CoolCaty Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 Wczoraj dostałam mms-a ze zdjęciem Czarnego czyli Filipka z nowego domu. Niestety nie chce mi się przenieśc do kompa. Na zdjęciu Filipek uśmiechnięty od uch do ucha z kwiatmi słonecznika powtykanymi w szeleczki :loveu: Pani napisała, ze Filipek jest super ekstra cudownm psiakiem. Szaleje po ogrodzie i na spacerach po lesie. wszędzie go pełno i kochają go jak opętani. Ależ miał szczęście ten nasz grzywogęby wariatuńcio! Quote
Isadora7 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='CoolCaty']Wczoraj dostałam mms-a ze zdjęciem Czarnego czyli Filipka z nowego domu. Niestety nie chce mi się przenieśc do kompa. Na zdjęciu Filipek uśmiechnięty od uch do ucha z kwiatmi słonecznika powtykanymi w szeleczki :loveu: Pani napisała, ze Filipek jest super ekstra cudownm psiakiem. Szaleje po ogrodzie i na spacerach po lesie. wszędzie go pełno i kochają go jak opętani. Ależ miał szczęście ten nasz grzywogęby wariatuńcio! Wyślij tego mmsa do mnie, wstawie (numer zaraz podam na priva) Quote
Isadora7 Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 [quote name='CoolCaty']Wczoraj dostałam mms-a ze zdjęciem Czarnego czyli Filipka z nowego domu. Niestety nie chce mi się przenieśc do kompa. Na zdjęciu Filipek uśmiechnięty od uch do ucha z kwiatmi słonecznika powtykanymi w szeleczki :loveu: Pani napisała, ze Filipek jest super ekstra cudownm psiakiem. Szaleje po ogrodzie i na spacerach po lesie. wszędzie go pełno i kochają go jak opętani. Ależ miał szczęście ten nasz grzywogęby wariatuńcio! I oto Filipek w domku :):):) Quote
Lilmo Posted August 20, 2009 Posted August 20, 2009 Jaka szczęśliwa mordeczka :loveu: Cieszę się, że maluch tak wspaniale trafił. Quote
CoolCaty Posted August 20, 2009 Author Posted August 20, 2009 To jeszcze pokażemy Lonię, która przebywa cały czas u mnie w lecznicy. Szoda jej tam, bo siedzi sama. To na pewno lepsze niż Boguszyce, ale ta sunieczka całą sobą pragnie miłosci i obecności człowieka. To zdjęcia z dzisiejszego spacerku. Loniusia jest idealnym pieseczkiem. Załatwia się tylko na dworze, przychodzi na wołanie, pięknie chodzi na smyczy, uwielbia dzieci, dogaduje się z kotami, jest spokojna i delikatna. Tylko domku brak. Quote
aldira Posted August 21, 2009 Posted August 21, 2009 spodobała się śliczna jamniczka:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: komuś? Quote
taxelina Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 Pierwszy post jest akutalny? chce wiedziec ktore szukaja a ktore nie Quote
mgie Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 deer_1987, CoolCaty pisała stronę wcześniej [quote name='CoolCaty']Dokładnie, jeszcze 4 psiaki: -Lonia -Pinokio -Braciak -Staruszek Quote
CoolCaty Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 Potwierdzam - pierwsza strona aktualna. Quote
danka1234 Posted August 22, 2009 Posted August 22, 2009 czy jamnik staruszek ma jakies ogłoszenia lub ich potrzebuje?bo nie znalazłam nic na wątku. Jeśli potrzebuje to przydałoby sie pare fotek i jakies informacje o nim. Quote
CoolCaty Posted August 22, 2009 Author Posted August 22, 2009 W tej chwili i przy sytuacji jaka panuje w Boguszycach, możemy zapomnieć o jakimkolwiek dostępie do staruszka jamnika. Postaram się do niego dotrzeć za dwa tydzień. Quote
aldira Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 co sie dzieje z jamniczkami lonia drugim bratem oraz pinokiem?może znalazły dom? Quote
CoolCaty Posted August 24, 2009 Author Posted August 24, 2009 Lonia nadal u mnie w lecznicy, Braciak, Pinokio i staruszek ciągle w Boguszycach. Zrobiłam Loni nowe allegro. Możliwe, ze Braciak i Pinokio pojada do domu w niedzielę, ale to jeszcze nie jest pewne. Quote
