Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kopiuję z profilu syna znajomych, który znalazł psa i poprzez Naszą Klasę stara mu się znaleźć dom:
"Oddam charta którego najprawdopodobniej się ktoś pozbył by móc jechać na urlop
Bardzo szybki myśliwski pies - tak wynika z opisu jego rasy
Piesek jest bardzo spokojny i ułożony, daje łape, słucha się hdy sie powie idź tam, jak się go woła też przychodzi jenak nie znamy jego imienia, bawi się wesoło piłeczkami. Z moimi dwoma psami niezadziera, bawią się razem, jednak nie moge trzymać koło domu aż 3 psów. Jeśli ktoś by chciał rasowego i grzecznego pieska prosze pisać PW lub dzwonić: 693304940
Niechcem postąpić jak jego poprzedni właściciel i się go nieludzko pozbyć, ani go usypić bo pies naprawdę porządny.
Rasa chart rosyjski
Ma na sobie żółtą opaske przeciw pchłową, niewiem co jeszcze moge napisać o psie. A może znajdzie się właściciel...
Chciałbym aby znalazł sobie dom, oddam w dobre ręce
Przybłąkał się w sobote w okolicach Kowar/Kamiennej Góry"

Tutaj link: Logowanie do nasza-klasa.pl

Zdjęcie pieska:

Posted

kamilawa napisał(a):
Cudowny. Porobić mu jakieś ogłoszenia? Wiadomo jaki jest do dzieci? Ile ma latek? wybaczcie, jak nie doczytałam...

Ja nic nie wiem więcej o tym psie, bo mieszkam koło Krakowa, a on jest u ludzi, do których jeździłam na wakacje. Znalazłam po prostu apel na Naszej Klasie i założyłam wątek. Tam jest numer komórki tego chłopaka, najlepiej się z nim kontaktować. Myślę, że ogłoszenia by nie zaszkodziły ;)

Posted

Czy psiak ma tatuaż? sprawdzał ktoś?

Może komuś się zgubił.... nie wyglada na zabiedzonego, ma obroże przeciwpchelną. Z normalnej mógł wywinąć głowę i pognać za czymkolwiek....

Ktoś go ogłaszał?????????

Posted

moni_L napisał(a):
Dałam ogłoszenie na charcim forum, bo całkiem możliwe, że ten pies komuś uciekł.

Bardzo dziękuję! Może właśnie dzięki Tobie znajdzie nowy dom albo wróci do swojego :kciuki:

Posted

Diana S napisał(a):
Czy psiak ma tatuaż? sprawdzał ktoś?

Może komuś się zgubił.... nie wyglada na zabiedzonego, ma obroże przeciwpchelną. Z normalnej mógł wywinąć głowę i pognać za czymkolwiek....

Ktoś go ogłaszał?????????

Napisałam do niego maila żeby sprawdzili. Jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać.

Posted

faktycznie warto sprawdzić czy komuś nie uciekł....
rzadko się zdarza (chyba) żeby ktoś takiego "szlachetnego" psa po prostu wyrzucił, to pies dla konesera rasy....podnoszę!

Posted

cytuje wypowiedz z charciego forum:
Rozmawialam przed chwila z chlopakiem u ktorego byl psiak , faktycznie pies sie oddalil od wlascicieli gdy byli na wycieczce rowerowej , ale juz sie odnalezli wlasciciele wiec jest super , niestety nie dowiedzialam sie skad pochodza i nic o psie tez nie wiem , poniewaz chlopak nie pytal ( lub mi nie powiedzial ) , ale po glosie sadze , ze po prostu nie zapytal ,bardzo sie ciesze , ze psiak sie odnalazl
Juz kombinowalam kiedy po niego jechac i gdzie go ulokowac