Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='baskomaniak']

Moja psina :wink:

Ogólnie mi się podobało, opis mamy bardzo ładny, sędzina miła. Tylko upał straszny, mało miejsca i cienia. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń :) .

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To jest to co udało mi się ustrzelić, niestety nie mam wheatonów :(

Leonki:

Tollerki - ciekawa rzecz, były tylko trzy, ale wszytskie z tej samej hodowli, jednak każdy w innej klasie biegał
RED RED Virgo Vestalis

wilczarz:

Nie pamiętam co to była za rasa :oops: ktoś wie?

Goldeny:

Shih tzu fotomodel :)

Spaniele:

I to już wszystko ;)

Posted

Cockerek, to czarne to Flat Coated Retriever, z tego co widze to chyba nawet Tytus ktorego paolinka wystawiała ;) (TYTUS NAPOLEON Cerasus)

Posted

[quote name='Morrisonka'][quote name='baskomaniak']

Moja psina :wink:

Ogólnie mi się podobało, opis mamy bardzo ładny, sędzina miła. Tylko upał straszny, mało miejsca i cienia. Poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń :) .

a byly jeszcze jakies psiaki tej rasy? :fadein:

Posted

a ja na JH widze siebie.. o matko jedyna, jak ja tak wyszlam na kazdym zdjeciu, to chyba sie przeraze jak wywolam film :-? powiem tylko tyle ze baskomaniak cyknal fotke akurat kiedy sięgałam po zadek Tequili w efekcie czego wyszłam jak zgarbiony dziadek buuu :-?

Posted

No właśnie ktoś mnie tu prosił o zrobienie fotki Flatom, a ja się kręciłam w koło ringu i nie wiedziałam czy dobrze robię fotkę :oops:

Aha, tu coś jeszcze ;)

cotonki:

grzywek:

maltan:

Posted

TOllerki z tej samej hodowli (mój GALILEO VIrgo Vestalis z tej samej :D ) ale w rękach różnych ludzi. RED jest w hodowli CASIDI sheltie badajże, Yellow- drugi samiec, prywatnie, a suczka u Pani która chce ją chyba hodować. VV pierwsza sprowadziła te pieski, stąd Tollerów od niej jest najwięcej, w zeszłym roku w lecie dopiero wyszły z innej hodowli, ale to już sie zmienia- powstają nowe kennele.
Dzięki za wszystkie zdjęcia, wiem że było trudno bo mało piesków, i trudno rozpoznać. A ja sie spaliłam ze wstydu- obecałam zdjęcie maltana, i zrobiłam bolończykowi. Obciach w pełnym zakresie- ale nie siedzę w tej grupie. Na przyszłość obiecuję sie poprawić :oops:

Posted

Toller-Fox:
Żałuję, że nie daliśmy rady pojechać do Torunia bo była okazja do pogadania :(
Widzę, że konkurencji dużej nie mieliście, choć jak znam Michaela(RED) to właśnie on wziął rasę :wink: Casidi to nie tylko sheltie, ale jeszcze inne rasy. Shelciory mają super, jeden taki z rodziny jeździ z nami na pasienie owiec :D
Gosiu wydaje mi się, że to białe puchate to nie wilczarz tylko jużak albo jeszcze coś innego (ostatnio dużo nowości :wink: ) ).

Może ma ktoś wyniki buldogów francuskich?

Posted

KORONA napisał(a):
Nie wiem czy tak powinno być, ale we wcześniejszych linkach podanych do zdjęć z Torunia, pokazują mi sie ciągle te same fotki :-?

O co chodzi??

To pewnie dlatego, ze wczesniej PARSONRK wstawila foki psiakow, ale...nie chcialy sie pokazac-byly tylko czerwone krzyzyki, wiec pewnie teraz w kazdym poscie wstawila link do albumu, zeby bylo latwiej je obejrzec :wink:

Posted

[quote name='Cockerek']To jest to co udało mi się ustrzelić, niestety nie mam wheatonów :(

Leonki:

na pierwszej fotce jest nasz dogomaniacki Alf-ktory zgarnal rase przy ogromnej konkurencji :D .A na drugiej fotce to ja z moimi szczeniakami :oops:

Posted

lidush napisał(a):
Toller-Fox:
Żałuję, że nie daliśmy rady pojechać do Torunia bo była okazja do pogadania :(
Widzę, że konkurencji dużej nie mieliście, choć jak znam Michaela(RED) to właśnie on wziął rasę :wink:

Ha, ha, ale ja tu jestem na topiku gościnnie, bo się interesowałam Tollerami wystawianymi, a nas nie było tam!! Jesteśmy z Krakowa, mieliśmy rzeszowską wystawę w tym samym dniu, więc raczej nam sie do Torunia nie opłacało jechać. :D
Red to już tradycja, najbardziej mnie interesowały pozostałe pieski, a wszyscy mi bardzo w ich identyfikacji pomogli.
A jedziesz na jakieś wystawy, na południe? Może siespotkamy przed Poznaniem? Super by było :D

Posted

Toller-Fox
No to mi ulżyło bo myślałam, że byłaś i taka okazja przepadła. Cóż, mogłam pogadać sobie choć z Moniką od Michaela bo w planach mieliśmy zabranie Nasha(sheltie) na małe, rodzinne spotkanko :wink: Nie wyszło, ale spotkamy się z nimi w Poznaniu na 100%. Z Tobą też :D
Z pewnością będziemy na wystawie we Wrocławiu, co do reszty to nie wiem. Zależy jak nam pójdzie na tych, które będą we wrześniu :wink: .

=VioaoiV=
Jak Wam poszło no i jakie wrażenia ad. sędziny?

Posted

UTAAP napisał(a):
KORONA napisał(a):
Nie wiem czy tak powinno być, ale we wcześniejszych linkach podanych do zdjęć z Torunia, pokazują mi sie ciągle te same fotki :-?

O co chodzi??

To pewnie dlatego, ze wczesniej PARSONRK wstawila foki psiakow, ale...nie chcialy sie pokazac-byly tylko czerwone krzyzyki, wiec pewnie teraz w kazdym poscie wstawila link do albumu, zeby bylo latwiej je obejrzec :wink:

Tak tak, ale już są fotki :D

Posted

=VioaoiV= napisał(a):
a ja na JH widze siebie.. o matko jedyna, jak ja tak wyszlam na kazdym zdjeciu, to chyba sie przeraze jak wywolam film :-? powiem tylko tyle ze baskomaniak cyknal fotke akurat kiedy sięgałam po zadek Tequili w efekcie czego wyszłam jak zgarbiony dziadek buuu :-?

To Ty jesteś z tym małym pinczerkiem?
Mam też ufocone prawie wszystkie indywidualne występy MP,
na nich wyszłaś na pewno OK, wstawić?
:D
Pozdrawiam.

Posted

[quote name='PARSONRK']

Dzieki za sofciki - a nie zlapalas przypadkiem jeszcze pieska z ml., bo to pierwsze to sunia ml., a drugie to pies, ktory nie byl wystawiany?
Liczylam na to, ze beda bardziej wyczesane :oops: :evilbat:

Posted

baskomaniak NIE, PROOSZEEE :P wyslij mi na wikasia@o2.pl bede wdzieczna :)
tak, ja to to stworzenie w niebieskim :roll:

lidush- sedzina super :) bardzo dlugo ocenia kazdego psa, kaze kazdemu biegac pojedynczo i w grupie, up and down, na stoliczku oglada zabki i piszczy zabawka zeby zwrocic na siebie uwage :lol: ale ogolnie bardzo mila i sympatyczna, fajnie po Polsku mowi hihi ;)