Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wczoraj dostałam mms-a ze zdjęciem Czarnego czyli Filipka z nowego domu. Niestety nie chce mi się przenieśc do kompa. Na zdjęciu Filipek uśmiechnięty od uch do ucha z kwiatmi słonecznika powtykanymi w szeleczki :loveu:
Pani napisała, ze Filipek jest super ekstra cudownm psiakiem. Szaleje po ogrodzie i na spacerach po lesie. wszędzie go pełno i kochają go jak opętani. Ależ miał szczęście ten nasz grzywogęby wariatuńcio!

• Replies 250
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='CoolCaty']Wczoraj dostałam mms-a ze zdjęciem Czarnego czyli Filipka z nowego domu. Niestety nie chce mi się przenieśc do kompa. Na zdjęciu Filipek uśmiechnięty od uch do ucha z kwiatmi słonecznika powtykanymi w szeleczki :loveu:
Pani napisała, ze Filipek jest super ekstra cudownm psiakiem. Szaleje po ogrodzie i na spacerach po lesie. wszędzie go pełno i kochają go jak opętani. Ależ miał szczęście ten nasz grzywogęby wariatuńcio!

Wyślij tego mmsa do mnie, wstawie (numer zaraz podam na priva)

Posted

[quote name='CoolCaty']Wczoraj dostałam mms-a ze zdjęciem Czarnego czyli Filipka z nowego domu. Niestety nie chce mi się przenieśc do kompa. Na zdjęciu Filipek uśmiechnięty od uch do ucha z kwiatmi słonecznika powtykanymi w szeleczki :loveu:

I oto Filipek w domku :):):)

Posted

To jeszcze pokażemy Lonię, która przebywa cały czas u mnie w lecznicy. Szoda jej tam, bo siedzi sama. To na pewno lepsze niż Boguszyce, ale ta sunieczka całą sobą pragnie miłosci i obecności człowieka. To zdjęcia z dzisiejszego spacerku.

Loniusia jest idealnym pieseczkiem. Załatwia się tylko na dworze, przychodzi na wołanie, pięknie chodzi na smyczy, uwielbia dzieci, dogaduje się z kotami, jest spokojna i delikatna. Tylko domku brak.

Posted

W tej chwili i przy sytuacji jaka panuje w Boguszycach, możemy zapomnieć o jakimkolwiek dostępie do staruszka jamnika. Postaram się do niego dotrzeć za dwa tydzień.

Posted

Lonia nadal u mnie w lecznicy, Braciak, Pinokio i staruszek ciągle w Boguszycach. Zrobiłam Loni nowe allegro. Możliwe, ze Braciak i Pinokio pojada do domu w niedzielę, ale to jeszcze nie jest pewne.

Posted

CoolCaty napisał(a):
Lonia nadal u mnie w lecznicy, Braciak, Pinokio i staruszek ciągle w Boguszycach. Zrobiłam Loni nowe allegro. Możliwe, ze Braciak i Pinokio pojada do domu w niedzielę, ale to jeszcze nie jest pewne.

To nie robić im już allegra?

Posted

Cześć dziewczyny. Ostatnio byłam kilka razy w lecznicy u CoolCate i bardzo polubiłam Lonie. Więc dzisiaj z samego rana :loveu:wzięłam sie za ogłoszenia. Dobrze, że tu zajrzałam bo tylko trochę ich się zdubluje. Ale mam nowe zdjęcia i przerobiony tekst. :evil_lol: No teraz panna musi znaleść pancia nie ma wyjścia!
ogłoszenia:
Lonia - jamniczka o idealnym charakterze / Jamnik / Adopcja psa. Ogłoszenia: psy do adopcji, szukam psa, oddam psa

Oddam za darmo - Lonia - jamniczka o idealnym charakterze | darmowe ogłoszenia na Darmobranie.pl

http://www.kupiepsa.pl/detail.php?siteid=45493

http://www.przygarnijzwierzaka.pl/ogloszenia/?id=3302

Posted

No i Lońka już w nowym domku. Została adoptowana przez starsze małżeństwo, które straciło 2 miesiące temu starutką jamnisię. Najpierw rozmawiałam z córką państwa, która jest lekarzem weterynarii i ma swój gabinet w Łodzi. Państwo przyjechali popołudniu poznać Lonię. Jak tylko ją zobaczyli, to się od razu popłakali. Lonia jest identyczna jak ich poprzednia sunieczka. Państwo są aktywnym małżeństwem, chodzą po górach. Oboje klęczeli przy posłanku Loni, płakali, całowali ją i przytulali. Jak twarda jestem, to aż mi się ryczeć chciało. Malutka ochoczo powędrowała z Państwem do nowego domku. Przed chwilą pani Ula dzwoniła i opowiedziała, ze Lonia elegancko zwiedziła mieszkanie, była już na spacerku, a teraz śpi na foteliku i Pani ją przykryła kocykiem, żeby się czuła bezpiecznie.
Marzyłam o takim domku dla Loni. Ze spokojnymi ludźmi, kórzy będą ją rozpieszczać, upychać w poduchach i przykrywac kocykiem i kochać tak, że aż łzy wyciska.
Dziękuję dziewczyny za ogłoszenia.