Ania II Posted October 17, 2010 Posted October 17, 2010 Uploaded with ImageShack.usList od Szamana. Dawno się nie odzywałem, wybaczcie proszę, chyba zestarzałem się trochę. Moje uszy są podleczone na tyle, że Mama czyści je tylko dwa razy w tygodniu, i daje lekarstwo. Mój pęcherz jest po kuracji antybiotykowej. Miałem dwa razy badanie moczu i badanie USG. To wszystko dlatego, że nie trzymam moczu. Pani dr. dała mi syrop „Propalin”, abym nie siusiał wtedy kiedy nie trzeba, bo nie jest to przyjemne dla mnie ani dla Mamy. Tak ogólnie czuję się dobrze, mam duży apetyt i jestem zadowolony. Z serdecznymi pozdrowieniami dla Wszystkich – Szaman. A to moje aktualne foto. Quote
Ania i Kajber Posted October 18, 2010 Author Posted October 18, 2010 Jaka śliczna, Szamańska mordka :-). Oby już nie " przeciekał ". Quote
rita60 Posted October 18, 2010 Posted October 18, 2010 Wcale sie nie postarzałes Szamanku,wygladasz slicznie........pozdrawiam i zdrowka zycze. Quote
agata51 Posted October 22, 2010 Posted October 22, 2010 Cóż, Szamanie, każdego z nas czeka nietrzymanie moczu. Mówisz, że PROPALIN pomaga? Quote
Ania II Posted November 18, 2010 Posted November 18, 2010 Z przykrością zawiadamiam, że mój kolega ze schroniska o imieniu "Dziadek" (senior) odszedł od nas na zawsze. Była to śmierć naturalna, usną przy łóżku swojej Pani. Dobrze, że od lutego miał już własny dom. Żegnaj kolego. Szaman. Quote
rita60 Posted November 19, 2010 Posted November 19, 2010 To przykre Szamanku:-(najważniejsze,że odszedł przy boku swojej Pani,a nie w schroniskowym boksie. Dla Dziadka:-( Quote
Ania i Kajber Posted November 19, 2010 Author Posted November 19, 2010 Pamiętamy kochanego Dziadka :-(. http://www.dogomania.pl/threads/178569-DZIADEK-12-letni-onek-z-lodzkiego-schronu-ma-dom-) Quote
agata51 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Smutno... Cóż, Dziadkowie kiedyś odchodzą... Szamanie, wysłałam ci dziś 60zł - za X, XI i XII. Przepraszam za opóźnienie - tak wyszło. I miziam cię cieplutko. Quote
Ania II Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 List od Szamana. Przyjaciele moi, to ja Szaman- pierwszy śnieg, wesoło,ale później się stało; Ja w butach-bardzo marzły mi łapy. Dobrze, że byłem u Pani dr. zanim wszystko przysypał śnieg. Serdecznie Wszystkich pozdrawiam i bardzo dziękuję za wsparcie finansowe. Szaman. Quote
Ania II Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Uploaded with ImageShack.us A to moje buty. Foto nie w tej kolejności i każde osobno.Szaman Quote
rita60 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Ale masz zgrabne łapki Szamanku:razz:serdecznie cie pozdrawiam i twoja rodzinke,trzymaj sie cieplutko. Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Jakie kozaczki śliczne Szamanku masz :eviltong: Quote
agata51 Posted December 3, 2010 Posted December 3, 2010 O kocie w butach słyszałam. Ale żeby Szaman w kozaczkach???!!! Quote
Ania II Posted December 19, 2010 Posted December 19, 2010 Uploaded with ImageShack.us Świąteczne i Noworoczne życzenia od Szamana. Wszyscy moi drodzy przyjaciele, chciałem bardzo serdecznie podziękować za wsparcie i pamięć, bo to dzięki Wam wszystkim żyję i mam dom od półtora roku. Nie pamiętam już przykrych przejść z mojego życia, jestem szczęśliwy. Życzę wspaniałych, dobrych Świąt Bożego Narodzenia i szczęśliwego Nowego Roku. Wdzięczny Szaman. Quote
kizimizi Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 zapraszam a racyej WYZWAM na dramatyczny watek zwierząt z dolnoslaskiej wsi, gdzie w srosku zimy, przy sniegu i minusowej temperwturze zwierzęta sa trzymana na łańcuchu od tak o np. pod drzewem :( Bez jakiegokolwiek schronienia, bez wody i jedzenia. Wiele psow czeka na dt na juz, jest tez krowa i byk :( Prosze wejdzcie i pomozcie jak tylko umiecie. Watek ma zaledwie kilka stron, tak malo ludzi o nim wie a te zwierzeta bez naszej wspolnej pomocy zgina. http://www.dogomania.pl/threads/197214-Pilnie-potrzebny-DS-dla-2-krów-i-DT-dla-wielu-psów! Quote
rita60 Posted December 21, 2010 Posted December 21, 2010 Witaj Szamanku,dziekujemy za życzenia....Tobie i Twojej Rodzinie życzymy zdrowia,szczescia i spełnienia marzeń,trzymajcie sie cieplutko:tree1::x-mas::tree1: Quote
Ania II Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 List od Szamana. Pozdrawiam wszystkich moich przyjaciół i przesyłam swoje foto. Tak wyglądałem w styczniu, nareszcie trochę słońca. Czy rzeczywiście jestem taki gruby? Szykuje mi się dieta, a ja tak lubię jeść, będzie ciężko. Szaman. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Quote
Ania II Posted February 6, 2011 Posted February 6, 2011 dalszy ciąg foto (nie chciało wejść) Uploaded with ImageShack.us Quote
rita60 Posted February 7, 2011 Posted February 7, 2011 Wcale nie jesteś gruby Szamanku,tylko dobrze wygladasz:razz: i futerko masz pieknie utrzymane.....pozdrowienia dla ciebie i twojej rodzinki:loveu: Quote
agata51 Posted March 1, 2011 Posted March 1, 2011 rita60 napisał(a):Wcale nie jesteś gruby Szamanku,tylko dobrze wygladasz:razz: i futerko masz pieknie utrzymane.....pozdrowienia dla ciebie i twojej rodzinki:loveu: Szaman, ty nie jesteś gruby - ty jesteś lew prawdziwy!!! Przepraszam, zalegam, wyślę niebawem. Quote
Recommended Posts