jasioslawinka Posted September 8, 2009 Posted September 8, 2009 Wplace na Szamanka w najblizszych dniach, tak jak obiecalam 20zl/mies. Quote
Ania II Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Witam wszystkich darczyńców i sympatyków. Mam do Was ogromną prośbę!!! Autoszczepionka na moje uszy ma być gotowa 18 września. Powinienem przed nią zażyć antybiotyk i tu jest problem. Moi bliscy nie mogą go dostać. Załączam wykaz bo może ktoś z Was ma możliwość mi pomóc. Ważna jest też cena. Z góry bardzo dziękuję. MEZLOCYLINA TICARCYLINA CEFLAZYDYM AZTREONAM IMIPENEM PIPERAC./TAZOBAC. TIKARC./KW.KLAW. Quote
Ania i Kajber Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Ania II napisał(a):Witam wszystkich darczyńców i sympatyków. Mam do Was ogromną prośbę!!! Autoszczepionka na moje uszy ma być gotowa 18 września. Powinienem przed nią zażyć antybiotyk i tu jest problem. Moi bliscy nie mogą go dostać. Załączam wykaz bo może ktoś z Was ma możliwość mi pomóc. Ważna jest też cena. Z góry bardzo dziękuję. MEZLOCYLINA TICARCYLINA CEFLAZYDYM AZTREONAM IMIPENEM PIPERAC./TAZOBAC. TIKARC./KW.KLAW. Czy ktoś ma możliwość pomóc w zdobyciu tych antybiotyków - nie są dostępne ne receptę, tylko w lecznictwie zamkniętym. Bardzo prosimy o pomoc, bez tego autoszczepionka może nie zadziałąć tak, jak powinna. Quote
Ania i Kajber Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 Cóż, chyba nie uda się zdobyć potrzebnych leków, pozostanie czyszczenie uszu dwa razy dziennie. Ania mówi,że Szaman nawet to lubi, sam przychodzi do kuchni i kładzie się na boczku. Lubi też wychodzic z Anią na wieczorne spacerki po okolicy. Ostatnio przez szparę w parkanie wyciągnął od sąsiada reklamówkę z bułką i kiełbasą- drugie śniadanie robotników, którzy coś tam robili....:evil_lol: Quote
rita60 Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 Ania i Kajber napisał(a):Cóż, chyba nie uda się zdobyć potrzebnych leków, pozostanie czyszczenie uszu dwa razy dziennie. Ania mówi,że Szaman nawet to lubi, sam przychodzi do kuchni i kładzie się na boczku. Lubi też wychodzic z Anią na wieczorne spacerki po okolicy. Ostatnio przez szparę w parkanie wyciągnął od sąsiada reklamówkę z bułką i kiełbasą- drugie śniadanie robotników, którzy coś tam robili....:evil_lol: Cwaniaczek:loveu:Aniu rozmawialam z lekarka sprawa nie do przeskoczenia:shake:leki tylko do dyspozycji placowek medycznych:roll: Quote
Ania i Kajber Posted September 16, 2009 Author Posted September 16, 2009 rita60 napisał(a):Cwaniaczek:loveu:Aniu rozmawialam z lekarka sprawa nie do przeskoczenia:shake:leki tylko do dyspozycji placowek medycznych:roll: Też tak słyszałam, weterynarz musi zamawiać przez b. skomplikowaną procedurę w ministerstwie, czekac miesiącami, a cena ponoc horrendalna. Musimy dać sobie spokój. Quote
rita60 Posted September 18, 2009 Posted September 18, 2009 Pokaz sie Szamanku i przypomnij,ze potrzebujesz pomocy....... Quote
madcat1981 Posted September 24, 2009 Posted September 24, 2009 Pamiętam o Szamanie... tym bardziej, ze mój pies tez ostatnio "narzeka" na ucho :/ Quote
Ania II Posted September 27, 2009 Posted September 27, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół i bardzo dziękuję[/FONT]. [FONT=Comic Sans MS]Dostałem nową karmę[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]"Purinę" - smakuje mi. W przyszłym tygodniu zaczynam kurację, muszę jechać do przychodni, trochę się boję, będą płukać mi uszy. Dostanę lekarstwo (tetra-delta) a później szczepionkę. Myślę, że kuracja mi pomoże. A teraz przesyłam Wan moje foto. Jestem zadowolony??? ocena należy do Was kochani. Do zobaczenia - Szaman. P.S: foto będzie później bo coś mojej opiekunce nie wychodzi. [/FONT] Quote
rita60 Posted September 28, 2009 Posted September 28, 2009 Trzymaj sie Szamanku,bedzie dobrze:lol:a co z fota,pomoz troche swojej opiekunce,umiesz przeciez pisac to i z fotami sobie poradzisz:razz: Quote
Ania i Kajber Posted October 2, 2009 Author Posted October 2, 2009 (edited) Ania i Władek kolejny wymaz-tym razem na leki weterynaryjne. Wynik: brak wrażliwości na jakikolwiek z dostępnych leków weterynaryjnych, średnoi wrażliwy na maść-TETRA-DELTA,która będzie mial podawana przed szczepionką.. Dziekujemy Ani i Wlodkowi za poświecony czas i pieniądze. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Ania II Posted October 2, 2009 Posted October 2, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Kochani, byłem dzisiaj w lecznicy,długo jechałem, okropne korki. P. dr czyściła moje uszy lekiem, który zamienia się w pianę, dlatego głęboko czyści, później dostałem próbę uczuleniową autoszczepionki i kazali mi iść na spacer. Próba wypadła dobrze. Dostałem też lekarstwo do uszu. Myślałem sobie, gdzie ja teraz pojadę, bałem się, ale gdy zobaczyłem swój dom to mi ulżyło. Czyszczenie uszu plus lekarstwo - dwa razy dziennie. Za pięć dni mam zadzwonić do P. dr. Zdjęcie moje zobaczycie w niedzielę jak odwiedzi mnie Ania i Kajber, która uratowała mi życie, bo Ona potrafi a ja nie. Serdecznie Was pozdrawiam i dzięki za finanse. Szaman. [/FONT] Quote
madcat1981 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 I ja cię pozdrawiam Szamanku, miłego dnia:loveu: Quote
rita60 Posted October 3, 2009 Posted October 3, 2009 Duzo zdrowka Szamanku i czekamy na foty:loveu: Quote
Ania II Posted October 5, 2009 Posted October 5, 2009 [FONT=Comic Sans MS]Oto ja.Wreszcie mnie widzicie, bo przyszła Ania i Kajber. [/FONT] [ Quote
rita60 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Wygladasz pieknie Szamanku i dziewczyny cie obsciskuja:p Quote
madcat1981 Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Już zapomniałam jaki jesteś śliczny Szamanie:loveu: Quote
ciapuś Posted October 6, 2009 Posted October 6, 2009 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/forum/f99/cos-dla-piwoszy-dochod-dla-szamana-psow-z-fpr-zwp-do-13-10-a-148212/#post13101449 Quote
ciapuś Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 Bardzo proszę o pomoc Cztery śliczne młodziutkie kociaki z działek szukają domku Quote
Ania II Posted October 7, 2009 Posted October 7, 2009 [quote name='olenka_f']śliczny Szaman :loveu: Quote
ewatonieja Posted October 9, 2009 Posted October 9, 2009 TAKIEMU PUCHATEMU TO ZIMA NIESTRASZNA :loveu: Quote
Recommended Posts