Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

List od Szamana. Ale wszystkich nabrałem, ha,ha, wcale nie jest tak źle z ta dietą. Mam spory zapas tłuszczu ( 38,9 kg.) A moje miny- jestem dobry w ich robieniu. Z pozdrowieniami - Szaman.

• 3 weeks later...
Posted

Szamanowy list. Witam wszystkich przyjaciół, dawno się nie odzywałem, bo życie upływa mi w spokoju. Jem, śpię, biegam i szczekam. Zakończyłem swoja kurację, bo po badaniu moczu okazało się, że mam kamyszki. Brałem "Furagin" i "Urosept". Teraz jest OQ. Od 29 czerwca biorę antybiotyk "Biotum" na moje uszy. Upłynął już jeden rok i trzy miesiące jak walczymy z moją bakterią i nic. Może teraz uda się "zabić" tą wstrętną bakterię. Kuracja będzie trwała trzy tygodnie bo lek podawany jest do uszu a nie dożylnie. Dziękuję serdecznie Wszystkim za wsparcie. 4gramy antybiotyku będzie kosztowało około 130 zł. Zapomniałem jeszcze napisać, że codziennie chodzę na wieczorne spacery. Kocham Was wszystkich i pozdrawiam. Szaman.

Posted

[URL=http://img23.imageshack.us/i/dodogo.jpg/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4237/dodogo.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• 1 month later...
Posted

List od Szamana. Witam serdecznie wszystkich moich przyjaciół, dzięki Wam żyję! Jutro upływa już rok jak mam dom. Jestem w dobrej kondycji jak na mój wiek. Dostaję specyfiki- ArthoFos a obecnie zacząłem ArthoHA (na stawy bo mam jedno ognisko zapalne w łapie i leczę pękniętą torebkę stawową w stopie) Urosept na pęcherz (kamienie). Dostaję też Rumen. Niestety bakteria w moich uszach ma się dobrze. Biotum pomogło tylko na 10 dni. Teraz zostały eksperymenty. Obecnie dostaję specyfik francuski "Oridermyl". Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Szaman. Chyba jestem szczęściarzem.

Posted

Ania II napisał(a):
List od Szamana. Witam serdecznie wszystkich moich przyjaciół, dzięki Wam żyję! Jutro upływa już rok jak mam dom. Jestem w dobrej kondycji jak na mój wiek. Dostaję specyfiki- ArthoFos a obecnie zacząłem ArthoHA (na stawy bo mam jedno ognisko zapalne w łapie i leczę pękniętą torebkę stawową w stopie) Urosept na pęcherz (kamienie). Dostaję też Rumen. Niestety bakteria w moich uszach ma się dobrze. Biotum pomogło tylko na 10 dni. Teraz zostały eksperymenty. Obecnie dostaję specyfik francuski "Oridermyl". Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Szaman. Chyba jestem szczęściarzem.

Oj jesteś szcześciarzem Szamanku , jesteś :loveu:
Tylko jak to paskudzstwo z Twoich uszu usunąć ? :(

• 3 weeks later...
Posted

agata51 napisał(a):
Witaj, piękny. Jak twoje uszki? Wysłałam ci dziś kaskę za VII, VIII i IX. Całuski.

Wpłata doszła? Jak tam bakteria? Pozbyłeś się jej wreszcie?

• 3 weeks later...
Posted

List od Szamana.
Jestem bardzo wzruszony, że jeszcze pamiętacie mnie starego Szamana, bardzo dziękuję za pamięć i wsparcie finansowe. Czuję, że żyję i to dobrze, jem „Purinę” a mama mnie rozpieszcza, dostaję też pierś z kury (od czasu do czasu) i muszę przyznać się, że raz upiekła mi nawet naleśniki, hurrra, może mnie kocha? Wiadomość o mojej bakterii- „Oridermyl” dał 80% poprawy. Obecnie zwalczam zapalenie pęcherza, bo chodziłem po mieszkaniu i kapałem. A tak ogólnie to mam się dobrze i futra mam coraz więcej. Pozdrawiam serdecznie – Szaman.
P.S. Wpłaty chyba dochodzą.