Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

List od Szamana.
Kochani moi przyjaciele, wreszcie wiosna, trawa rośnie i mogę ją jeść. Decyzja zapadła – dieta. Ważę za dużo bo 41,5 kg. Muszę mieć kupioną karmę o obniżonej zawartości tłuszczu. Powinienem ważyć około 36 kg. nie więcej, bo mam już słabe łapy. Co do moich uszu to są na tyle zaleczone, że mama czyści mi je dwa razy w tygodniu. Na razie czuję się nieźle, biorę Artho HA, Rumen i Amino Biotin. Dziękuję Wam wszystkim bardzo, że jestem. Przesyłam aktualne foto z gorącymi pozdrowieniami. Szaman.

Uploaded with ImageShack.us

Posted

Oj tam,oj tam te pare kilo wiecej,to znowu nie taki problem:razz:Szamanek rozkreci sie jak tylko bedzie cieplej,prawda:ptrzymam kciuki,badz zdrowy i mizianko od wirtualnej cioteczki.

• 2 weeks later...
Posted

Witaj, złoty Szamanie. Uregulowałam dziś zaległości, przepraszam, że tak późno. Postaram się wpłacać regularnie.

Życzę Tobie i Twojej Mamusi zdrowych, radosnych świąt. Nie obiadaj się zanadto, lepiej wygrzewaj stare kosteczki na słoneczku. Buziaki.

Posted

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".

• 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

List od Szamana.
Drodzy moi przyjaciele, dawno nie odzywałem się, bo dopadła mnie choroba.
Nie trzymam moczu jak leżę, a jak chodzę to mam duże parcie. Badanie moczu wykazało co tylko możliwe: bakterie, białko, krew i bardzo dużo kryształów. Brałem „Furagin”, antybiotyk „Neolicyn” i oczywiście zastrzyki od Pani dr. i na razie „zalewam wszystko”. Dostałem skierowanie na RTG kręgosłupa ze wskazaniem lędźwi. Boję się tego prześwietlenia i mama też się boi co tam wyjdzie. Jak zapadnie diagnoza to napiszę. Trzymajcie kciuki bo mama jest bardzo zmartwiona. Serdecznie pozdrawiam. Szaman.

Posted

Witaj skarbie,zmartwiłeś mnie tą wiadomościa...oczywiście trzymam mocno kciuki za to przeswietlenie,ale wierze,ze bedzie dobrze. Trzymaj sie cieplutko.