marlenka Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 CoolCaty napisał(a):Tak, już znalazłam. Jeszcze muszę ustalić parę rzeczy z ewentualną przyszłą włascicielką psa i jeśli rozmowa potoczy się pomyślnie, to będzie wizyta przedadopcyjna. Mocno trzymam kciuki . CC daj znać jak będzie już wszystko wiadomo . Quote
aldira Posted October 19, 2009 Posted October 19, 2009 czy Pinokio juz znalazł domek? czy pani nie rozmyslia się? Quote
CoolCaty Posted October 21, 2009 Author Posted October 21, 2009 Jutro będę w Boguszycach i postarm się dostać do małego. Pani z Wrocławia sie nie odezwała :( Quote
mgie Posted October 23, 2009 Posted October 23, 2009 buuuu:shake: W takim razie czekamy na kogoś innego. Quote
danka1234 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 co u jamniczków? Pinokia i staruszka? szukaja dalej domów? jeśli tak chciałabym je umiescic na 1 stronie nowego watku jamników i jamnikowatych. Jamniki i jamnikowate do adopcji z całej Polski !!!!!!!!! - Dogomania Forum Quote
mgie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie ma żadnych nowych wiadomości więc pewnie są w schronie. :-( Quote
Isadora7 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mgie napisał(a):Nie ma żadnych nowych wiadomości więc pewnie są w schronie. :-( A tak przy okazji czy w ogóle jest szansa na jakiekolwiek informacje? Bo cienko to widzę. Quote
danka1234 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 mgie napisał(a):Nie ma żadnych nowych wiadomości więc pewnie są w schronie. :-( to wstawic je ma jamniki na 1 strone ?jesli tak to byłby jakis kontaktakt i informacje co z nimi? Quote
mgie Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Isadora7 napisał(a):A tak przy okazji czy w ogóle jest szansa na jakiekolwiek informacje? Bo cienko to widzę. danka1234 napisał(a):to wstawic je ma jamniki na 1 strone ?jesli tak to byłby jakis kontaktakt i informacje co z nimi? Ja wiem tyle co wy .... wiec praktycznie nic. Co jakiś czas zaglądam na ten wątek z nadzieją na nowe wiadomości. Mam nadzieje,że pojawi się na wątku ktoś kto jeździ do Boguszyc. Quote
mgie Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Cisza jak zawsze... Odnowiłam ogłoszenia Pinokia. Quote
mgie Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Napisała do mnie dzisiaj osoba zainteresowana Pinokiem. Pani próbuje skontaktować się z CoolCaty ale nikt nie odbiera. Mam jej numer ... kurcze co zrobić Quote
Isadora7 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 mgie napisał(a):Napisała do mnie dzisiaj osoba zainteresowana Pinokiem. Pani próbuje skontaktować się z CoolCaty ale nikt nie odbiera. Mam jej numer ... kurcze co zrobić Może na wątku boguszyckim o ile jeszcze ten wątek żyje cos sie dowiesz? Quote
DG32 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Do mnie na maila też odezwała się Pani zainteresowana Pinokiem, może to ta sama osoba początek maile to: marlena... Quote
mgie Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 To nie ta sama osoba. Pani ma na imię Ewelina. Quote
mgie Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Sprawa wygląda tak! Napisałam do Pani i dostałam odpowiedź. Kobieta próbuje się dodzwonić ale nikt nie odbiera... bardzo zależy jej na Pinokiu i chciałaby z kimś na ten temat porozmawiać. I teraz właśnie .. kto może coś wiedzieć o Pinokiu? Anna 33 może Ty znasz kogoś?Agnieszka z Fundacji ? Szkoda taką szanse zaprzepaścić Quote
CoolCaty Posted November 30, 2009 Author Posted November 30, 2009 Ponad dwa tygodnie temu ustała moja współpraca z Ostatnią Szansą. Nie biorę już udziału w adopcjach ani żadnych sprawach związanych z fundacją. Proponuję podać kontakt do kogoś z zarządu lub Anny_33. One powinny wiedzieć coś o psach, które mają pod swoją opieką. Proszę o usunięcie danych do mnie z ogłoszeń Pinokia. Jego paszport został przekazany zarządowi i to oni są w posiadaniu wszystkich dokumentów związanych z pieskiem. Przykro mi ze względu na psiaka. Mam nadzieję, że znajdzie domek. Quote
