Ania i Kajber Posted February 25, 2010 Author Posted February 25, 2010 Z Szamankiem wszystko w porządku, już ma zdjęte szwy. Quote
szajbus Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Kochana mordeczka. matko, ale ja mam zwidy, albo on coraz piękniejszy. Quote
Ania II Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 List od Szamana. Kochani moi fani, dzięki za okazywanie mi miłości i wsparcia finansowego, teraz dopiero odżyłem i jestem zadowolony. Mama mówi, że jestem inteligentny i to prawda, ale do tej pory nikt nie ze mną tak nie rozmawiał . Jestem Wam b. wdzięczny, że na stare lata znalazłem dom. Teraz o moich zabiegach, nie mam żadnych komplikacji po kastracji, po 10 dniach szwy zdjęte. Tak dobrze się czułem, że na 2 gi dzień po zabiegu zabrałem mamę na spacer, mimo jej protestów. Zęby mam czyste, kamień na nich był ogromny i zaatakował już korzenie, dlatego na 3 ci dzień wypadł mi ze szczęki P3,nie wpłynęło to na moją urodę, Sami oglądacie moje foto, tak jestem piękny. Obecnie biorę 1 tab./dzień prostamolu, 2 tab./dzień uroseptu i od 25 go zacząłem brać 1,2 tab. arthofosu na moje stawy. Mam duży apetyt, mama powiedziała, że muszę uważać, nie mogę przytyć, mam teraz 35 kg i tak ma być, no trudno. Dziękuje Wam przyjaciele, kocham Was SZAMAN Quote
madcat1981 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Kieszonkowe wysłane, buziaki przesyłam pięĸnej mordeczce. To najpiękniejszy DON jakiego znam :loveu: Quote
Onaa Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ja ponad miesiąc temu wpłaciłam za dwa miesiące, ale nie ma tego w pierwszym poście :roll:. Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 (edited) Dogo07 napisał(a):Ja ponad miesiąc temu wpłaciłam za dwa miesiące, ale nie ma tego w pierwszym poście :roll:. Dogo, dzieki za pamięc o Szamanku, pieniądze na pewno są na koncie Fundacji. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Ania i Kajber Posted March 5, 2010 Author Posted March 5, 2010 (edited) Ciekawe , jak się ma "odjajczony" Szaman :-) ? Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
rita60 Posted March 5, 2010 Posted March 5, 2010 Ania i Kajber napisał(a):Uzupełniłam stan finansowy na 28-02-2010. Ania to gdzie moja wpłata za m-c luty,wpłacona na poczatku lutego:roll: poszła tez za marzec/w poniedziałek/ Quote
Ania i Kajber Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 (edited) [quote name='rita60']Ania to gdzie moja wpłata za m-c luty,wpłacona na poczatku lutego:roll: poszła tez za marzec/w poniedziałek/[/QUOTE] Rita,zestawienie wpłat jest u Niewiasty21 z Fundacji ZwP . Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Ania i Kajber Posted March 8, 2010 Author Posted March 8, 2010 (edited) RITA,wpłata potwierdzona przez Fundację. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Ania II Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 List od Szamana. Kochani moi przyjaciele, gdzie ta wiosna? chce mi się wylegiwać na słoneczku i podglądać co dzieje się na ulicy. Denerwują mnie jedynie szaleni kierowcy i wrzeszcząca młodzież. Co u mnie - na dzień dzisiejszy wszystko ok, apetyt mam dobry, dostaje wszystkie potrzebne lekarstwa. Mama ma nadzieję, że moja prostata trochę będzie się zmniejszać. Dzięki Wam wszystkim ,moja starość stała się spokojna, teraz dopiero zrozumiałem, co to znaczy mieć dom i że człowiek to przyjaciel psa. Myślę, że mama jest szczęśliwa, że ma mnie. Za to wszystko bardzo Wam dziękuję. Pozdrawiam serdecznie i daje łapę kosmatą . Moje najnowsze foto jak zwykle będzie za parę dni Wasz Szaman. Quote
madcat1981 Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 Och Szamanku, ściskam tą twoją łapinkę serdecznie :) Quote
szajbus Posted March 22, 2010 Posted March 22, 2010 Cały czas mysle o tobie psinko. Miałes farta, ze trafiłes na takich cudownych ludzi. Quote
ewatonieja Posted March 24, 2010 Posted March 24, 2010 nie do poznania :) takie anielski spokój i delikatnośc od niego bije :) Quote
madcat1981 Posted March 26, 2010 Posted March 26, 2010 No, Szamanisko piękne, wpłaciłam Ci deklarację :bigok: Quote
ciapuś Posted March 27, 2010 Posted March 27, 2010 Przepraszam za offa Bardzo potrzebne deklaracje Sunia ma szanse w poniedziałek opuścić schronisko Bardzo ,bardzo proszę o pomoc http://www.dogomania.pl/threads/182601-PRZEA-YJE-CZY-NIE-to-zaleA-y-teA-od-nas-Drastyczne-zdjecia Quote
Recommended Posts