Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oddam małego porzuconego Colli (ok. 3 miesięcy) z jednym niebieskim oczkiem. Bardzo wesoły, wdzięczny i już trochę poszczekuję :roll:. Piękny rudzielec.

• Replies 80
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aneta100 napisał(a):
Oddam małego porzuconego Colli (ok. 3 miesięcy) z jednym niebieskim oczkiem. Bardzo wesoły, wdzięczny i już trochę poszczekuję :roll:. Piękny rudzielec.

Prosimy o fotki! To podstawa do ogłoszeń. No i miejscowość - to Lublin czy okolice?

Posted

Ja tez chetnie zobaczylabym fotke... no i wiecej informacji o maluchu, jaki ma charakter, czy jest w domku, jak sie zachowuje.. Dzieki!

Posted

Pytaj użytkowniczki "aneta100", to jej suka :roll:

Aneto, jak stosunek malca do kotów i innych psów? Jak się dogaduje z Twoją suką? No i trzeba mieć kilka zdjęć (zawsze ja mogę powstawiać, jeśli się długo ładują czy coś - evelu@poczta.fm). Poogłaszamy go i w mig znajdzie domek.

Z chęcią bym go sama zakosiła :oops:

Posted

Serce krzyczy "bierz go! zawsze chciałaś stworzonko o wyglądzie i usposobieniu borderopodobnym!", no ale jest jeszcze rozum... :roll: :-(

Posted

E tam, serce ma swoje prawa, których rozum nie zna :).
Jest przecudny, ale troszkę mało zdjęć i informacji, by znaleźć mu domek.
No chyba że evl się zdecyduje... :)

Posted

Mogę wrzucić na borderowe (jeśli się evl nie zdecyduje :evil_lol:) ale potrzeba informacji. Nie moge od niej oczu oderwać :loveu:

aneta100 napisał(a):
Miejsce pobytu szczeniaczka to Świdnik, a właściwie jego obrzeża... Zapraszam.

Uwaga bo moge to odebrać jako zaproszenie do odwiedzin maluszka ;)

Posted

Z naszą suczką dogadują się nieźle (na razie), a jeżeli chodzi o koty to nie wiem, bo takiego nie mam. Za chwilę wyślę do evl kilka zdjęć pieska..

Posted

AngelikaXD napisał(a):
Mogę wrzucić na borderowe (jeśli się evl nie zdecyduje :evil_lol:) ale potrzeba informacji. Nie moge od niej oczu oderwać :loveu:

Uwaga bo moge to odebrać jako zaproszenie do odwiedzin maluszka ;)

Angelika, to nie jest suczka.. :lol: Jeżli chcesz go odwiedzić to nie ma sprawy ale gwarantuje, że wtedy go na pewno weźmiesz.. ;)
Usposobienie małego jest bardzo przyjacielskie, jest radosny, czasami chce się bawić z naszą suczką ale ona nie za bardzo ma teraz ochotę na zabawę. Maluch czuje się tu coraz pewniej i dlatego im dłużej u nas zostanie tym trudniej będzie się przyzwyczaić i jemu i nam w przypadku ewentualnego oddania szczeniaczka.

Posted

admirabilis6 napisał(a):
Aneta100, jak wyglada sytuacja matki szczeniaka i innych psow u baby? Czy zgodzi sie na sterylizacje?

Sugerowałabym zapoznanie się z wątkiem i naukę czytania ze zrozumieniem a dopiero później pisania:roll:

Posted

plastelina napisał(a):
Sugerowałabym zapoznanie się z wątkiem i naukę czytania ze zrozumieniem a dopiero później pisania:roll:

Nie madruj sie plastelina. jakbys miala 500 watkow do przelecenia to tez bys byla suuper dokladna :roll:

Posted

admirabilis6 napisał(a):
Nie madruj sie plastelina. jakbys miala 500 watkow do przelecenia to tez bys byla suuper dokladna :roll:

nie byłabym super dokładna.Nie odzywałabym się wcale do czasu aż nie zapoznam się z tematem.

Posted

Moje drogie, nie kłóćcie się, wymyślmy razem jak pomóc psiakowi. Ja mam młyn przed wyjazdem, więc chyba nie porobię ogłoszeń :shake: Ale jakby go przekleić na jakieś forum collie albo nawet border collie to myślę, że szybko znalazłby się ktoś chętny.

Posted

To nie jest jego matka, suka nie ma z maluchem nic wspólnego. Maluch to podrzutek a suka będzie miała swoje młode, czego nikt z nas nie pochwala rzecz jasna.