Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[FONT=&quot]List od Szamana.[/FONT]
[FONT=&quot]Witam wszystkich moich przyjaciół w ten mroźny dzień. Dawno się nie odzywałem, ale żyję i mam podobno 14 lat. ostatnio miałem badanie krwi, biochemie, badanie moczu i USG i co ? i jestem zdrowy. Mama i tak się martwi, bo pije wodę, czego nie robiłem wcześniej i nie chcę jeść karmy. Mam tylko ochotę na wołowinę i kurczaka, mówią, że jestem rozpieszczony? Jak śpię to i tak nie trzymam moczu i już. W nocy śpię w domu od momentu jak nastały mrozy. Biorę ostatnio /femurin/ i zobaczymy co będzie. Przesyłam swoją aktualną fotkę i b. serdecznie pozdrawiam i dziękuje za wsparcie. Wasz SZAMAN[/FONT]

[FONT=&quot]P.S. Zdjęcie później. Z nowym Rokiem nowe problemy.[/FONT][FONT=&quot]
[/FONT]

Posted

Szamanku co to jest 14 lat:razz:jesteś po prostu dojrzałym psim facetem. Też nie rozumiem dlaczego mówią,że jesteś rozpieszczany,przecież wołowina i kurczak to podstawa posiłku;)

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Posted

Wreszcie odnalazłam wątek Szamana.
Administratorzy robią nam ciagle psikusy, watek jest jakby "odchudzony" o kilka ostatnich wpisów.

Spieszę poinformować wszystkie Szamanowe Cioteczki, że ciocia ewa36 zasponsorowała Szamanowi terapię akupunkturowo-homeopatyczną.
Wykorzystaliśmy to, że Dr. Ostaszewski ze Szczecina, specjalizujacy się m.in. w rehabilitacji starych psów odwiedza ostatnio czesto Łódź.
Szaman miał w miniony weekend dwa seanse nakłuwania igłami i nastzrykiwania Tramalem, w następny weekend kolejne dwa, a potem doktor zajrzy do Szamana raz w miesiącu .
Usprawni go to ruchowo, zadziała przeciwbólowo, poprawi krążenie i częściowo ograniczy posikiwanie.

Szamanek bardzo dziękuje cioteczce ewie36 i doktorowi :calus:

Posted

Witaj Szamanku,po tej terapii pewnie poczujesz się dużo lepiej...przyłączam się do podziękowan dla sponsorki i panu doktorowi.
Trzymaj się cieplutko i pozdrów swoją Rodzinkę.

Posted (edited)

Trzymaj się dzielnie Szamanku ;) Rodzice bardzo Cię kochają :)

Cudowne są psie staruszki, ja trochę przez łzy bo nie chcę psuć nastroju, ale Doktor planowo poza Szamankiem miał także odwiedzić Sebcię.
Malutka nie doczekała, odeszła sama na dzień przed wizytą, a na drugi dzień bardzo chora Czarna, której musiałyśmy ująć cierpienia.
Myślę że Szaman nie będzie miał mi za złe że je upamietnię na jego wątku, psy są dobre z natury :)
Dla Was Skarbeczki (*) (*)
Śpijcie spokojnie i czekajcie na nas.
Zawsze już będziecie nasze wszystkie, i to poczucie przynależności łagodzi ból po stracie.

Edited by ewa36
Posted

Futrzasty OK.
Przy ostatniej wizycie doktor zostawił dla niego dwie ampułki tramalu do ostrzykiwania - prezent od cioci ewy36- bardzo dziękujemy :-).
Wczoraj Ania II , bardzo przejęta , osobiście odliczyła mu 7 kręgów od końca żeber, namacała odpowiednie miejsca i ostrzyknęła Szamanka - kręgosłup w odc. lędzwiowym i biodra.
Szaman zabiegi znióśł z godnością, nikogo nie ugryzł ( :evil_lol:) i cierpliwie czeka na kolejną wizytę doktora.

Ale niestety pojawił się problem z kolejnym atakiem nawracającego zapalenia pęcherza - bedanie moczu wykazało prawdopodobnie konieczność antybiotyku.