Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No zobacz, zupelnie jak moj kot..pies tez pewnie by chcial ale za duzy )))
Koniecznie duzo, wszyscy sie tyle napracowaliscie przy ogloszeniach, zdjecia musza byc ;-)
A tak szczerze, to wyglada jakby na tym stolku siedzial od lat juz...jakos nie widze wycofanego, lekliwego Pinokia :-))))

• 1 month later...
  • 1 month later...
Posted

Ciekawe co tam u Pinokia ...

Na stronie OS pojawiły się informacje na temat Szekspira.

SZEKSPIR
Do adopcji wirtualnej lub pełnej.

Schroniskowy weteran - ma ok. 16 lat, kondycję 10 letniego jamniczka. Uwielbia gadać i hałasować, wybredny, zawsze pierwszy na jedzenie, indywidualista, ma lekko cofniętą szczękę.

• 2 months later...
Posted

[quote name='mgie']

Na stronie OS pojawiły się informacje na temat Szekspira.

[B]SZEKSPIR [/B]
Do adopcji wirtualnej [B]lub pełnej[/B].

[/QUOTE]

Czy Szekspir ma zrobione jakies ogłoszenia?

Posted

Neris pokazala Szekspira swojej znajomej, ktora zdecydowala sie dac mu dom. Moze to bedzie dom tymczasowy na ok 4 miesiece, moze staly.
Mialam w tym tyg jechac z wizyta przedadopcyjna, ale zlapalam jakis wirus ( grypa zoladkowo jelitowa) i nie moge z domu wyjsc :-(
Wizyta ma sie odbyc na ul. Bonifacego ( Sadyba).Mamy tam kogos blisko??

Posted

[quote name='Anna_33']Neris pokazala Szekspira swojej znajomej, ktora zdecydowala sie dac mu dom. Moze to bedzie dom tymczasowy na ok 4 miesiece, moze staly.
Mialam w tym tyg jechac z wizyta przedadopcyjna, ale zlapalam jakis wirus ( grypa zoladkowo jelitowa) i nie moge z domu wyjsc :-(
Wizyta ma sie odbyc na ul. Bonifacego ( Sadyba).Mamy tam kogos blisko??[/QUOTE]

Jeżeli mam by ć szczera to powiem że jest to dom do którego oddałabym własne jamniki. Dom przez który przewinęło się tyle jamników że mnie się nie śniło. To na prawdę super domek. Ja bym po prosty ustalała transport i dogrywała szczegóły. Znam ten domek.

Posted

[quote name='Isadora7']Jeżeli mam by ć szczera to powiem że jest to dom do którego oddałabym własne jamniki. Dom przez który przewinęło się tyle jamników że mnie się nie śniło. To na prawdę super domek. Ja bym po prosty ustalała transport i dogrywała szczegóły. Znam ten domek.

Szekspir w sobotę pojechał do domu. Zdjęcia z podróży :)

Chyba już żadnego jamniola w Boguszycach nie ma ?

Posted

danka1234 napisał(a):
Na jamnikach doi adopcji jest wklejony ze poszedł na tymczas i potrzeba mu ogłoszen .
To jak właściwie wyglada jego sytuacja?

Pojechał do tej Pani na okres próbny. Z tego co kojarzę na ok. 4 miesiące ...
Nie wiem kto prosił o ogłoszenia na wątku adopcyjnym. Ja dostałam Zdjęcia od Agnieszki i je wkleiłam.

• 2 weeks later...
Posted

Rozmawialam z Pania u ktorej jest Szekspir. Niestety bedzie to tylko tymczas. Mamy jakies 3 miesiace, moze 2, 5 na szukanie mu ds.
Kilka zdjec i wiecej info wkleje pozniej.

• 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Nowe wiadomości od Pinokia. Pinokio jeździ na ryby , lubi pływać lódką, a w dużych trawach czuję się wyśmienicie. Ma też ''białego brata'' buldożka