Martika&Aischa Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Pieniążki poleciały wczoraj dla Szamanka ......zdrowiej psinko:* Quote
Ania II Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 List od Szamana. Bardzo dziękuję za dofinansowanie moich badań. Wczoraj miałem zrobione cztery zdjęcia RTG części krzyżowej, siedziałem 2 i pół godziny w przychodni i żadne zdjęcie się nie udało. Nie moja wina, leżałem bardzo spokojnie. Panu Dr. zepsuł się aparat. Fatum czy co? Dzisiaj pobrano mi krew (morfologia, biochemia, elektrolity) cena 100zł. w załączeniu paragon. Teraz czekamy na wyniki. RTG też powtórzymy jak trochę odpromieniuje. Mam nadzieję, że przestanę zalewać, bo mama musi mnie myć i grozi mi pampersem. Ja i pampers –ciekawe jaki rozmiar? Kochani jeszcze raz dziękuję za wsparcie. Pozdrawiam serdecznie - Szaman z rodziną. katarzyna09 ofiarowała 10zł. Mysza 2 „ 10zł. bela51 „ 10zł. Martika „ 10zł. rencia42 ofiarowała 30zł. Uploaded with ImageShack.us Quote
bela51 Posted July 5, 2011 Posted July 5, 2011 Trzymaj sie kochany staruszku.:lol: i nie dawaj choróbskom. Quote
Ania i Kajber Posted July 6, 2011 Author Posted July 6, 2011 (edited) Martwimy się o zdrowie Szamana. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Martika&Aischa Posted July 6, 2011 Posted July 6, 2011 cioteczka rencia prosiła o numerek konta ....Szamanku kochany zdrowiej dzielna psinko :* Quote
Ania II Posted July 7, 2011 Posted July 7, 2011 Witam serdecznie wszystkich moich przyjaciół i ofiarodawców. Są wyniki krwi. Nie są złe. Przedstawię w przyszłym tygodniu. Czekamy na RTG. i się zobaczy co z moim siusianiem. Pozdrawiam wszystkich serdecznie - zasiusiany Szaman. Quote
agata51 Posted July 13, 2011 Posted July 13, 2011 Ania i Kajber napisał(a):Ratujmy szamanka :-( . Przychodzi taka chwila, kiedy ratowanie staje się okrucieństwem. Szaman w pampersie? Wysłałam dziś zaległości - V, VI, VII. Jak zwykle na konto Fundacji. Quote
Ania II Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 List od Szamana. Witam wszystkich moich przyjaciół i przedstawiam wyniki badań krwi. Źle nie jest. Mam zrobione też dwa zdjęcia RTG ( 88zł.). Moje lędźwie są niezłe, natomiast na kręgosłupie widać postępujące zwyrodnienia. Mam też powtórnie zrobione badanie moczu. Wynik jutro. Byłem u Pani dr. – moje siusianie ma podłoże neurologiczne. Dostałem dwa zastrzyki, a na pęcherz antybiotyk Ciprinol 500. Kuracja 5 dni, później zobaczymy. Odezwę się znowu, serdecznie pozdrawiam i dziękuję za wsparcie finansowe. Wasz Szaman. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
agata51 Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Co to znaczy "neurologiczne podłoże siusiania"? A poza tym mam to samo! Szaman, trzymajmy się! Quote
Martika&Aischa Posted August 24, 2011 Posted August 24, 2011 Co słychać u dzielnego Szamanka ??? Buziaki psiaku kochany :* Quote
Ania II Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 [FONT=Arial]List od Szamana.[/FONT] [FONT=Arial]Witam serdecznie moich przyjaciół i sponsorów, nie odzywałem się, bo walczyłem[/FONT] [FONT=Arial]z siusianiem. 10 września zakończyłem drugi raz terapie „Propalinem” i nie ma[/FONT] [FONT=Arial]znaczącej poprawy. W dzień jest lepiej, ale jak zasnę, a już w nocy w mojej [/FONT] [FONT=Arial]„sypialni” jest mokro. Mama codziennie zmienia mi „pościel”. Chyba zacznę[/FONT] [FONT=Arial]badania od początku ? Ponieważ biorę cały czas „AtrhroHA” lepiej chodzę[/FONT] [FONT=Arial]i mogę przewracać się na plecy, a to duży sukces. Zrobiłem się domowy,[/FONT] [FONT=Arial]lubię spać za fotelem, i kocham Mamę bardzo. Dziękuję wszystkim, że pamiętacie[/FONT] [FONT=Arial]jeszcze o mnie, chociaż upłynęły już dwa lata. Pozdrawiam bardzo serdecznie Szaman.[/FONT] Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Martika&Aischa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 Kochany .....dzielny Szamanku:loveu: Zdrowiej kochany :loveu: Quote
rita60 Posted September 17, 2011 Posted September 17, 2011 Najwazniejsze,że masz Rodzinę ktora kochasz,a ona kocha ciebie. Pozdrawiam Cie Szamanku i Twoją Rodzinę. Quote
agata51 Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Za VIII, IX, X wyślę dopiero w pażdzierniku. Przepraszam, wiem, że pieniądze są Szamanowi bardzo potrzebne. Quote
ciapuś Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Cioteczki i Wujkowie , mam do przekazania bardzo przykrą wiadomość. Nasza niezastąpiona Zuzka nie żyje. Zmarła dziś w nocy. Pogrzeb odbędzie się w ten piątek o godz 13,20 na cmentarzu przy ul. Szczecińskiej. Quote
ewa36 Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Zuzka - nia znałam ale proszę dobrego Pana o wieczny odpoczynek. Szmanku - co u ciebie ? Quote
Ania II Posted November 13, 2011 Posted November 13, 2011 Serdeczne pozdrowienia dla moich wiernych drogich sympatyków. Nieustannie siusiający Szaman. Uploaded with ImageShack.us Quote
Recommended Posts