Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

CoolCaty napisał(a):
Tak, już znalazłam. Jeszcze muszę ustalić parę rzeczy z ewentualną przyszłą włascicielką psa i jeśli rozmowa potoczy się pomyślnie, to będzie wizyta przedadopcyjna.

Mocno trzymam kciuki . CC daj znać jak będzie już wszystko wiadomo .

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

Isadora7 napisał(a):
A tak przy okazji czy w ogóle jest szansa na jakiekolwiek informacje? Bo cienko to widzę.

danka1234 napisał(a):
to wstawic je ma jamniki na 1 strone ?jesli tak to byłby jakis kontaktakt i informacje co z nimi?

Ja wiem tyle co wy .... wiec praktycznie nic. Co jakiś czas zaglądam na ten wątek z nadzieją na nowe wiadomości.

Mam nadzieje,że pojawi się na wątku ktoś kto jeździ do Boguszyc.

• 2 weeks later...
Posted

Napisała do mnie dzisiaj osoba zainteresowana Pinokiem. Pani próbuje skontaktować się z CoolCaty ale nikt nie odbiera.
Mam jej numer ... kurcze co zrobić

Posted

mgie napisał(a):
Napisała do mnie dzisiaj osoba zainteresowana Pinokiem. Pani próbuje skontaktować się z CoolCaty ale nikt nie odbiera.
Mam jej numer ... kurcze co zrobić

Może na wątku boguszyckim o ile jeszcze ten wątek żyje cos sie dowiesz?

Posted

Sprawa wygląda tak! Napisałam do Pani i dostałam odpowiedź.
Kobieta próbuje się dodzwonić ale nikt nie odbiera... bardzo zależy jej na Pinokiu i chciałaby z kimś na ten temat porozmawiać.

I teraz właśnie .. kto może coś wiedzieć o Pinokiu?
Anna 33 może Ty znasz kogoś?Agnieszka z Fundacji ?

Szkoda taką szanse zaprzepaścić

Posted

Ponad dwa tygodnie temu ustała moja współpraca z Ostatnią Szansą. Nie biorę już udziału w adopcjach ani żadnych sprawach związanych z fundacją. Proponuję podać kontakt do kogoś z zarządu lub Anny_33. One powinny wiedzieć coś o psach, które mają pod swoją opieką. Proszę o usunięcie danych do mnie z ogłoszeń Pinokia. Jego paszport został przekazany zarządowi i to oni są w posiadaniu wszystkich dokumentów związanych z pieskiem. Przykro mi ze względu na psiaka. Mam nadzieję, że znajdzie domek.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Ponad dwa tygodnie temu ustała moja współpraca z Ostatnią Szansą. Nie biorę już udziału w adopcjach ani żadnych sprawach związanych z fundacją. Proponuję podać kontakt do kogoś z zarządu lub Anny_33. One powinny wiedzieć coś o psach, które mają pod swoją opieką. Proszę o usunięcie danych do mnie z ogłoszeń Pinokia. Jego paszport został przekazany zarządowi i to oni są w posiadaniu wszystkich dokumentów związanych z pieskiem. Przykro mi ze względu na psiaka. Mam nadzieję, że znajdzie domek.

Przepraszam nic o tym nie wiedziałam. W takim razie skasuje twój numer w ogłoszeniach.

Posted

Watek boguszycki jak najbardziej zyje. Moze ciut niemrawo, ale zawsze ;-)
Nie zajmowalam sie jamnikami z Boguszyc, wiec moje wiadomosci na ich temat sa dosc znikome.
Tutaj najwieksza kopalnia wiedzy na ich temat jest CoolCaty, niezalenie od ustania wspolpracy :-)
Jesli mamy dwie osoby zainteresowane Pinokiem, to mozemy tylko sie cieszyc.
Pinokio nadal czeka na dom. W sobote bedziemy w Boguszycach i odswiezymy informacje.
Mgie, skad jest ta Pani? Trzeba bedzie wizyte przedadopcyjna zorganizowac.
A druga Pani z jakiego jest miasta?
Mgie masz moze gg? Moje 784135, mail a.kosiniak@gmail.com, tel 603 592 070.

Posted

Wlasnie jestem po rozmowie z Pania.
Zniechecalam Pania z cala sila, roztoczylam pnura wizje psa poschroniskowego z problemami, ze moze brudzic, niszczyc, byc wycofany, ze trzeba go pilnowac jak oka w glowie itd.
Pani stwierdzila, ze nie da sie zniechecic, ze miala juz psy ze schroniska, popelnila kilka niedopatrzen i nauczyla sie jak z nimi postepowac.
Pinokio bylby psem Mamy Pani, ktora marzy o jamniku.Tu znowu zwrocilam uwage, ze nie jest to czystej krwi jamnik, ze ma dluzsze nozki itd.
Efekt: Pani bardzo chetnie przyjedzie po psa w najblizsza lub nastepna sobote.
Z rozmowy wszystko brzmi dobrze. Psy schroniskowe w tym domu juz byly. Pani ma buldozka francuskiego, ktory bardzo ciezko chorowal.
Mama mieszka z Pania przez sciane.
Teraz zostal jeszcze jeden element, wizyta przedadopcyjna.
I tu prosimy o pomoc.
To miejscowosc oddalona 18 km od Bialegostku.
Jesli wizyta odbedzie sie w tym tygodniu i zakonczy sie pozytywna opinia, to Pinokie juz w sobote wieczorem bedzie grzal pupe na swojej kanapie.

PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNA BIALYSTOK>

Posted

[quote name='Anna_33']Wlasnie jestem po rozmowie z Pania.
Zniechecalam Pania z cala sila, roztoczylam pnura wizje psa poschroniskowego z problemami, ze moze brudzic, niszczyc, byc wycofany, ze trzeba go pilnowac jak oka w glowie itd.
Pani stwierdzila, ze nie da sie zniechecic, ze miala juz psy ze schroniska, popelnila kilka niedopatrzen i nauczyla sie jak z nimi postepowac.
Pinokio bylby psem Mamy Pani, ktora marzy o jamniku.Tu znowu zwrocilam uwage, ze nie jest to czystej krwi jamnik, ze ma dluzsze nozki itd.
Efekt: Pani bardzo chetnie przyjedzie po psa w najblizsza lub nastepna sobote.
Z rozmowy wszystko brzmi dobrze. Psy schroniskowe w tym domu juz byly. Pani ma buldozka francuskiego, ktory bardzo ciezko chorowal.
Mama mieszka z Pania przez sciane.
Teraz zostal jeszcze jeden element, wizyta przedadopcyjna.
I tu prosimy o pomoc.
To miejscowosc oddalona 18 km od Bialegostku.
Jesli wizyta odbedzie sie w tym tygodniu i zakonczy sie pozytywna opinia, to Pinokie juz w sobote wieczorem bedzie grzal pupe na swojej kanapie.

PILNIE POTRZEBNA WIZYTA PRZEDADOPCYJNA BIALYSTOK>

Anna zadzwoń do Joanny 83 co ma szczeniaka na dt z Boguszyc ona mieszka w Białymstoku , napewno pomoże ( Asiu wybacz-dbam żeby Ci się nie nudziło :))