madcat1981 Posted August 26, 2009 Posted August 26, 2009 jasioslawinka napisał(a):czy Szaman nadal zbiera deklaracje? Ważne pytanie. Pod koniec miesiąca zawsze wpłacam deklaracje - czy jest jeszcze coś do uregulowania i pieniądze się przydadzą? Quote
Ania i Kajber Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 Oczywiście,Szaman potrzebuje deklaracji. Kto może coś zadeklarowac comiesięcznie, albo wpłacić jednorazowo to Konto Fundacji jest w 1-szym poście, bardzo,bardzo zapraszam!!!! Karolino, jasne,jeśli możesz, Twoja deklaracja jest bardzo potrzebna. Jest taka mozliwość,że jeżeli uda man się ciągnąc z tymi wpłatami z deklaracji tak, by było 200-250 zł miesiecznie na karmę i sprawy zdrowotne dla Szamana, to będzie mógl zostac u Ani i Władka tak długo, jak będzie trzeba-nie mamy na szczęście zadnego terminu opuszczenia DT i nie musimy dawac go burakom na łancuch. Oni bardzo kochaja Szamana, czas jakiś temu odszedł ich owczarek Misiek, którego znaleźli jako szczeniaka i był z nimi kilkanąście lat, tylko teraz nie podołają finansowo. Szaman ma fatalne uszy i boję się,że będzie potrzebne konkretniejsze leczenie- w poniedziałek Ania zawiezie materiał z wymazu na posiew z autoszczepionką ( koszt będzie ponad 100 zł). P.Doktor wykryła też u niego arytmię serca i jak się unormuje z uszami,trzeba będzie wejść z lekiem . Dodatkowo, jak to u starego owczarka- zmiany zwyrodnieniowe w kregosłupie i tylnich łapach-Szaman "siada" na nie-też bedzie potrzebny jakis artrofos. Wizyta i diagnoza była gratis. Ja jestem co tydzien u Szamana, będe pisac ,Szaman z pomocą ciotki AniII też coś skrobnie czasem. Wszyscy, ktorzy by chcieli odwiedzic Szamana są mile widziani na CHłodnikowej 9 - adres i tel. w pierwszym poście. Quote
bela51 Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 bela51 napisał(a): I jeszcze w temacie finansów, do cioteczki prowadzącej buchalterie: 6.08. przenioslam swoja deklarację z Bonusa na Szamana i wpłaciłam grosik.Nie ma mnie na wykazie, prosze o sprawdzenie. Deklaracja nie jest duża ( 10 zł ) ale będzie stała. Quote
Ania i Kajber Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) bela51 napisał(a):Deklaracja nie jest duża ( 10 zł ) ale będzie stała. Dziękujemy. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Ania i Kajber Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) madcat1981 napisał(a):Ważne pytanie. Pod koniec miesiąca zawsze wpłacam deklaracje - czy jest jeszcze coś do uregulowania i pieniądze się przydadzą? Kasiu, pomoc potrzebna na kontoe Fundacji. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Ania i Kajber Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 jasioslawinka napisał(a):Nie bylo mnie 3 tygodnie, czy Szaman nadal zbiera deklaracje? moge zaoferowac 20 zl/mies:) karolinko, jeśli możesz, to wpłaty zawsze potrzebne. Quote
Ania i Kajber Posted August 27, 2009 Author Posted August 27, 2009 (edited) Uzupełniłam 1-szy post. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
madcat1981 Posted August 29, 2009 Posted August 29, 2009 Ja wpłaciłam jeszcze jedną dyszkę, od tej pory zawsze będę wpłacać pod koniec miesiąca. Quote
Ania i Kajber Posted August 29, 2009 Author Posted August 29, 2009 madcat1981 napisał(a):Ja wpłaciłam jeszcze jedną dyszkę, od tej pory zawsze będę wpłacać pod koniec miesiąca. DziEki, Kasiu:lol: Quote
agata51 Posted August 30, 2009 Posted August 30, 2009 Bonusowe 20zł/mies. przekazuję Szamanowi. Quote
Ania II Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Witam wszystkich, to ja Szaman; była u mnie P. doktor, wizyta gratis, dostałem też witaminy dla seniorów, ale uszy moje to bardzo duży problem, bolą i nie jest fajnie. Dzięki moim sponsorom, którzy mnie kochają, zrobią mi autoszczepionkę / 5 zastrzyków podskórnych/. Przepraszam Was, że droga - 195 zł, ale mam nadzieję, że będzie skuteczna i będę sobie żył bez bólu. Moi nowi opiekunowie starają się żebym zapomniał o schronie. Biegam sobie cały dzień po ogródku, spać na noc chodzę do swojego domku. Proszę pamiętajcie o mnie. Bardzo serdecznie pozdrawiam Szaman Quote
