Clover Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Grupa młodsza I Kasia Żak z shibą II Gosia Tymczak z angielskim cockerem III Tosia Zakrzewska z airedale terrierem IV Dziewczyna z labradorem (nie mam katalogu przy sobie) Grupa młodsza I Agata Wilczewska z smooth collie II Ola Tołopiło z angielskim cockerem Zw. Dnia Agata Wilczewska Gratulacje! Sponsorom dziękujemy za nagrody. Nie spotkałam jeszcze na żadnej wystawie takich nagród jak tu. Quote
To$$ Posted July 26, 2009 Posted July 26, 2009 Sponsorom dziękujemy za nagrody. Nie spotkałam jeszcze na żadnej wystawie takich nagród jak tu.[/quote] Najlepsze nagrody daje oddział Olsztyn...po co komu jakieś zabawki czy kubki,najlepiej jak dają karmę dla psów...to się przydaje ale tu nagrody akurat były ok.;) Quote
Kaya Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Jeszcze raz gratulacje! :multi: I zgadzam się z tym że Koszalin daje super nagrody :) Quote
Shetanka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Gratulacje! :multi: Tylko dwie osoby w grupie starszej? :crazyeye: a kto sędziował? Quote
Biutka Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Kasia, Tosia, Ola- super! :multi: Gratuluję!:razz: Quote
Kaya Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 Rok temu w Koszalinie każdy młody prezenter bez lokaty i z dosawal siatke a w srodku bynajmniej u mnie piłka gumowa dla psa, większa materiałowa, koszulka, kubek, książka, chyba karma, a lokatowe dostawały mp3. W tym roku ciut skromniej, ale też sporo, bo siatka, koszulka, kubek, karma dla psa :) Quote
To$$ Posted July 27, 2009 Posted July 27, 2009 koszulkę to chyba tylko 1 miejsce dostało bo 3 nie...i jeszcze długopis i jakieś ulotki i plan miasta Koszalin Quote
Recommended Posts