Nadal ciężko, jesli chodzi o jedzenie,ae powoli robi postępy. Jest już dużo odważniejsza i pogodniejsza, choć czasem nadal chowa sie w szafkach.

Posted

Robie porzadki na stronie Miau, aktualizacje postu "zwierzeta w Boguszycach".
Mam sunie: Jamniorka, 5lat, sterylka, chip, szczepiona.
Nie wiem, czy ja tu maci, na wszelki wypadek wklejam zdjecia:

Posted

Pytan o jamniki cd.
Mam na liscie takie trzy. Wydaje mi sie, ze tutaj tez sa, ale wiek nie ten.
Nie robilam im osobiscie zdjec, wiec nie wiem. Pomocy )
94.

Sliczny, bardzo przyjazny jamnik miniatura. Wiek ok 7-8 miesiecy. BW.P.Magda.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------

95.

Brat nr 94.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------

96.

Samiec. Jamnik na ciut wyzszych nozkach. Przyjazny, sliczny rozowy nos. Wiek ok 8 miesiecy.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------