Isadora7 Posted August 24, 2009 Posted August 24, 2009 CoolCaty napisał(a):Lonia nadal u mnie w lecznicy, Braciak, Pinokio i staruszek ciągle w Boguszycach. Zrobiłam Loni nowe allegro. Możliwe, ze Braciak i Pinokio pojada do domu w niedzielę, ale to jeszcze nie jest pewne. To nie robić im już allegra? Quote
CoolCaty Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 Drugi braciak pojechał dzis do nowego domu. Będzie miał dom z ogrodem do szaleństw i fajne osoby do kochania i rozpieszczania. Tu fotka odejeżdżającego malucha: Potrzebuję pomocy w ogłaszaniu Loni. To jest cudowna sunia, a jakoś nie może trafić na swojego człowieka. Tu jej allegro: Lonia - jamniczka o idealnym charakterze szuka dom (722798530) - Aukcje internetowe Allegro Quote
mikoada Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 To tak na dobry początek Lonia - jamniczka o idealnym charakterze szuka dom / Psy > Jamniki http://www.pineska.pl/?do=view&id=65471&buyOrSell=2 postaram się o więcej :) Quote
DG32 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Odświeżone ogłoszenia dla Loni: Alegratka kupiepsa gumtree kokosy adopcjapsa eoferty olx adin ogłoszenia.interpress petsy.pl owi.pl ibazar.pl szerlok.pl morusek.pl Quote
agnest Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cześć dziewczyny. Ostatnio byłam kilka razy w lecznicy u CoolCate i bardzo polubiłam Lonie. Więc dzisiaj z samego rana :loveu:wzięłam sie za ogłoszenia. Dobrze, że tu zajrzałam bo tylko trochę ich się zdubluje. Ale mam nowe zdjęcia i przerobiony tekst. :evil_lol: No teraz panna musi znaleść pancia nie ma wyjścia! ogłoszenia: Lonia - jamniczka o idealnym charakterze / Jamnik / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa Oddam za darmo - Lonia - jamniczka o idealnym charakterze | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45493 http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=3302 Quote
agnest Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Wstawiłam inny tekst i nowe zdjęcia. Jakby był za duży bałagan to dajcie znać posprzątam :evil_lol: Quote
CoolCaty Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 No i Lońka już w nowym domku. Została adoptowana przez starsze małżeństwo, które straciło 2 miesiące temu starutką jamnisię. Najpierw rozmawiałam z córką państwa, która jest lekarzem weterynarii i ma swój gabinet w Łodzi. Państwo przyjechali popołudniu poznać Lonię. Jak tylko ją zobaczyli, to się od razu popłakali. Lonia jest identyczna jak ich poprzednia sunieczka. Państwo są aktywnym małżeństwem, chodzą po górach. Oboje klęczeli przy posłanku Loni, płakali, całowali ją i przytulali. Jak twarda jestem, to aż mi się ryczeć chciało. Malutka ochoczo powędrowała z Państwem do nowego domku. Przed chwilą pani Ula dzwoniła i opowiedziała, ze Lonia elegancko zwiedziła mieszkanie, była już na spacerku, a teraz śpi na foteliku i Pani ją przykryła kocykiem, żeby się czuła bezpiecznie. Marzyłam o takim domku dla Loni. Ze spokojnymi ludźmi, kórzy będą ją rozpieszczać, upychać w poduchach i przykrywac kocykiem i kochać tak, że aż łzy wyciska. Dziękuję dziewczyny za ogłoszenia. Quote
Anna_33 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Nawet juz nie wiem co powiedziec...nie moge w kolko Ciebie wychwalac, bo nas o cos posadza jeszcze.. Ale co mi tam, no kocham Ciebie dziewczyno )) Quote
leni356 Posted September 1, 2009 Posted September 1, 2009 Cudowne wieści :multi: Czy nie było więcej telefonów w sprawie jamniczków? Mamy dwa biedaczki jamniki po śmierci właścicielki Quote
CoolCaty Posted September 1, 2009 Author Posted September 1, 2009 Na szybko podmieniałam aukcję Loni na Pinokia: Pinokio - jamniorek z psiego piekła szuka domu. (722798530) - Aukcje internetowe Allegro Później dopracuję tekst i jak będę w Boguszycach spróbuję mu zrobić nowe fotki. Leni, masz link? Quote
Recommended Posts