agata51 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 rita60 napisał(a):O jaki zmartwiony pies:shake:badz dzielny Szamanku,badz mezczyzna:razz: rita, nie za wiele od niego wymagasz? Quote
rita60 Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 agata51 napisał(a):rita, nie za wiele od niego wymagasz? No moze troche mnie poniosło:evil_lol: Quote
Ania II Posted June 6, 2010 Posted June 6, 2010 List od Szamana. Ale wszystkich nabrałem, ha,ha, wcale nie jest tak źle z ta dietą. Mam spory zapas tłuszczu ( 38,9 kg.) A moje miny- jestem dobry w ich robieniu. Z pozdrowieniami - Szaman. Quote
rita60 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 SZAMANKU ZARTOWNIS Z CIEBIE:cool3:I NIEZŁY AKTOR:razz: Quote
Ania i Kajber Posted June 7, 2010 Author Posted June 7, 2010 TRUDNO NIE MIEĆ TŁUSZCZYKU !!! JEŚĆ DAJĄ DOBRZE. A PO JEDZENIU SPAĆ SIĘ CHCE- I TŁUSZCZYK ROŚNIE. :-) Quote
Borówka16 Posted June 7, 2010 Posted June 7, 2010 A co tam ,Szamanek z tuszczykiem jest piękny :loveu: Quote
szajbus Posted June 8, 2010 Posted June 8, 2010 Matko, jaki on piękniusi!!!!!!!! Tylko wycałować tą mordeczkę. Pozdrowionka dla twoich opiekunów Szamanku i wielkie ukłony za opiekę nad tobą Quote
Ania i Kajber Posted June 11, 2010 Author Posted June 11, 2010 (edited) Fundacja potwierdza wpłatę stówka od cioci agaty51, B.DZIĘKUJEMY. :-). Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
rita60 Posted June 11, 2010 Posted June 11, 2010 A moja wpłata za czerwiec nie wpłyneła ? Sorry Szamanku,ale twoja kolezanka potrzebuje pomocy. http://www.dogomania.pl/threads/187332-Nie-pozwolcie-bym-wr%C3%B3ci%C5%82a-do-schroniska-b%C5%82agam-Misia-taka-szara-ale-niezwyk%C5%82a.%C5%81%C3%B3d%C5%BC Quote
Ania II Posted July 1, 2010 Posted July 1, 2010 Szamanowy list. Witam wszystkich przyjaciół, dawno się nie odzywałem, bo życie upływa mi w spokoju. Jem, śpię, biegam i szczekam. Zakończyłem swoja kurację, bo po badaniu moczu okazało się, że mam kamyszki. Brałem "Furagin" i "Urosept". Teraz jest OQ. Od 29 czerwca biorę antybiotyk "Biotum" na moje uszy. Upłynął już jeden rok i trzy miesiące jak walczymy z moją bakterią i nic. Może teraz uda się "zabić" tą wstrętną bakterię. Kuracja będzie trwała trzy tygodnie bo lek podawany jest do uszu a nie dożylnie. Dziękuję serdecznie Wszystkim za wsparcie. 4gramy antybiotyku będzie kosztowało około 130 zł. Zapomniałem jeszcze napisać, że codziennie chodzę na wieczorne spacery. Kocham Was wszystkich i pozdrawiam. Szaman. Quote
szajbus Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 No pięknisiu pognaj ta swoja bakterie gdzie pieprz rośnie!!!!!!!!!!!!!!!! Masz całuski od Małgosi. Wypytuje o ciebie regularnie. Quote
Ania II Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 [URL=http://img23.imageshack.us/i/dodogo.jpg/][IMG]http://img23.imageshack.us/img23/4237/dodogo.jpg[/IMG][/URL] Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL] Quote
Ania II Posted July 2, 2010 Posted July 2, 2010 To ja Szaman - ciąg dalszy. Piękny jestem - prawda? Całusy dla Pani Małgosi. Lubię jak mnie chwalą. Quote
agata51 Posted August 4, 2010 Posted August 4, 2010 Witaj, piękny. Jak twoje uszki? Wysłałam ci dziś kaskę za VII, VIII i IX. Całuski. Quote
