Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam wszystkich za zwłokę w uzupełnieniu wpłat i wydatków w 1-szym poście- dopiero teraz udało mi się odpalić nowe dogo, a nie mam jeszcze wykazu wpłat na konto Fundacji.
Wkrótce ,mam nadzieję ,wszystko uzupełnię....

Posted

[FONT=&quot]List od Szamana[/FONT]
[FONT=&quot]Drodzy wszyscy moi przyjaciele, udało mi się znaleźć odrobinę wolnego czasu, pomiędzy spaniem, jedzeniem i szczekaniem, więc piszę. Życzę wszystkim w nadchodzącym dniu Świętego Mikołaja dużo radości z otrzymanych prezentów. Mam nadzieję, że i mnie odwiedzi Święty Mikołaj, byłem przecież grzeczny.......[/FONT]
[FONT=&quot]Mama powiedziała że będę miał prawdziwe święta z choinką. Hurra!!! Serdecznie pozdrawiam: Szaman. [/FONT]

Posted

Ania II napisał(a):
[FONT=&quot]List od Szamana[/FONT]
[FONT=&quot]Drodzy wszyscy moi przyjaciele, udało mi się znaleźć odrobinę wolnego czasu, pomiędzy spaniem, jedzeniem i szczekaniem, więc piszę. Życzę wszystkim w nadchodzącym dniu Świętego Mikołaja dużo radości z otrzymanych prezentów. Mam nadzieję, że i mnie odwiedzi Święty Mikołaj, byłem przecież grzeczny.......[/FONT]
[FONT=&quot]Mama powiedziała że będę miał prawdziwe święta z choinką. Hurra!!! Serdecznie pozdrawiam: Szaman. [/FONT]

Witaj Szamanku,jestem pewna,ze Mikołaj przyjdzie do ciebie,przeciez jestes grzecznym chłopcem:loveu:To co najwazniejsze juz masz.czyli miłosc i opieke,ale smakowa kosteczka pewnie sie przyda:razz:dziekujemy pieknie za zyczenia,ja jeszcze bede do ciebie wpadac,złoze ci przed swietami i dam buziaka.

Posted

Uzupełniłam 1-szy post wpłatami do 08-12-2009.
W imieniu Szamanka dziekuję wszystkim płacącym, a jednocześnie proszę o sprawdzenie i ew. reklamacje, jeżeli coś zostało pominięte ( mam nadzieję, że nie).

Posted

No to ja sobie trochę pomarzę........... dobra???????
Szaman jest w DT baaardzo szczęśliwy. Jest otoczony nie tylko najlepszą opieką, ale i miłością. Takiego domu zazdrości mu nie jeden psiak.
Dobra, ja wiem, że państwo, którzy się nim opiekują nie są stanie z emerytury utrzymać bądź co bądź dużego psa i do tego z problemami zdrowotnymi.
Ale przyznajcie sami, że takiemu psiakowi ( mam na uwadze wiek i zdrowie) nie będzie łatwo znaleźć takiego domku. Jak na razie mimo ogłoszeń jest cisza w eterze.
Tak sobie marzę żeby Szaman został na stałe w swoim DT, ale oczywiście z pomocą w jego utrzymaniu i leczeniu ?
Byłoby to możliwe, gdyby obecni opiekunowi Szamana wyrazili na to zgodę i osoby, które deklarowały wpłaty na jego utrzymanie.

Widzisz Szamanku jak sobie pomarzyłam?

Posted

[quote name='madcat1981']Ja juz się dawno przymierzałam do tego pomysłu, ale czy można płacic deklaracje na psy w DS? Bazarków np. robić nie wolno:([/QUOTE]

Bazarków robić nie wolno, ale grosik co miesiąc wplacić chyba można.

Posted

Przez jakiś czas śledziłam wątek Czucza, który został u dogomaniaczki Asi - tam nie było deklaracji tylko ona prosiła o wsparcie, a ludzie pomagali. Pisała, ze np. dostała pieluchy (pies naprawdę poszkodowany przez los...), że wydala na weterynarza tyle a tyle. Było to po prostu bardziej ... mhmmm... na luzie? No i nikt sie nie łudził, ze znajdzie się dom, bo Czucz to był naprawdę cięzki przypadek, a Asi - anioł :)

Posted

szajbus napisał(a):
Czyli wygląda na to, że jest możliwość wspomagania psa w DS przez dogomaniaków

Nikt mi tego nie zabroni. Tym bardziej, że z Łodzi jestem. Deklarację podtrzymuję.

Posted

Ja bym nadal pomagała tylko może mniej systematycznie:oops: - wiedząc, że ten pies jest uratowany, można tesymboliczne kilka złotych przekazac gdzieś gdzie jest o wiele gorzej. Ale Szamanka bardzo polubiałm, więc bez wsparcia by nie pozostał:bigok:

Posted

Świąteczne życzenia od Szamana
Miłych i rodzinnych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku 2010 wszystkim moim fanom i sponsorom życzy Szaman ze swoją rodziną.
P.S. Jak się moja mamusia wprawi, prześlę aktualne foto.

Posted

madcat1981 napisał(a):
Ja bym nadal pomagała tylko może mniej systematycznie:oops: - wiedząc, że ten pies jest uratowany, można tesymboliczne kilka złotych przekazac gdzieś gdzie jest o wiele gorzej. Ale Szamanka bardzo polubiałm, więc bez wsparcia by nie pozostał:bigok:

Ja też postaram się wspomóc,od czasu do czasu psiaka w ds.