mgie Posted December 7, 2009 Posted December 7, 2009 Tak sobie teraz Pinokio spędza czas. Pani obiecała przesyłać duużo zdjęć Quote
Anna_33 Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 No zobacz, zupelnie jak moj kot..pies tez pewnie by chcial ale za duzy ))) Koniecznie duzo, wszyscy sie tyle napracowaliscie przy ogloszeniach, zdjecia musza byc ;-) A tak szczerze, to wyglada jakby na tym stolku siedzial od lat juz...jakos nie widze wycofanego, lekliwego Pinokia :-)))) Quote
joanna83 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 Dziewczyny macie jakies wieści co u Pinokia? Quote
Anna_33 Posted January 10, 2010 Posted January 10, 2010 W swieta wymienilysmy sms z Wlascicielka :-) pisala, ze wszystko w porzadku. Nowych zdjec nie mam. Ale poprosze. Quote
mgie Posted February 14, 2010 Posted February 14, 2010 Ciekawe co tam u Pinokia ... Na stronie OS pojawiły się informacje na temat Szekspira. SZEKSPIR Do adopcji wirtualnej lub pełnej. Schroniskowy weteran - ma ok. 16 lat, kondycję 10 letniego jamniczka. Uwielbia gadać i hałasować, wybredny, zawsze pierwszy na jedzenie, indywidualista, ma lekko cofniętą szczękę. Quote
aldira Posted April 27, 2010 Posted April 27, 2010 szekspie jeszcze do adopcji? dajcie go na watek...........http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-caA-ej-Polski..... tam ktos go zauwazy Quote
danka1234 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 [quote name='mgie'] Na stronie OS pojawiły się informacje na temat Szekspira. [B]SZEKSPIR [/B] Do adopcji wirtualnej [B]lub pełnej[/B]. [/QUOTE] Czy Szekspir ma zrobione jakies ogłoszenia? Quote
Anna_33 Posted May 4, 2010 Posted May 4, 2010 Neris pokazala Szekspira swojej znajomej, ktora zdecydowala sie dac mu dom. Moze to bedzie dom tymczasowy na ok 4 miesiece, moze staly. Mialam w tym tyg jechac z wizyta przedadopcyjna, ale zlapalam jakis wirus ( grypa zoladkowo jelitowa) i nie moge z domu wyjsc :-( Wizyta ma sie odbyc na ul. Bonifacego ( Sadyba).Mamy tam kogos blisko?? Quote
Isadora7 Posted May 6, 2010 Posted May 6, 2010 [quote name='Anna_33']Neris pokazala Szekspira swojej znajomej, ktora zdecydowala sie dac mu dom. Moze to bedzie dom tymczasowy na ok 4 miesiece, moze staly. Mialam w tym tyg jechac z wizyta przedadopcyjna, ale zlapalam jakis wirus ( grypa zoladkowo jelitowa) i nie moge z domu wyjsc :-( Wizyta ma sie odbyc na ul. Bonifacego ( Sadyba).Mamy tam kogos blisko??[/QUOTE] Jeżeli mam by ć szczera to powiem że jest to dom do którego oddałabym własne jamniki. Dom przez który przewinęło się tyle jamników że mnie się nie śniło. To na prawdę super domek. Ja bym po prosty ustalała transport i dogrywała szczegóły. Znam ten domek. Quote
mgie Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='Isadora7']Jeżeli mam by ć szczera to powiem że jest to dom do którego oddałabym własne jamniki. Dom przez który przewinęło się tyle jamników że mnie się nie śniło. To na prawdę super domek. Ja bym po prosty ustalała transport i dogrywała szczegóły. Znam ten domek. Szekspir w sobotę pojechał do domu. Zdjęcia z podróży :) Chyba już żadnego jamniola w Boguszycach nie ma ? Quote
danka1234 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Na jamnikach doi adopcji jest wklejony ze poszedł na tymczas i potrzeba mu ogłoszen . To jak właściwie wyglada jego sytuacja? Quote
mgie Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 danka1234 napisał(a):Na jamnikach doi adopcji jest wklejony ze poszedł na tymczas i potrzeba mu ogłoszen . To jak właściwie wyglada jego sytuacja? Pojechał do tej Pani na okres próbny. Z tego co kojarzę na ok. 4 miesiące ... Nie wiem kto prosił o ogłoszenia na wątku adopcyjnym. Ja dostałam Zdjęcia od Agnieszki i je wkleiłam. Quote
danka1234 Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 [quote name='mgie']Pojechał do tej Pani na okres próbny. Z tego co kojarzę na ok. 4 miesiące ... Nie wiem kto prosił o ogłoszenia na wątku adopcyjnym. Ja dostałam Zdjęcia od Agnieszki i je wkleiłam. jest na tym linku ,post 700 http://www.dogomania.pl/threads/173573-Jamniki-i-jamnikowate-do-adopcji-z-ca%C5%82ej-Polski-!!!!!!!!!/page70 Quote
mgie Posted May 10, 2010 Posted May 10, 2010 Mhm.. To nie do mnie te pytania w takim razie :) Jak jest pomoc w ogłoszeniach potrzebna to ja pomogę. Quote
Anna_33 Posted May 18, 2010 Posted May 18, 2010 Rozmawialam z Pania u ktorej jest Szekspir. Niestety bedzie to tylko tymczas. Mamy jakies 3 miesiace, moze 2, 5 na szukanie mu ds. Kilka zdjec i wiecej info wkleje pozniej. Quote
beataczl Posted May 19, 2010 Posted May 19, 2010 są domy chetne na jamniki - kontakt nick: żabusia Quote
paros Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='Anna_33']Ostatnia Szansa zaprasza :-) ..................... Próbowałam wejść na stronę http://www.psiaszansa.pl/ i ......... otwiera się strona z zaproszeniem "wejdź" i ......... :shake: Quote
danka1234 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 Czekamy zatem na fotki i informacje o jamnisiu do ogloszeń. Quote
beataczl Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 [quote name='paros']Próbowałam wejść na stronę http://www.psiaszansa.pl/ i ......... otwiera się strona z zaproszeniem "wejdź" i ......... :shake: trzeba poczekac az sie zaladuje, probowalam i otwiera sie...:) Quote
Anna_33 Posted June 10, 2010 Posted June 10, 2010 Piekne zdjecia boguszyckich psiakow, zapraszamy na bazarek: http://www.dogomania.pl/threads/187258-Boguszyckie-pieknosci-zbieraja-na-leczenie.Piekne-zdjecia-w-antyramach.15.06.g-22.00. Quote
mgie Posted July 28, 2010 Posted July 28, 2010 Nowe wiadomości od Pinokia. Pinokio jeździ na ryby , lubi pływać lódką, a w dużych trawach czuję się wyśmienicie. Ma też ''białego brata'' buldożka Quote
Recommended Posts