roots23 Posted August 31, 2009 Posted August 31, 2009 Śliczna ta Twoja Mikusia :) zapraszamy do naszej galerii :) Quote
mineralna_ Posted September 2, 2009 Posted September 2, 2009 Hej ;) Jaki fajny kudłacz :loveu::loveu: Quote
stratoos Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Hej :razz: http://i30.tinypic.com/2920fmo.jpg cudna kudłata Mika :loveu: Quote
Kustraa. Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 Dzisiaj było fajniuu < 32 posżłyśmy na spacer ,dzwoni kumpela ,rozmawiamy ,ona się pyta czy idę z nią na kosza ,a ja : ' nie wiem bo ,Mka wyłaź z tej kałuży ! ' xd Potem znowu ,dzwoni druga ,pyta się oo to samo a ja : ' n.. Mika ! Wyłaź z tej wody ! a potem było mycie łapek . ;d w sQl też było spoko . ;b pare njuu fot ze spaceru : puszczaj ,to moje ! kocham to zdjęcie .:loveu: rozmaźnięte . -.-' takie miodzio . ;b :razz: takie coś . :eviltong: ;d uśmiech gremlina . xd Inne foty dam potem bo net sie p*erdoli . :angryy::placz: Quote
Kustraa. Posted September 4, 2009 Author Posted September 4, 2009 spadam ,ale bd jutro . :rolleyes::tree1: xdd Quote
Kustraa. Posted September 5, 2009 Author Posted September 5, 2009 Fotki są z dzisiaj i wczoraj . ; > Poszłyśmy dziś rano na spacerek ,a Mika znalazła kota ,jak się zerwała ze smyczy .. Myślałam ,że zje tego kota ,albo ,że kot nie daj Boże drapnie ją w nos i byłoby po niej ,ale na szczęście wystraszyła się kota . x D i uciekła . nie wiem czemu ,ale zakochałam się w tej ocie . :loveu: hoop ! dojrzała kota . :evil_lol: znowu ten kot ? ! :angryy: to zdjęcie też b. lubię . ; D kupka . xdd chodź ! szybko ! moje ! :mad: daję głos . nudzą mnie te tory ,idziemy dalej ? Quote
Recommended Posts