Incunabula Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='baskomaniak'] Moja psina :wink: Ogólnie mi się podobało, opis mamy bardzo ładny, sędzina miła. Tylko upał straszny, mało miejsca i cienia. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń :) . Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Zapodziały mi się fotki, nie widze, żebym wstawiła... Quote
Cockerek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 To jest to co udało mi się ustrzelić, niestety nie mam wheatonów :( Leonki: Tollerki - ciekawa rzecz, były tylko trzy, ale wszytskie z tej samej hodowli, jednak każdy w innej klasie biegał RED RED Virgo Vestalis wilczarz: Nie pamiętam co to była za rasa :oops: ktoś wie? Goldeny: Shih tzu fotomodel :) Spaniele: I to już wszystko ;) Quote
wix Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Cockerek, to czarne to Flat Coated Retriever, z tego co widze to chyba nawet Tytus ktorego paolinka wystawiała ;) (TYTUS NAPOLEON Cerasus) Quote
zaba14 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Morrisonka'][quote name='baskomaniak'] Moja psina :wink: Ogólnie mi się podobało, opis mamy bardzo ładny, sędzina miła. Tylko upał straszny, mało miejsca i cienia. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń :) . a byly jeszcze jakies psiaki tej rasy? :fadein: Quote
Incunabula Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Zaba14 - niestety nie. One w ogóle rzadko się na wystawach pokazują :( . Quote
wix Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 a ja na JH widze siebie.. o matko jedyna, jak ja tak wyszlam na kazdym zdjeciu, to chyba sie przeraze jak wywolam film :-? powiem tylko tyle ze baskomaniak cyknal fotke akurat kiedy sięgałam po zadek Tequili w efekcie czego wyszłam jak zgarbiony dziadek buuu :-? Quote
Cockerek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 No właśnie ktoś mnie tu prosił o zrobienie fotki Flatom, a ja się kręciłam w koło ringu i nie wiedziałam czy dobrze robię fotkę :oops: Aha, tu coś jeszcze ;) cotonki: grzywek: maltan: Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 TOllerki z tej samej hodowli (mój GALILEO VIrgo Vestalis z tej samej :D ) ale w rękach różnych ludzi. RED jest w hodowli CASIDI sheltie badajże, Yellow- drugi samiec, prywatnie, a suczka u Pani która chce ją chyba hodować. VV pierwsza sprowadziła te pieski, stąd Tollerów od niej jest najwięcej, w zeszłym roku w lecie dopiero wyszły z innej hodowli, ale to już sie zmienia- powstają nowe kennele. Dzięki za wszystkie zdjęcia, wiem że było trudno bo mało piesków, i trudno rozpoznać. A ja sie spaliłam ze wstydu- obecałam zdjęcie maltana, i zrobiłam bolończykowi. Obciach w pełnym zakresie- ale nie siedzę w tej grupie. Na przyszłość obiecuję sie poprawić :oops: Quote
lidush Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Toller-Fox: Żałuję, że nie daliśmy rady pojechać do Torunia bo była okazja do pogadania :( Widzę, że konkurencji dużej nie mieliście, choć jak znam Michaela(RED) to właśnie on wziął rasę :wink: Casidi to nie tylko sheltie, ale jeszcze inne rasy. Shelciory mają super, jeden taki z rodziny jeździ z nami na pasienie owiec :D Gosiu wydaje mi się, że to białe puchate to nie wilczarz tylko jużak albo jeszcze coś innego (ostatnio dużo nowości :wink: ) ). Może ma ktoś wyniki buldogów francuskich? Quote
wix Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 a ma ktos zdjecia buldogow francuskich? ;) Chetnie zobaczylabym co wyprawiałam z Dunią na ringu zanim wywolam swoje foty :roll: Quote
UTAAP Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 KORONA napisał(a):Nie wiem czy tak powinno być, ale we wcześniejszych linkach podanych do zdjęć z Torunia, pokazują mi sie ciągle te same fotki :-? O co chodzi?? To pewnie dlatego, ze wczesniej PARSONRK wstawila foki psiakow, ale...nie chcialy sie pokazac-byly tylko czerwone krzyzyki, wiec pewnie teraz w kazdym poscie wstawila link do albumu, zeby bylo latwiej je obejrzec :wink: Quote
Incunabula Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 lidush napisał(a):Może ma ktoś wyniki buldogów francuskich? Rasę wygrała MALINKA Pełnia Szczęścia. Więcej nic nie wiem. Quote
