Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='PARSONRK']

Dzieki za sofciki - a nie zlapalas przypadkiem jeszcze pieska z ml., bo to pierwsze to sunia ml., a drugie to pies, ktory nie byl wystawiany?
Liczylam na to, ze beda bardziej wyczesane :oops: :evilbat:
Psiak pojawił się dopiero przed wejściem na ring, a wtedy już nie miałam bateryjek :(

Posted

baskomaniak, ja nie wiem, czy ja podziękowałam - ogromne dzięki za foteczkę z finałów.

Czy Ty masz je w większej rozdzielczości do wysłania na maila, czy też robiłeś w takiej, żeby więcej zmieścić? Jeśli masz coś jeszcze z Airedalami, to podam maila Ci maila na priw...

Posted

Ja wiem, że ta sędzina jest extra tylko ciekwa byłam, jak oceniała buldożki bo ja ją znam z oceniania w gr.I :) Po raz pierwszy chyba nie była w czerwonej marynarce :wink:

Posted

gr I?
no prosze :lol: a wiesz moze jakie ona ma rasy w tej swojej hodowli? podobno nazywa się "OT MADAM SARMONT" i wiem ze ma tam pudelki toye, ale co jeszcze, to nie wiem ;)

Posted

Tak,tak gr.I (mamy miłe wspomnienia), ale znając łódzki zk to sędziuje jeszcze kilka grup ponieważ wraz z klubową pasterskich jest w tym samym czasie jeszcze kilka klubówek i zawsze zapraszają sędziów, którzy mają uprawnienia na kilka grup (co by im się to opłaciło:wink: )
Co do hodowli ww. to nie wiem, ale się dowiem :wink:

Posted

[quote name='Patka']baskomaniak WIDZE ZE JESTES OBLEGANY ZACZYNAM SIE CIESZYC ;) ZE MI BATERIE PADŁY SWIETEN FOTKI :D BARDZO MIŁO BYŁO CIĘ POZNAĆ :D
Patka, mnie również szczególnie miło było Cię poznać. :D :D :D
Szkoda, że tak krótko sobie pogadalismy.
Spotkać współtwórczynię serialu i włascicielkę jego głównej bohaterki,
i nie usiąść na spokojnie przy jakiejś kawie... :lol:
Nie mogę sobie tego podarować. :-?

:D
Pozdrawiam.

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
z mlodego prezentera.. umieram :lol:
Wcale nie umierasz, tylko sprawdzasz, czy ten pies ma jaja. :wink: A może to w ogóle suczka? :wink: W każdym razie wyglądasz super. :D

Posted

No suczka, suczka, musiałam jej ciągle zadek poprawiać bo się kręciło dziecię :lol:

baskomaniak dobrze że nie robiles nam fot jak szlismy po trojkacie, chyba bym padła na miejscu jakbym to zobaczyla, podobno cała figure szłam za szybko i dodatkowo biedną psinę podduszałam na ringówce (niestety to ze wzgledu na to ze przed konkurencja wylazla z ringowki i pognała do Pani, wiec pozniej sie skupialam glownie na tym zeby znow mi nie poleciala "w tlum" i dlatego ją "troche" za mocno trzymalam :oops:

a umierać to umieram teraz, Flaire :lol:

Posted

[quote name='Flaire']baskomaniak, ja nie wiem, czy ja podziękowałam - ogromne dzięki za foteczkę z finałów.
Czy Ty masz je w większej rozdzielczości do wysłania na maila, czy też robiłeś w takiej, żeby więcej zmieścić? Jeśli masz coś jeszcze z Airedalami, to podam maila Ci maila na priw...
Niestety Airedalka mam tylko tego jednego... :(
...ale przynajmniej w większej rozdzielczości. :D
Napisz od razu na mail'a, to Ci podeślę.
baskomaniak@op.pl

Pozdrawiam.

Posted

[quote name='=VioaoiV=']...
baskomaniak dobrze że nie robiles nam fot jak szlismy po trojkacie, chyba bym padła na miejscu jakbym to zobaczyla, podobno cała figure szłam za szybko i dodatkowo biedną psinę podduszałam na ringówce (niestety to ze wzgledu na to ze przed konkurencja wylazla z ringowki i pognała do Pani, wiec pozniej sie skupialam glownie na tym zeby znow mi nie poleciala "w tlum" i dlatego ją "troche" za mocno trzymalam :oops:
a umierać to umieram teraz, Flaire :lol:

Młodych Prezenterów robiłem też w ruchu,
ale Twojego przejścia po trójkącie akurat nie mam... ulżyło? :wink:

Pozdrawiam.

Posted

baskomaniak taaaak :lol: a powiedz mi tak na ucho, wygladalo to katastrofalnie czy tylko bardzo tragicznie?

lidush ha, tak myslalam!! dzieki!! :)

Posted

Ja sie nawet na fotke zalapalam,kleczaca z jamnikiem to ja. :wink: O wysatwie to mi sie nawet nie chce pisac mimo ze wrocilismy z najlepsza suka w rasie to nie dostalismy CWC i nie skonczylismy duzego championatu. :evilbat: Torun juz drugi raz okazal sie dla nas pechowy. :evil:

Posted

[quote name='=VioaoiV=']baskomaniak taaaak :lol: a powiedz mi tak na ucho, wygladalo to katastrofalnie czy tylko bardzo tragicznie?...
Sorki, ale nie czuję się znawcą sztuki prezentacji pieska na ringu.
Myślę jednak, że nie było aż tak źle jak przypuszczasz. :wink:

Pozdrawiam.