ewatonieja Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 problem notoryczny z uszami ma Rex z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/rex-wciaz-w-ciezkim-stanie-bardzo-potrzebna-pomoc-finansowa-32225/index176.html#post12053901 była nawet operacja Quote
Ania i Kajber Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 [quote name='ewatonieja']problem notoryczny z uszami ma Rex z tego watku http://www.dogomania.pl/forum/f28/rex-wciaz-w-ciezkim-stanie-bardzo-potrzebna-pomoc-finansowa-32225/index176.html#post12053901 była nawet operacja Też myślałam o operacji, zwłaszcza,że Szaman ma uszy w środku poprzerastane i ma podobno brodawki - może się okazać,że trzeba to rozciąc, usunąć, całe świństwo wyczyścić... Na razie P.Doktor nie mówiła o konieczności opracji i mamy nadzieję,że autoszczepionki wybiją to, co w uchu, ale to świństwo lubi sie odnawiać i być może za jakiś czas tez staniemy przed koniecznością cięcia...:placz: Tylko czy Szaman ,ze względu na wiek wytrzyma narkozę? No i jak zwykle problem z forsą.... Quote
Ania i Kajber Posted September 3, 2009 Author Posted September 3, 2009 (edited) Uaktualniłam 1-szy post . Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
rita60 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 [quote name='Ania II']Witam wszystkich, to ja Szaman; była u mnie P. doktor, wizyta gratis, dostałem też witaminy dla seniorów, ale uszy moje to bardzo duży problem, bolą i nie jest fajnie. Dzięki moim sponsorom, którzy mnie kochają, zrobią mi autoszczepionkę / 5 zastrzyków podskórnych/. Przepraszam Was, że droga - 195 zł, ale mam nadzieję, że będzie skuteczna i będę sobie żył bez bólu. Moi nowi opiekunowie starają się żebym zapomniał o schronie. Biegam sobie cały dzień po ogródku, spać na noc chodzę do swojego domku. Proszę pamiętajcie o mnie. Bardzo serdecznie pozdrawiam Szaman Witaj Szamanku:lol:cieszymy sie,ze u ciebie coraz lepiej,dobrze sie czujesz i masz wspaniałych opiekunow,dziekujemy za pozdrowienia :multi:zyczymy zdrowia i głaski dla ciebie. Quote
Viola i Maciek Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Jesteśmy poruszeni losem Szamana, to ładny pies, w rzeczywistości gdy go odwiedziliśmy okazał się przemiłym staruszkiem. Będziemy wpłacać 20 zł. miesięcznie. Tytułem pierwszej wpłaty kupiliśmy mu płyn do czyszczenia uszu Otifree. Ania II dołożyła 5 zł. bo płyn kosztuje 25 zł. Pozdrawiamy Cię Szamanku. Viola i Maciek. Quote
szajbus Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Dziękujemy w imieniu Szamanka. Widzisz psinko? Coraz więcej cioteczek i wujaszków myśli o tobie. Niech te uchole przestana cię wreszcie boleć. Quote
ewatonieja Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Zelda mix amstaffa tez miała operację i niestety efekt był krótkotrwały, potem szybko zapachło sie ucho zrostami Quote
Ania II Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 6 września 2008 o godz. 7 30 odszedł mój dobry ; duszek; , który podarował mi drugie życie.. Kocham Cię bardzo Miniusiński. Quote
Ania II Posted September 6, 2009 Posted September 6, 2009 Cześć, to moja zagródka, ale nie przejmujcie się, jest zawsze otwarta :lol: Quote
Ania i Kajber Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 Byłam wczoraj u Szamanka.To nie ten sam pies, co w schronisku. Radosny, wyluzowany, po ogródku biega w podskokach, bardzo całuśny. Okazuje radość, siada, podaje łapę. Pięknie wygląda, puchaty i zadbany. Ma teraz jak w raju i na pewno jet kochany.:lol: Quote
bela51 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Fajnie się czyta takie wiadomości.:lol: Myślę, że go wymiziałas od wszystkich jego fanek.:lol: Quote
Ania i Kajber Posted September 7, 2009 Author Posted September 7, 2009 bela51 napisał(a):Fajnie się czyta takie wiadomości.:lol: Myślę, że go wymiziałas od wszystkich jego fanek.:lol: Jasne, miziankom, całusom i dawaniu łapy nie było końca. :lol: Quote
rita60 Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Ania II napisał(a): Cześć, to moja zagródka, ale nie przejmujcie się, jest zawsze otwarta :lol: Witaj,wygladasz pieknie,zagrodka tez fajna:lol:po dziesiatym wysle ci deklarowanego pieniazka,trzymaj sie cieplutko:multi: Quote
szajbus Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 Szamanku, ale ci się pofarciło! Trzymaj się kochaniutki. Quote
Recommended Posts