rencia42 Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Piękny Szaman a futro jakie do zimy to on przygotowany. Quote
rita60 Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Witaj Szamanku...wyglądasz pieknie i dostojnie...serdecznie cie pozdrawiam i Twoja rodzinę. Quote
Martika&Aischa Posted November 14, 2011 Posted November 14, 2011 Pozdrawiam Piękny Jesienny Szamanku:loveu: Quote
Ania II Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Uploaded with ImageShack.us Boże Narodzenie 2011. Serdeczne życzenia wraz z podziękowaniami za pamięć dla wszystkich przyjaciół i sponsorów przesyła wdzięczny Szaman z rodziną. A ja już czekam na kolację. Quote
Martika&Aischa Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Cudownych i Wspaniałych Świąt Piękny Szamanku :* Quote
rita60 Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Witam cie Szamanku i Twoją Rodzinę w Nowym Roku 2012 i zyczę duzo zdrowia i spokoju..... Quote
Ania II Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 [FONT="]List od Szamana.[/FONT] [FONT="]Witam wszystkich moich przyjaciół w ten mroźny dzień. Dawno się nie odzywałem, ale żyję i mam podobno 14 lat. ostatnio miałem badanie krwi, biochemie, badanie moczu i USG i co ? i jestem zdrowy. Mama i tak się martwi, bo pije wodę, czego nie robiłem wcześniej i nie chcę jeść karmy. Mam tylko ochotę na wołowinę i kurczaka, mówią, że jestem rozpieszczony? Jak śpię to i tak nie trzymam moczu i już. W nocy śpię w domu od momentu jak nastały mrozy. Biorę ostatnio /femurin/ i zobaczymy co będzie. Przesyłam swoją aktualną fotkę i b. serdecznie pozdrawiam i dziękuje za wsparcie. Wasz SZAMAN[/FONT] [FONT="]P.S. Zdjęcie później. Z nowym Rokiem nowe problemy.[/FONT][FONT="] [/FONT] Quote
ewa36 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Szamanku, Anulu, jak dobrze że wyniki dobre :) Proszę i ja o dane do wplaty na pw (z adresem) przeleję cosik dla Kudłatka :) Quote
Martika&Aischa Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 I tak trzymaj Szamanku :) dużo ...dużo zdrówka kochany :* Quote
rita60 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Szamanku co to jest 14 lat:razz:jesteś po prostu dojrzałym psim facetem. Też nie rozumiem dlaczego mówią,że jesteś rozpieszczany,przecież wołowina i kurczak to podstawa posiłku;) Quote
Ania II Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Wiadomość od Szamana. Kocham, kocham, kocham Was moje wierne Przyjaciółki. Quote
Ania i Kajber Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Wreszcie odnalazłam wątek Szamana. Administratorzy robią nam ciagle psikusy, watek jest jakby "odchudzony" o kilka ostatnich wpisów. Spieszę poinformować wszystkie Szamanowe Cioteczki, że ciocia ewa36 zasponsorowała Szamanowi terapię akupunkturowo-homeopatyczną. Wykorzystaliśmy to, że Dr. Ostaszewski ze Szczecina, specjalizujacy się m.in. w rehabilitacji starych psów odwiedza ostatnio czesto Łódź. Szaman miał w miniony weekend dwa seanse nakłuwania igłami i nastzrykiwania Tramalem, w następny weekend kolejne dwa, a potem doktor zajrzy do Szamana raz w miesiącu . Usprawni go to ruchowo, zadziała przeciwbólowo, poprawi krążenie i częściowo ograniczy posikiwanie. Szamanek bardzo dziękuje cioteczce ewie36 i doktorowi :calus: Quote
bela51 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ciesze sie, ze Szamanek ciągle w dobrej formie. Pozdrowienia dla Przystojniaka i jego Państwa. Quote
rita60 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Witaj Szamanku,po tej terapii pewnie poczujesz się dużo lepiej...przyłączam się do podziękowan dla sponsorki i panu doktorowi. Trzymaj się cieplutko i pozdrów swoją Rodzinkę. Quote
Martika&Aischa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Ewcia to przekochana ciocia Szamanku:loveu: Buziaki przesyłamy dla całej rodzinki :* Quote
ewa36 Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 (edited) Trzymaj się dzielnie Szamanku ;) Rodzice bardzo Cię kochają :) Cudowne są psie staruszki, ja trochę przez łzy bo nie chcę psuć nastroju, ale Doktor planowo poza Szamankiem miał także odwiedzić Sebcię. Malutka nie doczekała, odeszła sama na dzień przed wizytą, a na drugi dzień bardzo chora Czarna, której musiałyśmy ująć cierpienia. Myślę że Szaman nie będzie miał mi za złe że je upamietnię na jego wątku, psy są dobre z natury :) Dla Was Skarbeczki (*) (*) Śpijcie spokojnie i czekajcie na nas. Zawsze już będziecie nasze wszystkie, i to poczucie przynależności łagodzi ból po stracie. Edited April 18, 2012 by ewa36 Quote
ewa36 Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Jak miewa się futrzasty po kolejnym zabiegu ? Quote
Ania i Kajber Posted April 25, 2012 Author Posted April 25, 2012 Futrzasty OK. Przy ostatniej wizycie doktor zostawił dla niego dwie ampułki tramalu do ostrzykiwania - prezent od cioci ewy36- bardzo dziękujemy :-). Wczoraj Ania II , bardzo przejęta , osobiście odliczyła mu 7 kręgów od końca żeber, namacała odpowiednie miejsca i ostrzyknęła Szamanka - kręgosłup w odc. lędzwiowym i biodra. Szaman zabiegi znióśł z godnością, nikogo nie ugryzł ( :evil_lol:) i cierpliwie czeka na kolejną wizytę doktora. Ale niestety pojawił się problem z kolejnym atakiem nawracającego zapalenia pęcherza - bedanie moczu wykazało prawdopodobnie konieczność antybiotyku. Quote
rita60 Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Najwazniejsze,to dobrze odliczyć;)dzielny Szamanek,dzielna Ania:lol: Quote
Ania II Posted April 25, 2012 Posted April 25, 2012 Witam wszystkich moich wiernych przyjaciół! Najnowsza wiadomość. Wyniki moczu złe. Mam ostre zapalenie pęcherza. Biorę antybiotyk "Ciprinol" + "Cyclonamine" + "Urosept". Po kuracji ponowny sprawdzian. Pozdrawiam serdecznie. Staruszek Szaman.http://tinypic.pl/4z1qo4jlmk3m Quote
Recommended Posts