mgie Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 CoolCaty napisał(a):Ponad dwa tygodnie temu ustała moja współpraca z Ostatnią Szansą. Nie biorę już udziału w adopcjach ani żadnych sprawach związanych z fundacją. Proponuję podać kontakt do kogoś z zarządu lub Anny_33. One powinny wiedzieć coś o psach, które mają pod swoją opieką. Proszę o usunięcie danych do mnie z ogłoszeń Pinokia. Jego paszport został przekazany zarządowi i to oni są w posiadaniu wszystkich dokumentów związanych z pieskiem. Przykro mi ze względu na psiaka. Mam nadzieję, że znajdzie domek. Przepraszam nic o tym nie wiedziałam. W takim razie skasuje twój numer w ogłoszeniach. Quote
Anna_33 Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 Watek boguszycki jak najbardziej zyje. Moze ciut niemrawo, ale zawsze ;-) Nie zajmowalam sie jamnikami z Boguszyc, wiec moje wiadomosci na ich temat sa dosc znikome. Tutaj najwieksza kopalnia wiedzy na ich temat jest CoolCaty, niezalenie od ustania wspolpracy :-) Jesli mamy dwie osoby zainteresowane Pinokiem, to mozemy tylko sie cieszyc. Pinokio nadal czeka na dom. W sobote bedziemy w Boguszycach i odswiezymy informacje. Mgie, skad jest ta Pani? Trzeba bedzie wizyte przedadopcyjna zorganizowac. A druga Pani z jakiego jest miasta? Mgie masz moze gg? Moje 784135, mail a.kosiniak@gmail.com, tel 603 592 070. Quote
mgie Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Anna wysłałam ci na pocztę numer telefonu do zainteresowanej. Przed godziną napisała kolejną wiadomość,że z niecierpliwością czekają na telefon. Moje gg 2125937,mail mgie@wp.pl Quote
Anna_33 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Wlasnie jestem po rozmowie z Pania. Zniechecalam Pania z cala sila, roztoczylam pnura wizje psa poschroniskowego z problemami, ze moze brudzic, niszczyc, byc wycofany, ze trzeba go pilnowac jak oka w glowie itd. Pani stwierdzila, ze nie da sie zniechecic, ze miala juz psy ze schroniska, popelnila kilka niedopatrzen i nauczyla sie jak z nimi postepowac. Pinokio bylby psem Mamy Pani, ktora marzy o jamniku.Tu znowu zwrocilam uwage, ze nie jest to czystej krwi jamnik, ze ma dluzsze nozki itd. Efekt: Pani bardzo chetnie przyjedzie po psa w najblizsza lub nastepna sobote. Z rozmowy wszystko brzmi dobrze. Psy schroniskowe w tym domu juz byly. Pani ma buldozka francuskiego, ktory bardzo ciezko chorowal. Mama mieszka z Pania przez sciane. Teraz zostal jeszcze jeden element, wizyta przedadopcyjna. I tu prosimy o pomoc. To miejscowosc oddalona 18 km od Bialegostku. Jesli wizyta odbedzie sie w tym tygodniu i zakonczy sie pozytywna opinia, to Pinokie juz w sobote wieczorem bedzie grzal pupe na swojej kanapie. PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNA BIALYSTOK> Quote
marlenka Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [quote name='Anna_33']Wlasnie jestem po rozmowie z Pania. Zniechecalam Pania z cala sila, roztoczylam pnura wizje psa poschroniskowego z problemami, ze moze brudzic, niszczyc, byc wycofany, ze trzeba go pilnowac jak oka w glowie itd. Pani stwierdzila, ze nie da sie zniechecic, ze miala juz psy ze schroniska, popelnila kilka niedopatrzen i nauczyla sie jak z nimi postepowac. Pinokio bylby psem Mamy Pani, ktora marzy o jamniku.Tu znowu zwrocilam uwage, ze nie jest to czystej krwi jamnik, ze ma dluzsze nozki itd. Efekt: Pani bardzo chetnie przyjedzie po psa w najblizsza lub nastepna sobote. Z rozmowy wszystko brzmi dobrze. Psy schroniskowe w tym domu juz byly. Pani ma buldozka francuskiego, ktory bardzo ciezko chorowal. Mama mieszka z Pania przez sciane. Teraz zostal jeszcze jeden element, wizyta przedadopcyjna. I tu prosimy o pomoc. To miejscowosc oddalona 18 km od Bialegostku. Jesli wizyta odbedzie sie w tym tygodniu i zakonczy sie pozytywna opinia, to Pinokie juz w sobote wieczorem bedzie grzal pupe na swojej kanapie. PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNA BIALYSTOK> Anna zadzwoń do Joanny 83 co ma szczeniaka na dt z Boguszyc ona mieszka w Białymstoku , napewno pomoże ( Asiu wybacz-dbam żeby Ci się nie nudziło :)) Quote
mgie Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Bardzo się ciesze,że zadzwoniłaś. Uff od niedzieli w stresie chodziłam ... i proszę Pani ma buldożka. :) Poszukam kogoś do wizyty. Quote
Recommended Posts