szajbus Posted December 3, 2009 Posted December 3, 2009 Szamanku, kuruj uszka i nie sprawiaj kłopotu. Cieszymy się, ze u Ciebie wszystko w porządku. Całuję tą śliczną mordeczkę. Quote
Ania i Kajber Posted December 4, 2009 Author Posted December 4, 2009 Przepraszam wszystkich za zwłokę w uzupełnieniu wpłat i wydatków w 1-szym poście- dopiero teraz udało mi się odpalić nowe dogo, a nie mam jeszcze wykazu wpłat na konto Fundacji. Wkrótce ,mam nadzieję ,wszystko uzupełnię.... Quote
Ania II Posted December 4, 2009 Posted December 4, 2009 [FONT="]List od Szamana[/FONT] [FONT="]Drodzy wszyscy moi przyjaciele, udało mi się znaleźć odrobinę wolnego czasu, pomiędzy spaniem, jedzeniem i szczekaniem, więc piszę. Życzę wszystkim w nadchodzącym dniu Świętego Mikołaja dużo radości z otrzymanych prezentów. Mam nadzieję, że i mnie odwiedzi Święty Mikołaj, byłem przecież grzeczny.......[/FONT] [FONT="]Mama powiedziała że będę miał prawdziwe święta z choinką. Hurra!!! Serdecznie pozdrawiam: Szaman. [/FONT] Quote
rita60 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Ania II napisał(a):[FONT="]List od Szamana[/FONT] [FONT="]Drodzy wszyscy moi przyjaciele, udało mi się znaleźć odrobinę wolnego czasu, pomiędzy spaniem, jedzeniem i szczekaniem, więc piszę. Życzę wszystkim w nadchodzącym dniu Świętego Mikołaja dużo radości z otrzymanych prezentów. Mam nadzieję, że i mnie odwiedzi Święty Mikołaj, byłem przecież grzeczny.......[/FONT] [FONT="]Mama powiedziała że będę miał prawdziwe święta z choinką. Hurra!!! Serdecznie pozdrawiam: Szaman. [/FONT] Witaj Szamanku,jestem pewna,ze Mikołaj przyjdzie do ciebie,przeciez jestes grzecznym chłopcem:loveu:To co najwazniejsze juz masz.czyli miłosc i opieke,ale smakowa kosteczka pewnie sie przyda:razz:dziekujemy pieknie za zyczenia,ja jeszcze bede do ciebie wpadac,złoze ci przed swietami i dam buziaka. Quote
rita60 Posted December 6, 2009 Posted December 6, 2009 Wypatruj,wypatruj:razz:pieknie wygladasz:multi: Quote
szajbus Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 Pięknisiu, a mnie się łezka w oku zakręciła ( z radości), że te święta spędzisz w kochającym domku Quote
Ania i Kajber Posted December 9, 2009 Author Posted December 9, 2009 Uzupełniłam 1-szy post wpłatami do 08-12-2009. W imieniu Szamanka dziekuję wszystkim płacącym, a jednocześnie proszę o sprawdzenie i ew. reklamacje, jeżeli coś zostało pominięte ( mam nadzieję, że nie). Quote
szajbus Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No to ja sobie trochę pomarzę........... dobra??????? Szaman jest w DT baaardzo szczęśliwy. Jest otoczony nie tylko najlepszą opieką, ale i miłością. Takiego domu zazdrości mu nie jeden psiak. Dobra, ja wiem, że państwo, którzy się nim opiekują nie są stanie z emerytury utrzymać bądź co bądź dużego psa i do tego z problemami zdrowotnymi. Ale przyznajcie sami, że takiemu psiakowi ( mam na uwadze wiek i zdrowie) nie będzie łatwo znaleźć takiego domku. Jak na razie mimo ogłoszeń jest cisza w eterze. Tak sobie marzę żeby Szaman został na stałe w swoim DT, ale oczywiście z pomocą w jego utrzymaniu i leczeniu ? Byłoby to możliwe, gdyby obecni opiekunowi Szamana wyrazili na to zgodę i osoby, które deklarowały wpłaty na jego utrzymanie. Widzisz Szamanku jak sobie pomarzyłam? Quote
agata51 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Piękne marzenie, szajbusku. I takie całkiem do spełnienia. Quote
madcat1981 Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Ja juz się dawno przymierzałam do tego pomysłu, ale czy można płacic deklaracje na psy w DS? Bazarków np. robić nie wolno:( Quote
zuzia_kuzik Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 hops w goreps mam pytanie: nie ma moze ktos konta na alegratka Quote
agata51 Posted December 11, 2009 Posted December 11, 2009 [quote name='madcat1981']Ja juz się dawno przymierzałam do tego pomysłu, ale czy można płacic deklaracje na psy w DS? Bazarków np. robić nie wolno:([/QUOTE] Bazarków robić nie wolno, ale grosik co miesiąc wplacić chyba można. Quote
ewatonieja Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 to prywatna sprawa darczyńcy jak ma ochotę może wpłacać na psa który jest w ds, przecież jest nawet osobny dział o psach potrzebujących pomocy a przebywających już w ds Quote
szajbus Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Czyli wygląda na to, że jest możliwość wspomagania psa w DS przez dogomaniaków Quote
madcat1981 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Przez jakiś czas śledziłam wątek Czucza, który został u dogomaniaczki Asi - tam nie było deklaracji tylko ona prosiła o wsparcie, a ludzie pomagali. Pisała, ze np. dostała pieluchy (pies naprawdę poszkodowany przez los...), że wydala na weterynarza tyle a tyle. Było to po prostu bardziej ... mhmmm... na luzie? No i nikt sie nie łudził, ze znajdzie się dom, bo Czucz to był naprawdę cięzki przypadek, a Asi - anioł :) Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 szajbus napisał(a):Czyli wygląda na to, że jest możliwość wspomagania psa w DS przez dogomaniaków Nikt mi tego nie zabroni. Tym bardziej, że z Łodzi jestem. Deklarację podtrzymuję. Quote
szajbus Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Nie oszukujmy się, gdzie ta psina znajdzie lepszy dom? Dobrze by było gdyby mógł tam pozostać. Czy Ania i Kajber mogłaby zapytać tych państwa co oni na to? Quote
madcat1981 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Ja bym nadal pomagała tylko może mniej systematycznie:oops: - wiedząc, że ten pies jest uratowany, można tesymboliczne kilka złotych przekazac gdzieś gdzie jest o wiele gorzej. Ale Szamanka bardzo polubiałm, więc bez wsparcia by nie pozostał:bigok: Quote
rita60 Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zdrowych,ciepłych Swiat Szamanku dla ciebie i twojej rodziny:x-mas::tree1::x-mas: Quote
Ania II Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Świąteczne życzenia od Szamana Miłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2010 wszystkim moim fanom i sponsorom życzy Szaman ze swoją rodziną. P.S. Jak się moja mamusia wprawi, prześlę aktualne foto. Quote
Onaa Posted December 25, 2009 Posted December 25, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja bym nadal pomagała tylko może mniej systematycznie:oops: - wiedząc, że ten pies jest uratowany, można tesymboliczne kilka złotych przekazac gdzieś gdzie jest o wiele gorzej. Ale Szamanka bardzo polubiałm, więc bez wsparcia by nie pozostał:bigok: Ja też postaram się wspomóc,od czasu do czasu psiaka w ds. Quote
ewatonieja Posted December 28, 2009 Posted December 28, 2009 no czekamy na świąteczne i nie tylko takie fotki Szamana :) Quote
Recommended Posts