Ania II Posted August 8, 2010 Posted August 8, 2010 List od Szamana. Witam serdecznie wszystkich moich przyjaciół, dzięki Wam żyję! Jutro upływa już rok jak mam dom. Jestem w dobrej kondycji jak na mój wiek. Dostaję specyfiki- ArthoFos a obecnie zacząłem ArthoHA (na stawy bo mam jedno ognisko zapalne w łapie i leczę pękniętą torebkę stawową w stopie) Urosept na pęcherz (kamienie). Dostaję też Rumen. Niestety bakteria w moich uszach ma się dobrze. Biotum pomogło tylko na 10 dni. Teraz zostały eksperymenty. Obecnie dostaję specyfik francuski "Oridermyl". Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Szaman. Chyba jestem szczęściarzem. Quote
Borówka16 Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Ania II napisał(a):List od Szamana. Witam serdecznie wszystkich moich przyjaciół, dzięki Wam żyję! Jutro upływa już rok jak mam dom. Jestem w dobrej kondycji jak na mój wiek. Dostaję specyfiki- ArthoFos a obecnie zacząłem ArthoHA (na stawy bo mam jedno ognisko zapalne w łapie i leczę pękniętą torebkę stawową w stopie) Urosept na pęcherz (kamienie). Dostaję też Rumen. Niestety bakteria w moich uszach ma się dobrze. Biotum pomogło tylko na 10 dni. Teraz zostały eksperymenty. Obecnie dostaję specyfik francuski "Oridermyl". Bardzo serdecznie wszystkim dziękuję i pozdrawiam. Szaman. Chyba jestem szczęściarzem. Oj jesteś szcześciarzem Szamanku , jesteś :loveu: Tylko jak to paskudzstwo z Twoich uszu usunąć ? :( Quote
GrubbaRybba Posted August 10, 2010 Posted August 10, 2010 Przepraszam za offa... Szukamy osoby z Łodzi, która mogłaby sprawdzić domek dla pewnej suni. Czasu jest bardzo mało. Mamy tylko 3 dni na sprawdzenie domu i transport suni do DS. Inaczej sunia trafi na mazurską wieś na łańcuch. Zapraszam na wątek suni: http://www.dogomania.pl/threads/189590-Alarm-przepi%C4%99kna-sunia-ze-Szczytna-trafi-na-%C5%82a%C5%84cuch-szukamy-hotelu-i-deklaracji-ju%C5%BC Quote
agata51 Posted August 30, 2010 Posted August 30, 2010 agata51 napisał(a):Witaj, piękny. Jak twoje uszki? Wysłałam ci dziś kaskę za VII, VIII i IX. Całuski. Wpłata doszła? Jak tam bakteria? Pozbyłeś się jej wreszcie? Quote
Ania II Posted September 18, 2010 Posted September 18, 2010 List od Szamana. Jestem bardzo wzruszony, że jeszcze pamiętacie mnie starego Szamana, bardzo dziękuję za pamięć i wsparcie finansowe. Czuję, że żyję i to dobrze, jem „Purinę” a mama mnie rozpieszcza, dostaję też pierś z kury (od czasu do czasu) i muszę przyznać się, że raz upiekła mi nawet naleśniki, hurrra, może mnie kocha? Wiadomość o mojej bakterii- „Oridermyl” dał 80% poprawy. Obecnie zwalczam zapalenie pęcherza, bo chodziłem po mieszkaniu i kapałem. A tak ogólnie to mam się dobrze i futra mam coraz więcej. Pozdrawiam serdecznie – Szaman. P.S. Wpłaty chyba dochodzą. Quote
rita60 Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 Witaj Szamanku:lol:rozumiem,ze piers z kury,ale nalesniki:crazyeye:rozpieszcza cie ta mama:loveu: ŁAPA I TRZYMAJ SIE. Quote
Ania II Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 A to ja po naleśnikach. Uploaded with ImageShack.us Quote
Ania II Posted September 19, 2010 Posted September 19, 2010 I to wszystko. Uploaded with ImageShack.us Quote
agata51 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Ale zadowolony! Moje psy też uwielbiają naleśniki. I to bez żadnego nadzienia. Quote
Borówka16 Posted September 20, 2010 Posted September 20, 2010 Szamanku , ale Cię ta mamusia rozpieszcza :loveu: PS Mój też kocha naleśniki :D Quote
Recommended Posts