Kinya Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Kopiuję z profilu syna znajomych, który znalazł psa i poprzez Naszą Klasę stara mu się znaleźć dom: "Oddam charta którego najprawdopodobniej się ktoś pozbył by móc jechać na urlop Bardzo szybki myśliwski pies - tak wynika z opisu jego rasy Piesek jest bardzo spokojny i ułożony, daje łape, słucha się hdy sie powie idź tam, jak się go woła też przychodzi jenak nie znamy jego imienia, bawi się wesoło piłeczkami. Z moimi dwoma psami niezadziera, bawią się razem, jednak nie moge trzymać koło domu aż 3 psów. Jeśli ktoś by chciał rasowego i grzecznego pieska prosze pisać PW lub dzwonić: 693304940 Niechcem postąpić jak jego poprzedni właściciel i się go nieludzko pozbyć, ani go usypić bo pies naprawdę porządny. Rasa chart rosyjski Ma na sobie żółtą opaske przeciw pchłową, niewiem co jeszcze moge napisać o psie. A może znajdzie się właściciel... Chciałbym aby znalazł sobie dom, oddam w dobre ręce Przybłąkał się w sobote w okolicach Kowar/Kamiennej Góry" Tutaj link: Logowanie do nasza-klasa.pl Zdjęcie pieska: Quote
kamilawa Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Cudowny. Porobić mu jakieś ogłoszenia? Wiadomo jaki jest do dzieci? Ile ma latek? wybaczcie, jak nie doczytałam... Quote
Kinya Posted July 26, 2009 Author Posted July 26, 2009 kamilawa napisał(a):Cudowny. Porobić mu jakieś ogłoszenia? Wiadomo jaki jest do dzieci? Ile ma latek? wybaczcie, jak nie doczytałam... Ja nic nie wiem więcej o tym psie, bo mieszkam koło Krakowa, a on jest u ludzi, do których jeździłam na wakacje. Znalazłam po prostu apel na Naszej Klasie i założyłam wątek. Tam jest numer komórki tego chłopaka, najlepiej się z nim kontaktować. Myślę, że ogłoszenia by nie zaszkodziły ;) Quote
moni_L Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Dałam ogłoszenie na charcim forum, bo całkiem możliwe, że ten pies komuś uciekł. Quote
Diana S Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Czy psiak ma tatuaż? sprawdzał ktoś? Może komuś się zgubił.... nie wyglada na zabiedzonego, ma obroże przeciwpchelną. Z normalnej mógł wywinąć głowę i pognać za czymkolwiek.... Ktoś go ogłaszał????????? Quote
Kinya Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 moni_L napisał(a):Dałam ogłoszenie na charcim forum, bo całkiem możliwe, że ten pies komuś uciekł. Bardzo dziękuję! Może właśnie dzięki Tobie znajdzie nowy dom albo wróci do swojego :kciuki: Quote
Kinya Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Diana S napisał(a):Czy psiak ma tatuaż? sprawdzał ktoś? Może komuś się zgubił.... nie wyglada na zabiedzonego, ma obroże przeciwpchelną. Z normalnej mógł wywinąć głowę i pognać za czymkolwiek.... Ktoś go ogłaszał????????? Napisałam do niego maila żeby sprawdzili. Jak tylko dostanę odpowiedź to dam znać. Quote
Wiwi Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 faktycznie warto sprawdzić czy komuś nie uciekł.... rzadko się zdarza (chyba) żeby ktoś takiego "szlachetnego" psa po prostu wyrzucił, to pies dla konesera rasy....podnoszę! Quote
Ambra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 borzoj wrocil do wlascicieli - oddalil sie od nich na wycieczce rowerowej - na szczescie happy end!!!! Quote
Ambra Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 cytuje wypowiedz z charciego forum: Rozmawialam przed chwila z chlopakiem u ktorego byl psiak , faktycznie pies sie oddalil od wlascicieli gdy byli na wycieczce rowerowej , ale juz sie odnalezli wlasciciele wiec jest super , niestety nie dowiedzialam sie skad pochodza i nic o psie tez nie wiem , poniewaz chlopak nie pytal ( lub mi nie powiedzial ) , ale po glosie sadze , ze po prostu nie zapytal ,bardzo sie ciesze , ze psiak sie odnalazl Juz kombinowalam kiedy po niego jechac i gdzie go ulokowac Quote
Kinya Posted July 27, 2009 Author Posted July 27, 2009 Ja też się strasznie cieszę :multi: Nie ma jak powrót do (dobrego oczywiście) domu :p Quote
Recommended Posts