rita60 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 Tylko nie staruszek:cool3:to pan w podeszłym wieku;):lol: Quote
ewa36 Posted April 26, 2012 Posted April 26, 2012 O matko trzymaj się mały.* Urosept to on długo powinien brać.* Dobry miesiac albo i dwa ciurkiem.* To naturalny odkazający preparat na bazie żurawiny.* Quote
Martika&Aischa Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Zaglądam do ślicznego Szamanka.......... Mam nadzieję że wstrętne zapalenie pęcherza poszło precz!!!!!! Nie daj się psiaku !!!!!!!!! Quote
Ania II Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 [FONT=Arial]List od Szamana.[/FONT] [FONT=Arial]List od Szamana.[/FONT] [FONT=Arial] [/FONT] [FONT=Arial]Witam wszystkich moich przyjaciół. Latka lecą jestem „starszym psem”, a wiadomo jak jest ze starszymi - to i owo zaczyna dolegać. Po kuracji antybiotykiem ( 5 dni) i przerwie, miałem badanie moczu, bo wciąż nie trzymam. Wykryto mi kamienie fosforanowe. Byliśmy u P. dr, badanie, USG, cewnikowanie – w cewce nie zalega mi żaden kamień. W pęcherzu też nie widać. Dostałem ChitoFos i Prostadol. Po kuracji znowu badanie i zobaczymy. Mama martwi się o moje łapy, są takie słabe, że bardzo ciężko wstaję. Łapy bolą. Musimy coś postanowić. Apetyt mam, oprócz ryżu i kury jem karmę „Hepatic”, bo wątroba też nie młoda. Czy jestem ładny na foto? Wszystkich bardzo serdecznie pozdrawiam. Szaman.[/FONT] Quote
rita60 Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Czy ładny...co to za pytanie Szamanku,jesteś ślicznym,przystojnym facetem w sile wieku. Nam też co jakiś czas coś dolega,ale nie ma się co przejmować,pychol do góry i do przodu. Głaski dla ciebie a pozdrowienia dla twojej rodziny. Quote
Martika&Aischa Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 Szamanku przepiękny psiaku Zdrowiej Nam Kochany :*:*:* I NIE daj się choróbsku !!!!!! Quote
rita60 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Cudna fota:loveu:wyglądasz rewelacyjnie psi kibicu:lol: Quote
Martika&Aischa Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 [quote name='bela51'] Szaman tez ogląda EURO :lol: Takich kibiców nam trzeba :lol: Quote
Ania II Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 [FONT="] List Szamana. [/FONT] [FONT="]Do wszystkich moich przyjaciół. Choroba na którą zapadłem ( pojawiła mi się woda w nerkach i kanaliki były zniszczone) zwyciężyła, pomimo leczenia, odszedłem przy rodzinie do innego wymiaru. Był 3 lipca 2012 r. godz. 20 – ta .[/FONT] [FONT="]Dziękuję wszystkim za pamięć i wsparcie.[/FONT] [FONT="]Jestem teraz bardzo smutny, gdy patrzę na moją zapłakaną mamę, kochała mnie bardzo, tak jak ja ją kochałem.[/FONT] [FONT="] Szaman [/FONT] Quote
Martika&Aischa Posted July 23, 2012 Posted July 23, 2012 Ania II napisał(a): [FONT=&] List Szamana. [/FONT] [FONT=&]Do wszystkich moich przyjaciół. Choroba na którą zapadłem ( pojawiła mi się woda w nerkach i kanaliki były zniszczone) zwyciężyła, pomimo leczenia, odszedłem przy rodzinie do innego wymiaru. Był 3 lipca 2012 r. godz. 20 – ta .[/FONT] [FONT=&]Dziękuję wszystkim za pamięć i wsparcie.[/FONT] [FONT=&]Jestem teraz bardzo smutny, gdy patrzę na moją zapłakaną mamę, kochała mnie bardzo, tak jak ja ją kochałem.[/FONT] [FONT=&] Szaman [/FONT] Szamanku kochany psiaku biegaj szczęśliwy i wolny od bólu za TM :( Nigdy Cię nie zapomnimy kochany psiaku Quote
Ania i Kajber Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Szamanek ostatnie 3 lata życia przeżył we wspaniałym domu, u boku Rodziny. Miał szczęście, że nie odszedł samotny . Szaman przeszedł wielką metamorfozę. 3 lata temu jego byt był zagrożony - chore uszy , agresywne zachowanie wobec opiekunów w schronisku. A pod koniec życia - łagodny, przymilny psi staruszek. Żegnamy Cię, Szamanku. Quote
Ania i Kajber Posted July 24, 2012 Author Posted July 24, 2012 Ania i Kajber napisał(a):Szamanek ostatnie 3 lata życia przeżył we wspaniałym domu, u boku Rodziny. Miał szczęście, że nie odszedł samotny . Szaman przeszedł wielką metamorfozę. 3 lata temu jego byt był zagrożony - chore uszy , agresywne zachowanie wobec opiekunów w schronisku. A pod koniec życia - łagodny, przymilny psi staruszek. Żegnamy Cię, Szamanku. Quote
agata51 Posted October 20, 2012 Posted October 20, 2012 (edited) Jak odejść to we własnym, dobrym domu. Każdemu życzę. Do widzenia, Szamanie. Edited January 16, 2013 by agata51 Quote
Recommended Posts