Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

List od Szamana.
Kochani moi fani, dzięki za okazywanie mi miłości i wsparcia finansowego, teraz dopiero odżyłem i jestem zadowolony. Mama mówi, że jestem inteligentny i to prawda, ale do tej pory nikt nie ze mną tak nie rozmawiał . Jestem Wam b. wdzięczny, że na stare lata znalazłem dom. Teraz o moich zabiegach, nie mam żadnych komplikacji po kastracji, po 10 dniach szwy zdjęte. Tak dobrze się czułem, że na 2 gi dzień po zabiegu zabrałem mamę na spacer, mimo jej protestów. Zęby mam czyste, kamień na nich był ogromny i zaatakował już korzenie, dlatego na 3 ci dzień wypadł mi ze szczęki P3,nie wpłynęło to na moją urodę, Sami oglądacie moje foto, tak jestem piękny.
Obecnie biorę 1 tab./dzień prostamolu, 2 tab./dzień uroseptu i od 25 go zacząłem brać 1,2 tab. arthofosu na moje stawy. Mam duży apetyt, mama powiedziała, że muszę uważać, nie mogę przytyć, mam teraz 35 kg i tak ma być, no trudno. Dziękuje Wam przyjaciele, kocham Was
SZAMAN

Posted (edited)

Dogo07 napisał(a):
Ja ponad miesiąc temu wpłaciłam za dwa miesiące, ale nie ma tego w pierwszym poście :roll:.

Dogo, dzieki za pamięc o Szamanku, pieniądze na pewno są na koncie Fundacji.

Edited by Ania i Kajber
Posted

Ania i Kajber napisał(a):
Uzupełniłam stan finansowy na 28-02-2010.

Ania to gdzie moja wpłata za m-c luty,wpłacona na poczatku lutego:roll:
poszła tez za marzec/w poniedziałek/

Posted (edited)

[quote name='rita60']Ania to gdzie moja wpłata za m-c luty,wpłacona na poczatku lutego:roll:
poszła tez za marzec/w poniedziałek/[/QUOTE]
Rita,zestawienie wpłat jest u Niewiasty21 z Fundacji ZwP .

Edited by Ania i Kajber
Posted

List od Szamana.
Kochani moi przyjaciele, gdzie ta wiosna? chce mi się wylegiwać na słoneczku i podglądać co dzieje się na ulicy. Denerwują mnie jedynie szaleni kierowcy i wrzeszcząca młodzież. Co u mnie - na dzień dzisiejszy wszystko ok, apetyt mam dobry, dostaje wszystkie potrzebne lekarstwa. Mama ma nadzieję, że moja prostata trochę będzie się zmniejszać. Dzięki Wam wszystkim ,moja starość stała się spokojna, teraz dopiero zrozumiałem, co to znaczy mieć dom i że człowiek to przyjaciel psa. Myślę, że mama jest szczęśliwa, że ma mnie. Za to wszystko bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i daje łapę kosmatą . Moje najnowsze foto jak zwykle będzie za parę dni Wasz Szaman.

• 2 weeks later...