Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Uploaded with ImageShack.usList od Szamana.
Dawno się nie odzywałem, wybaczcie proszę, chyba zestarzałem się trochę. Moje uszy są podleczone na tyle, że Mama czyści je tylko dwa razy w tygodniu, i daje lekarstwo. Mój pęcherz jest po kuracji antybiotykowej. Miałem dwa razy badanie moczu i badanie USG.
To wszystko dlatego, że nie trzymam moczu. Pani dr. dała mi syrop „Propalin”, abym nie siusiał wtedy kiedy nie trzeba, bo nie jest to przyjemne dla mnie ani dla Mamy. Tak ogólnie
czuję się dobrze, mam duży apetyt i jestem zadowolony. Z serdecznymi pozdrowieniami
dla Wszystkich – Szaman. A to moje aktualne foto.

• 3 weeks later...
Posted

Z przykrością zawiadamiam, że mój kolega ze schroniska o imieniu "Dziadek" (senior)
odszedł od nas na zawsze. Była to śmierć naturalna, usną przy łóżku swojej Pani.
Dobrze, że od lutego miał już własny dom. Żegnaj kolego. Szaman.

• 2 weeks later...
Posted

List od Szamana.
Przyjaciele moi, to ja Szaman- pierwszy śnieg, wesoło,ale później się stało; Ja w butach-bardzo marzły mi łapy. Dobrze, że byłem u Pani dr. zanim wszystko przysypał śnieg. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i bardzo dziękuję za wsparcie finansowe. Szaman.

• 3 weeks later...
Posted

Uploaded with ImageShack.us Świąteczne i Noworoczne życzenia od Szamana.
Wszyscy moi drodzy przyjaciele, chciałem bardzo serdecznie podziękować za wsparcie i pamięć, bo to dzięki Wam wszystkim żyję i mam dom od półtora roku. Nie pamiętam już przykrych przejść z mojego życia, jestem szczęśliwy.
Życzę wspaniałych, dobrych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. Wdzięczny Szaman.

Posted

zapraszam a racyej WYZWAM na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperwturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia.

Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :(

Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina.
http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów!

• 1 month later...
Posted

List od Szamana.
Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół i przesyłam swoje foto. Tak wyglądałem w styczniu, nareszcie trochę słońca.
Czy rzeczywiście jestem taki gruby? Szykuje mi się dieta, a ja tak lubię jeść, będzie ciężko. Szaman.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageShack.us

• 3 weeks later...
Posted

rita60 napisał(a):
Wcale nie jesteś gruby Szamanku,tylko dobrze wygladasz:razz: i futerko masz pieknie utrzymane.....pozdrowienia dla ciebie i twojej rodzinki:loveu:

Szaman, ty nie jesteś gruby - ty jesteś lew prawdziwy!!! Przepraszam, zalegam, wyślę niebawem.