rita60 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Witaj Szamanku,cos dawno nic nie skrobnałes pazurkiem:razz: Quote
zuzka Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Podnoszę chłopaka i przy okazji zapraszam na bazarki Ciekawe czytadła ..Bazarek na Kodinke,Ciapulke i nie tylko do 22-10 Kolczyki,paski,zegarki,itd.itd...Bazarek na Kodinke,Ciapulke i nie tylko do 19-10 Quote
agata51 Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Nie ma mnie w deklaracjach stałych - przeniosłam swoją z Bonusa. Doszła październikowa? Wpłącam na konto Fundacji. Buziaki dla Szamana. :loveu: Quote
Ania i Kajber Posted October 14, 2009 Author Posted October 14, 2009 (edited) Szaman bardzo złagodniał. Pamiętam pierwsze czyszczenia uszu w schronie- ja i opikun,p.Tadeusz leżeliśmy na nim, dr. Iwona czyściła uszy, a Szaman walił wokoło kagańcem, ryczał i było widać,że chętnie skasowałby wszystkich dwunogów. A teraz....: Ania woła "Szaman uszy", a ten przychodzi, potulnie kładzie się na bok ,a potem na hasło :"Druga strona Szamanku" przekręca się, udostępniając drugą małżowinę. Dom tymczasowy mu służy. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
Viola i Maciek Posted October 14, 2009 Posted October 14, 2009 Byliśmy w zeszłym tygodniu u Szamana, sprawia wrażenie, że to jego dom i teren. Wita nas zawsze przyjaźnie. Chętnie bawił by się z Zuzią - naszą sunią, ale ona jest samotnicą i nasze pieski musiały być osobno. Jesteś miłym psem Szamanku. Viola z Maćkiem i Zuzią. Quote
Ania II Posted October 16, 2009 Posted October 16, 2009 [FONT="]Kochani przyjaciele moi, ciepło wszystkich pozdrawiam i bardzo dziękuję za wsparcie finansowe. Tak, nie odzywałem się dawno, bo przy takiej pogodzie to tylko spać i jeść się chce. Byłem już trzeci raz w lecznicy, jestem tam co tydzień w piątek. Mam to specjalne czyścidło do uszu już w domu, można nim czyścić raz albo dwa razy w tygodniu, w pozostałe dni mam czyszczone uszy innymi płynami + lek. Dzisiaj dostałem pierwszy zastrzyk autoszczepionki, później już Ania II będzie robić to sama. Dostałem też lek na robaki (profilaktycznie) ale zjem go dopiero po skończonej kuracji. Dostałem tez „Rumen” bo ostatnio zjadam trawę a później robię beeee. Jestem średniak, ważę 32 kg. z futrem i ogonem. No to pa. Pozdrawiam Was serdecznie. Szaman.[/FONT] Quote
rita60 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Witaj Szamanku,dzielny z ciebie chlopak,dajesz sobie czyscic uchole i nie boisz sie zastrzykow:razz:buziaczki sle dla ciebie:lol: Quote
bela51 Posted October 22, 2009 Posted October 22, 2009 Mizianko dla Ciebie, śliczny chłopaku.:loveu: Quote
Ania i Kajber Posted October 25, 2009 Author Posted October 25, 2009 (edited) Dziękujemy za mizianko. Edited July 24, 2012 by Ania i Kajber Quote
madcat1981 Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 Szamanku, ciotka przesłała comiesięczne kieszonkowe;) Quote
ewatonieja Posted October 27, 2009 Posted October 27, 2009 rewelacja pieknie reaguje na prośby sam się nadstawia sam obraca :loveu: żeby jeszcze trawy nie jadł :) bardzo mocno trzymam kciuki za kurację uszy dojdą do ładu, muszą!!! Quote
ewatonieja Posted October 31, 2009 Posted October 31, 2009 no jak bedzie zdrowy tzn nic mu w przewodzie nie bedzie zalegało ani nie bedzie mu brakowało witamin itp to trawy jeść nie powinien, pies nie koza je trawę jak mu czegos brakuje :cool3: mój dajmon nie je trawy rutka tak samo Quote
ewatonieja Posted November 5, 2009 Posted November 5, 2009 przypominamy że Szaman nie ma domku stałego a przydałby sie takowy :cool3: Quote
agata51 Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 ewatonieja napisał(a):no jak bedzie zdrowy tzn nic mu w przewodzie nie bedzie zalegało ani nie bedzie mu brakowało witamin itp to trawy jeść nie powinien, pies nie koza je trawę jak mu czegos brakuje :cool3: mój dajmon nie je trawy rutka tak samo O cholera, to całej mojej trójce musi czegoś brakować! Quote
ewatonieja Posted November 7, 2009 Posted November 7, 2009 mój owczarek Dinek (za Tm) też często żarł trawę ale biedaka chyb nikt nie nauczył ze trwa służy do wywołania wymiotów a nie do wychodzenia innym otworem :evil_lol: Szamana przypominamy od rana Quote
ciapuś Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Z mojego bazarku na który przekazała rzeczy ciocia Szajbus jest dla Szamanka 30zł Quote
bela51 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ponieważ na wątku sa dziewczyny z Łodzi to prosze przeczytajcie. Może ktoś zaopiekuje sie ta nieszczęsliwa suczką. Pies od roku pilnuje grobu swojego pana - Wiadomości - WP.PL Quote
madcat1981 Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Posłałam grosik na Szamanka:) Może coś odpisze, bo ja bardzo lubię czytać listy od niego:);) Quote
Ania II Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 [FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"]Jestem, jestem to ja Szaman i witam wszystkich moich przyjaciół. Jak to miło, że lubicie czytać moje skrobanie pazurem, robi się tak ciepło pod serduszkiem .... 9 listopada zakończyłem autoszczepionkę. Uszy mam znacznie lepsze, ale jak wiadomo trudno jest moja paskudną bakterię unicestwić. Uszy czyszczą mi tylko raz dziennie i nadal biorę Tetra-delta. Bardzo dziękuje Pani z Fundacji, która zamawia mi jedzenie. Zapomniałem powiedzieć Wam, że kocham moje codzienne wieczorne spacery. Dawno nic nie skrobałem, bo nie mogłem dokopać się do Dogomani. Myślę, że mi to wybaczycie. Życzę wszystkim dużo zdrowia i takiej pięknej pogody przez następny miesiąc. Serdecznie pozdrawiam- Szaman. P.S. Wczoraj odwiedziła mnie mama Ania i pogadałem sobie z Kajbrem. Quote
madcat1981 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 KOchany Szamanku dzięĸujemy za Twoje "skrobanie" :) Quote
rita60 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Witaj Szamanku,ciesze sie,ze u ciebie wszystko w porzadku. Dziekujemy za pozdrowienia i tobie tez zyczymy duzo zdrowka,uszy do gory chlopaczku. Quote
Onaa Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 Wpłaciłam pieniążki za mc XI i XII. Mam nadzieję że już doszły. Quote
agata51 Posted December 2, 2009 Posted December 2, 2009 W końcu i ja się tu dokopałam. Zdrówka życzę, Szamanie i buziaki przesyłam. Quote
Recommended Posts