Ania i Kajber Posted March 1, 2011 Author Posted March 1, 2011 Szamanku, Ty jesteś naprawdę "w czepku urodzony" :-). Quote
agata51 Posted March 3, 2011 Posted March 3, 2011 A uszy też w takiej dobrej formie jak cała reszta? Quote
Ania i Kajber Posted March 3, 2011 Author Posted March 3, 2011 agata51 napisał(a):A uszy też w takiej dobrej formie jak cała reszta? Z tego, co wiem, chyba uszy są ok., regularnie czyszczone i różowiutkie, jak na zdjęciu :-). Quote
agata51 Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 Strasznie zalegam. Wpłacę w kwietniu. Przepraszam. Quote
Ania II Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 List od Szamana. Kochani moi przyjaciele, wreszcie wiosna, trawa rośnie i mogę ją jeść. Decyzja zapadła – dieta. Ważę za dużo bo 41,5 kg. Muszę mieć kupioną karmę o obniżonej zawartości tłuszczu. Powinienem ważyć około 36 kg. nie więcej, bo mam już słabe łapy. Co do moich uszu to są na tyle zaleczone, że mama czyści mi je dwa razy w tygodniu. Na razie czuję się nieźle, biorę Artho HA, Rumen i Amino Biotin. Dziękuję Wam wszystkim bardzo, że jestem. Przesyłam aktualne foto z gorącymi pozdrowieniami. Szaman. Uploaded with ImageShack.us Quote
rita60 Posted April 5, 2011 Posted April 5, 2011 Oj tam,oj tam te pare kilo wiecej,to znowu nie taki problem:razz:Szamanek rozkreci sie jak tylko bedzie cieplej,prawda:ptrzymam kciuki,badz zdrowy i mizianko od wirtualnej cioteczki. Quote
piechcia15 Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 sory za offa ale szukam chętnego do wizyty p/a w Łodzi na Radogoszczu.Znacie kogoś kto znalazłby czas? Quote
agata51 Posted April 21, 2011 Posted April 21, 2011 Witaj, złoty Szamanie. Uregulowałam dziś zaległości, przepraszam, że tak późno. Postaram się wpłacać regularnie. Życzę Tobie i Twojej Mamusi zdrowych, radosnych świąt. Nie obiadaj się zanadto, lepiej wygrzewaj stare kosteczki na słoneczku. Buziaki. Quote
rita60 Posted April 22, 2011 Posted April 22, 2011 Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych pełnych wiary nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja". Quote
Ania II Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 Serdecznie pozdrawiam wszystkich moich wiernych przyjaciół. Czuję się lepiej, miałem chore gardło. Szaman. Uploaded with ImageShack.us Troszkę mi się przysnęło. Quote
rita60 Posted May 18, 2011 Posted May 18, 2011 Witaj Szamanku......trochę to chyba malo powiedziane:pale spij sobie na zdrowie:loveu:pozdrawiam ciebie i twoja rodzinkę. Quote
agata51 Posted June 10, 2011 Posted June 10, 2011 Szaman, ja też uwielbiam lody, ale uważaj! Ból gardła to nic przyjemnego. Quote
Ania II Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 List od Szamana. Drodzy moi przyjaciele, dawno nie odzywałem się, bo dopadła mnie choroba. Nie trzymam moczu jak leżę, a jak chodzę to mam duże parcie. Badanie moczu wykazało co tylko możliwe: bakterie, białko, krew i bardzo dużo kryształów. Brałem „Furagin”, antybiotyk „Neolicyn” i oczywiście zastrzyki od Pani dr. i na razie „zalewam wszystko”. Dostałem skierowanie na RTG kręgosłupa ze wskazaniem lędźwi. Boję się tego prześwietlenia i mama też się boi co tam wyjdzie. Jak zapadnie diagnoza to napiszę. Trzymajcie kciuki bo mama jest bardzo zmartwiona. Serdecznie pozdrawiam. Szaman. Quote
rita60 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Witaj skarbie,zmartwiłeś mnie tą wiadomościa...oczywiście trzymam mocno kciuki za to przeswietlenie,ale wierze,ze bedzie dobrze. Trzymaj sie cieplutko. Quote
bela51 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Boziu, biedny piesio, a ja taka goła w tym miesiacu. Moge podesłac co najwyzej dyszke... Dajcie konto. Quote
Mysza2 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Jestem na zaproszenie Ani, podajcie nr konta, ale tylko 10 zł prześlę. Może grosik do grosika:) Quote
katarzyna09 Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Aniu,ja też w tej chwili tylko dyszkę...czekam na dane do przelewu;) Quote
Martika&Aischa Posted July 3, 2011 Posted July 3, 2011 Cioteczki u mnie też nie najlepiej z pieniążkami :( ale dyszkę dorzucę i ja :) Quote
Mysza2 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 dziękuję za konto, pieniążki przelane:) Szamankowi życzę zdrowia Quote
katarzyna09 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Pieniążki już wysłane :smile:trzymaj się psino! Quote
bela51 Posted July 4, 2011 Posted July 4, 2011 Ode mnie tez poleciała dyszka. Trzymaj sie sliczny staruszku ! Quote
Recommended Posts