czarna_hancza Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A ma ktoś dogusie czarne i arlekiny? Na stronce oddzialu Toruń w sumie jest tylko jeden arlekin i zwyciezca o.Toruń--> Bianka Myśliwi Wodana :D A jakby ktoś mial szczeniaki-suki albo jakiekolwiek czarne i arleki :) I dziekuje za te dogi co są ;) Quote
Ajrisz Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 wiesz moze jakie ona ma rasy w tej swojej hodowli? podobno nazywa się "OT MADAM SARMONT" i wiem ze ma tam pudelki toye, ale co jeszcze, to nie wiem Ma toye, znajoma ma od niej miniature, wiec i te zapewne jakies miejsce w jej hodowli zajmuja. Pudle, generalnie pudle owa sedzina posiada. ;] Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 A przesłałby mi ktoś na priva dane ludzi z danych adresowych od Yellow Virgo Vestalis? Rasa wiadoma. :D Nie mam do nich kontaktu, a jako prowadząca serwis chciałabym siez nimi skontaktować. Na stronie Związku niestety nie ma żadnego spisu wystawców :( Quote
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Justi0022 napisał(a):Ja zaraz wyślę już poszło, ale jeszcze raz nie zaszkodzi :lol: Quote
takatuka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Mało ale zawsze trochę fotek wstawiłam tu: http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&p=1058364#1058364 Pozdrawiam Elka Quote
Gonia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 PANSORKogromne dzięki za zdjęcie długowłosego jamniora!!!!To jest ARNI Słodki Urwis,który w Toruniu ukończył Championat Polski :laola: Quote
Gonia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 W pośpiechu nie pochwaliłam się,że mój Carelli 1-szy DOSK,CWC,NPwR,BOB,Alison 1Dosk!W zeszłym roku moja Arielka ZwMł,BOB,1-wszy BIS JUNIOR i 3-ci BOG!Toruń jest dla nas szczodry :P Pozdrawiam Cię cieplutko i jeszcze raz wielkie dzięki!!! Quote
lidush Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Czy może mi ktoś sprawdzić w katalogu umaszczenie psa o nr 951 (LORD Mali-Box- buldog francuski)? Z góry dziękuję :) Quote
PARSONRK Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 Gonia napisał(a):W pośpiechu nie pochwaliłam się,że mój Carelli 1-szy DOSK,CWC,NPwR,BOB,Alison 1Dosk!W zeszłym roku moja Arielka ZwMł,BOB,1-wszy BIS JUNIOR i 3-ci BOG!Toruń jest dla nas szczodry :P Pozdrawiam Cię cieplutko i jeszcze raz wielkie dzięki!!! W przyszłym roku cię nie wpuszczą na wystawę, bo znowu zgarniesz wszystko :wink: :D lidush napisał(a):Czy może mi ktoś sprawdzić w katalogu umaszczenie psa o nr 951 (LORD Mali-Box- buldog francuski)? Z góry dziękuję :) maść płowa Quote
Gonia Posted August 24, 2005 Posted August 24, 2005 PARSONRK,ja dopiero zaczynam!!!Za rok mam zamiar ściągnąć dzieci Carellego!Żenił się chłopak 4x w tym roku,a jeszcze jedna sunia czeka na randkę :lol: Wepcham się siłą!Hi,hi!!! Quote
Recommended Posts