daga10011 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Cockerek']To jest to co udało mi się ustrzelić, niestety nie mam wheatonów :( Leonki: na pierwszej fotce jest nasz dogomaniacki Alf-ktory zgarnal rase przy ogromnej konkurencji :D .A na drugiej fotce to ja z moimi szczeniakami :oops: Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 lidush napisał(a):Toller-Fox: Żałuję, że nie daliśmy rady pojechać do Torunia bo była okazja do pogadania :( Widzę, że konkurencji dużej nie mieliście, choć jak znam Michaela(RED) to właśnie on wziął rasę :wink: Ha, ha, ale ja tu jestem na topiku gościnnie, bo się interesowałam Tollerami wystawianymi, a nas nie było tam!! Jesteśmy z Krakowa, mieliśmy rzeszowską wystawę w tym samym dniu, więc raczej nam sie do Torunia nie opłacało jechać. :D Red to już tradycja, najbardziej mnie interesowały pozostałe pieski, a wszyscy mi bardzo w ich identyfikacji pomogli. A jedziesz na jakieś wystawy, na południe? Może siespotkamy przed Poznaniem? Super by było :D Quote
lidush Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Toller-Fox No to mi ulżyło bo myślałam, że byłaś i taka okazja przepadła. Cóż, mogłam pogadać sobie choć z Moniką od Michaela bo w planach mieliśmy zabranie Nasha(sheltie) na małe, rodzinne spotkanko :wink: Nie wyszło, ale spotkamy się z nimi w Poznaniu na 100%. Z Tobą też :D Z pewnością będziemy na wystawie we Wrocławiu, co do reszty to nie wiem. Zależy jak nam pójdzie na tych, które będą we wrześniu :wink: . =VioaoiV= Jak Wam poszło no i jakie wrażenia ad. sędziny? Quote
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 UTAAP napisał(a):KORONA napisał(a):Nie wiem czy tak powinno być, ale we wcześniejszych linkach podanych do zdjęć z Torunia, pokazują mi sie ciągle te same fotki :-? O co chodzi?? To pewnie dlatego, ze wczesniej PARSONRK wstawila foki psiakow, ale...nie chcialy sie pokazac-byly tylko czerwone krzyzyki, wiec pewnie teraz w kazdym poscie wstawila link do albumu, zeby bylo latwiej je obejrzec :wink: Tak tak, ale już są fotki :D Quote
Cockerek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Daga, ależ mi się udało ustrzelić :P Psy były piękne. A to są szczeniaki :o mój szczeniak maltan waży 1,5 kg :lol: Quote
Cockerek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Toller Fox, ale myślę że jeszcze zdążysz się kiedyś zrewanżować :wink: Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 N. Targ - gwarantowane! Tym razem zrobię z siebie głupa, ale zapytam które to maltańczyk :D Quote
baskomaniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 =VioaoiV= napisał(a):a ja na JH widze siebie.. o matko jedyna, jak ja tak wyszlam na kazdym zdjeciu, to chyba sie przeraze jak wywolam film :-? powiem tylko tyle ze baskomaniak cyknal fotke akurat kiedy sięgałam po zadek Tequili w efekcie czego wyszłam jak zgarbiony dziadek buuu :-? To Ty jesteś z tym małym pinczerkiem? Mam też ufocone prawie wszystkie indywidualne występy MP, na nich wyszłaś na pewno OK, wstawić? :D Pozdrawiam. Quote
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Marta Chmielewska'] Ale FANABERIA minę zrobiła :lol: Quote
PARSONRK Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='baskomaniak']kolejna seria fotek: :D Pozdrawiam. Mój pełen zestaw :lol: Dzięki za fotki Quote
UTAAP Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='PARSONRK'] Dzieki za sofciki - a nie zlapalas przypadkiem jeszcze pieska z ml., bo to pierwsze to sunia ml., a drugie to pies, ktory nie byl wystawiany? Liczylam na to, ze beda bardziej wyczesane :oops: :evilbat: Quote
wix Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 baskomaniak NIE, PROOSZEEE :P wyslij mi na wikasia@o2.pl bede wdzieczna :) tak, ja to to stworzenie w niebieskim :roll: lidush- sedzina super :) bardzo dlugo ocenia kazdego psa, kaze kazdemu biegac pojedynczo i w grupie, up and down, na stoliczku oglada zabki i piszczy zabawka zeby zwrocic na siebie uwage :lol: ale ogolnie bardzo mila i sympatyczna, fajnie po Polsku mowi hihi ;) Quote
Recommended Posts