kasja Posted July 17, 2005 Posted July 17, 2005 witam wszystkich :D zamierzam się wybrać do Torunia, w sumie pierwszy raz jako wystawca i byłabym wdzięczna gdyby ktoś mógł szerzej nakreślić mi jak jest na tej wystawie (tak od strony wystawcy) bo nie wiem na co mam się przygotować pod względem organizatorskim. Z tego co przeczytałam to wiem tylko, że wszystko odbywa się na stadionie. Z góry dziękuję :D Quote
Daisunia Posted July 17, 2005 Author Posted July 17, 2005 daga10011 napisał(a):Daisy-nie widzialam :( ...ale bede sie rozgladac :D mnie w toruniu w tym roku nie będzie , a więc Daga mam proźbę zrób fotki mamci Daisuni , niestety nie wiem czy bedzie , ale jak by co . Alaskan Malamute , suczki klasa otwarta Quote
Justi0022 Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Będę ja z Larym :lol: Sporo leosi dogomaniackich - w zasadzie wszyscy będziemy :D poza Alfikiem :cry: Quote
Savannah Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 Daisunia napisał(a):daga10011 napisał(a):Daisy-nie widzialam :( ...ale bede sie rozgladac :D mnie w toruniu w tym roku nie będzie , a więc Daga mam proźbę zrób fotki mamci Daisuni , niestety nie wiem czy bedzie , ale jak by co . Alaskan Malamute , suczki klasa otwarta Daisunia a przecież miałas byc w tym Toruniu :roll: ?! Ja jednak zmieniłam plany i do Torunia pojade z silną ekipą psiaków ( a miałam jechac bez psa). Jade z psiakiem i suką w otwartej oraz psiakiem w szczeniakach. No i wszystko to sh :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Daisunia Posted July 21, 2005 Author Posted July 21, 2005 ale ja jestem niestety jeszcze zależna od rodzicow , niestety w tym roku zmieniły nam sie plany.... ale to chyba nic złego co nie ? :roll: :roll: :roll: :roll: Quote
Savannah Posted July 21, 2005 Posted July 21, 2005 Daisunia napisał(a):ale ja jestem niestety jeszcze zależna od rodzicow , niestety w tym roku zmieniły nam sie plany.... ale to chyba nic złego co nie ? :roll: :roll: :roll: :roll: nie no oczywiście że nic złego! :wink: Poprostu szkoda że Cię nie bedzie z malamutką :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Daisunia Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Savannah napisał(a):Daisunia napisał(a):ale ja jestem niestety jeszcze zależna od rodzicow , niestety w tym roku zmieniły nam sie plany.... ale to chyba nic złego co nie ? :roll: :roll: :roll: :roll: nie no oczywiście że nic złego! :wink: Poprostu szkoda że Cię nie bedzie z malamutką :) Pozdrawiam Lidka i Villarica ja też żałuję :( do zobaczyska na innych wystawach :) Pozdrawiamy ;) Quote
Asdf Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Ja będe z psiakiem w młodzieży i w championach :) Już nie moge się doczekać tej wystawy :) Do zobaczyska!!! Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 AiMiN napisał(a):Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk? sędzina preferuje duże psy :) Pzdr Quote
Marta Chmielewska Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Zgłosiłam suczo do Torunia, także będę. Nie udało nam sie w Koszalinie załapać, to tu jedziemy. Sto lat w Toruniu nie byłam, najwyższe pora. Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Zgłosiłam suczo do Torunia, także będę. Nie udało nam sie w Koszalinie załapać, to tu jedziemy. Sto lat w Toruniu nie byłam, najwyższe pora. pora rzeczywiście najwyższa :) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Daisunia Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 a malamutki dla mnie będą ? ( szczegolnie , suczki klasa otwarta ;) ) :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 A jednak jadę do Koszalina więc Toruń stoi pod znakiem zapytania :) Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Daisunia napisał(a):a malamutki dla mnie będą ? ( szczegolnie , suczki klasa otwarta ;) ) :lol: hmmm to pytanie do kogo było? Bo ja chętnie moge ci spisac wyniki z Torunia AM Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):A jednak jadę do Koszalina więc Toruń stoi pod znakiem zapytania :) więc jednak przyjeli :) chyba dostałas potwierdzenie :D Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 a wie ktoś kto sedziuje BIS w Toruniu? Pozdrawiam Quote
AiMiN Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Savannah napisał(a):AiMiN napisał(a):Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk? sędzina preferuje duże psy :) Pzdr Masz na myśli dorosłe psy, czy duże rasy? Quote
Daisunia Posted July 22, 2005 Author Posted July 22, 2005 Sav :) dzięki wielkie :* i o te zdjęcie poprosze ;) (suczki klasa otwarta ;) Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 AiMiN napisał(a):Savannah napisał(a):AiMiN napisał(a):Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk? sędzina preferuje duże psy :) Pzdr Masz na myśli dorosłe psy, czy duże rasy? mam na myśli jaki typ preferuje psa. przynajmniej w sh Pzdr Quote
Savannah Posted July 22, 2005 Posted July 22, 2005 Daisunia napisał(a):Sav :) dzięki wielkie :* i o te zdjęcie poprosze ;) (suczki klasa otwarta ;) nie ma za co 8) nadziękujesz się jeszcze jak zrobie i wyjdą fajnie :) (ech ta moja skromnośc :oops: :) ). aha i fajnie stresciłas mój nick Sav... nawet nieźle brzmi :) a czemu TYLKO suki klasa otwarta?! jak juz bede tam sterczec to moja cyfrówka obstrykam wszystkie am zgromadzone w Toruniu :lol: co ty na to 8) Pozdrawiam Lidka i Villarica Quote
Asdf Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Savannah napisał(a):AiMiN napisał(a):Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk? sędzina preferuje duże psy :) Pzdr Sądząc po tym co wygrywało u niej w Krakowie 04 to twoja informacja jest jak najbardziej mylna. Zgłosiłaś Wizarda?? Z tego co wiem to on należy raczej do tych mniejszych sh. Pozdrawiam Quote
Savannah Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 Artik&Shapali napisał(a):Savannah napisał(a):AiMiN napisał(a):Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk? sędzina preferuje duże psy :) Pzdr Sądząc po tym co wygrywało u niej w Krakowie 04 to twoja informacja jest jak najbardziej mylna. Zgłosiłaś Wizarda?? Z tego co wiem to on należy raczej do tych mniejszych sh. Pozdrawiam wiesz ja byłam w Krakowie i widziałam na zywo to co oceniała pani Radjuk. Dlatego widziałam że preferuje psy mocne, no i niekoniecznie duze przykład Explorer Trade Mark- Zwycięzca CACIB. Pozdrawiam Quote
Daisunia Posted July 23, 2005 Author Posted July 23, 2005 Sav( mam nadzieje że mogę tak zdrabniać twoj nick ;) ) byłabym naprawdę wdzięęczna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :D Quote
Recommended Posts