madcat1981 Posted December 29, 2009 Posted December 29, 2009 Poszło ode mnie 10 zł deklaracji :) Quote
Ania II Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 List od Szamana. Drodzy wszyscy moi przyjaciele, to ja Szaman. Postanowiłem napisać w ten ostatni dzień Starego Roku, który dla mnie osobiście kończy się dobrze. Nie chcę już pamiętać co spotkało mnie w sierpniu. Mam dom i rodzinę, mamę i tatę. Jesteśmy już wszyscy starzy, ale myślę, że dzięki wsparciu tych co mnie pokochali ten dom stanie się moim na zawsze. Życzę dobrej zabawy, powitajcie wszyscy ten Nowy Rok 2010 w dobrych humorach. Sobie życzę zabawy z dobrą muzyką bez fajerwerków. Co do moich zdjęć, to trochę potrwa, bo ciocia Viola musi przyjść do mnie i zrobić mi zdjęcia, a ciocia Ania wysyła Wam zdjęcia, więc proszę o cierpliwość; a może lepiej zobaczyć mnie osobiście, ZAPRASZAM. Szaman z rodziną. Quote
szajbus Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 Szamanku. Tobie i Twojej rodzinie życzę przede wszystkim duzo zdrowka, szczęscia i samych radosnych dni w Nowym Roku. Do życzeń przyłącza sie Małgosia, której mocno przypdłes do serducha. Bądźcie szczęśliwi. Dziekuje Szamanku ze e-maile. Quote
jola od jadzi Posted December 31, 2009 Posted December 31, 2009 I ja dołączam się do tych życzeń ! Wszystkiego dobrego Szamanku! Quote
agata51 Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 [FONT=Comic Sans MS] DO SIEGO ROKU, SZAMAŃSKA RODZINKO! [/FONT] Quote
ewatonieja Posted January 5, 2010 Posted January 5, 2010 jak zwykle Szamanku czekamy na TWOJE fotki :) pychola radosnego widok zawsze poprawi ahumor :) Quote
szajbus Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Witaj sliczna mordeczko. Ale masz uśmiech!! Nic dziwnego, skoro trafiłeś na Aniołów! Quote
agata51 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Buziak w cudnego nochala. Ale puchaty jesteś, Szamanie! Quote
ewatonieja Posted January 11, 2010 Posted January 11, 2010 przepiękny Szamanek jest w co się wtulić :) Quote
Ania II Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 List od Szamana. To znowu ja Szaman, żyję. Wczoraj odwiedziła nas Ciocia Ania i Kajber. Ania i Władek zawsze są bardzo zadowoleni jak przychodzi Ania, a ja nie bo jestem zazdrosny coraz bardziej o Kajbra. Tak sobie myślę, że Kajber chce mnie stąd „wygryźć”, o nie, nie pozwolę, będę bronił swojego domu na śmierć i życie. Mama Ania mówi, że to jest nierealne, bo Kajber ma swój dom, ale ja i tak jestem zazdrosny i będę tą zazdrość okazywał. Obie Anie coś wymyślają, a dotyczy to mojej osoby. Chcą mnie badać, pobierać krew i czyścić zęby. To prawda mam duży kamień na zębach i podobno cuchnie mi z pyska, ale co tam, mnie to nie przeszkadza. Chcę tylko jeść, spać i chodzić na spacer i tyle. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. Szaman. Quote
Ania II Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 List od Szamana. To znowu ja Szaman, żyję. Wczoraj odwiedziła nas Ciocia Ania i Kajber. Ania i Władek zawsze są bardzo zadowoleni jak przychodzi Ania, a ja nie bo jestem zazdrosny coraz bardziej o Kajbra. Tak sobie myślę, że Kajber chce mnie stąd „wygryźć”, o nie, nie pozwolę, będę bronił swojego domu na śmierć i życie. Mama Ania mówi, że to jest nierealne, bo Kajber ma swój dom, ale ja i tak jestem zazdrosny i będę tą zazdrość okazywał. Obie Anie coś wymyślają, a dotyczy to mojej osoby. Chcą mnie badać, pobierać krew i czyścić zęby. To prawda mam duży kamień na zębach i podobno cuchnie mi z pyska, ale co tam, mnie to nie przeszkadza. Chcę tylko jeść, spać i chodzić na spacer i tyle. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam. Szaman. Quote
madcat1981 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Mój kochany Szamaniku Kloniku :loveu: Quote
rita60 Posted January 19, 2010 Posted January 19, 2010 Witaj Szamanku:lol:ciesze sie,ze u ciebie wszystko ok,ale daj sobie wyczyscic zabki,tobie to moze nie przeszkadza,ale jak rozdajesz całusy to takie capanie nic przyjemnego:evil_lol:badz dzielny. Quote
szajbus Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witaj Szamanku Cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku. Ty i twoja mamcia i tako macie całuski od pani Małgosi. Ciagle wypytuje o ciebie. Szamanku jak twierdza, ze musisz mieć wyczyszczone ząbki to znaczy, ze musisz. Nie będzie ci capiło z pychola a ponadto jak masz duży kamień to mogą ci się psuć ząbki. Tak, że nie pękaj chłopie. Całusy dla ciebie i twojej rodzinki. Quote
szajbus Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Witaj Szamanku Cieszę się, że u ciebie wszystko w porządku. Ty i twoja mamcia i tako macie całuski od pani Małgosi. Ciagle wypytuje o ciebie. Szamanku jak twierdza, ze musisz mieć wyczyszczone ząbki to znaczy, ze musisz. Nie będzie ci capiło z pychola a ponadto jak masz duży kamień to mogą ci się psuć ząbki. Tak, że nie pękaj chłopie. Całusy dla ciebie i twojej rodzinki. Quote
szajbus Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Dogo znów szaleje. Najpierw nie wysyła postów a potem je sumuje i wysyła do kupy wszystkie razem. Quote
Ania II Posted January 20, 2010 Posted January 20, 2010 Odpowiedź Szamana. Jak to miło,że jesteście Cioteczki. Małgosi daję łapę na pozdrowienia, całusy zostawiam na później. Jesteście wszystkie kochane, ale tak zaraz wypychać mnie do lekarza, może jak się ociepli. Ogólnie jestem w dobrej kondycji jak na moje lata. Do następnego razu. Szaman. Quote
szajbus Posted January 21, 2010 Posted January 21, 2010 No, kochaniutki, nikt cie nie wysyła od razu! Do takiej wizyty trza się przygotować to ci za wczasu mówimy, żebyś się nie strachał. A idź se na wiosnę, czemu nie! Teraz to oszczędzaj stawy, bo zimnisko idzie, ze hej! Quote
ewatonieja Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 nie chce myśleć co by było gdyby Szaman siedział w schronisku przy temperaturze około 20 stopni na minusie a co czuja inne psy? Aniu od Kajbra czy schronisko ma wystarczającą ilośc słomy? Quote
szajbus Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 To prawda, ja tez nie potrafię nie mysleć o tym, a także o tych bąkających sie psinach , które nie mają żadnego schronienia. Quote
Ania i Kajber Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Słoma jest, gorzej z siłą ludzka do jej roznoszenia, ja dziś po dwóch dniach dosłamiania i dokarmiania nie mogłam wstac rano z łóżka do pracy- to stanowczo jest robota dla o połowę młodszych.... Quote
Recommended Posts