Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

List od Szamana.
Bardzo dziękuję za dofinansowanie moich badań. Wczoraj miałem zrobione cztery zdjęcia RTG części krzyżowej, siedziałem 2 i pół godziny w przychodni i żadne zdjęcie się nie udało.
Nie moja wina, leżałem bardzo spokojnie. Panu Dr. zepsuł się aparat. Fatum czy co?
Dzisiaj pobrano mi krew (morfologia, biochemia, elektrolity) cena 100zł. w załączeniu paragon. Teraz czekamy na wyniki. RTG też powtórzymy jak trochę odpromieniuje.
Mam nadzieję, że przestanę zalewać, bo mama musi mnie myć i grozi mi pampersem.
Ja i pampers –ciekawe jaki rozmiar? Kochani jeszcze raz dziękuję za wsparcie.
Pozdrawiam serdecznie - Szaman z rodziną.

katarzyna09 ofiarowała 10zł.
Mysza 2 „ 10zł.
bela51 „ 10zł.
Martika „ 10zł.
rencia42 ofiarowała 30zł.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Witam serdecznie wszystkich moich przyjaciół i ofiarodawców. Są wyniki krwi. Nie są złe. Przedstawię w przyszłym tygodniu. Czekamy na RTG. i się zobaczy co z moim siusianiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie - zasiusiany Szaman.

Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Ratujmy szamanka :-( .

Przychodzi taka chwila, kiedy ratowanie staje się okrucieństwem. Szaman w pampersie?

Wysłałam dziś zaległości - V, VI, VII. Jak zwykle na konto Fundacji.

Posted

List od Szamana.
Witam wszystkich moich przyjaciół i przedstawiam wyniki badań krwi. Źle nie jest.
Mam zrobione też dwa zdjęcia RTG ( 88zł.). Moje lędźwie są niezłe, natomiast na kręgosłupie widać postępujące zwyrodnienia. Mam też powtórnie zrobione badanie moczu.
Wynik jutro. Byłem u Pani dr. – moje siusianie ma podłoże neurologiczne. Dostałem
dwa zastrzyki, a na pęcherz antybiotyk Ciprinol 500. Kuracja 5 dni, później zobaczymy.
Odezwę się znowu, serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wsparcie finansowe.
Wasz Szaman.

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

[FONT=Arial]List od Szamana.[/FONT]
[FONT=Arial]Witam serdecznie moich przyjaciół i sponsorów, nie odzywałem się, bo walczyłem[/FONT]
[FONT=Arial]z siusianiem. 10 września zakończyłem drugi raz terapie „Propalinem” i nie ma[/FONT]
[FONT=Arial]znaczącej poprawy. W dzień jest lepiej, ale jak zasnę, a już w nocy w mojej [/FONT]
[FONT=Arial]„sypialni” jest mokro. Mama codziennie zmienia mi „pościel”. Chyba zacznę[/FONT]
[FONT=Arial]badania od początku ? Ponieważ biorę cały czas „AtrhroHA” lepiej chodzę[/FONT]
[FONT=Arial]i mogę przewracać się na plecy, a to duży sukces. Zrobiłem się domowy,[/FONT]
[FONT=Arial]lubię spać za fotelem, i kocham Mamę bardzo. Dziękuję wszystkim, że pamiętacie[/FONT]
[FONT=Arial]jeszcze o mnie, chociaż upłynęły już dwa lata. Pozdrawiam bardzo serdecznie Szaman.[/FONT]

Posted

Cioteczki i Wujkowie , mam do przekazania bardzo przykrą wiadomość.
Nasza niezastąpiona Zuzka nie żyje. Zmarła dziś w nocy.

Pogrzeb odbędzie się w ten piątek o godz 13,20 na cmentarzu przy ul. Szczecińskiej.

• 1 month later...