lonka Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Baskomaniak dziękuje za fotki mojego shih-tzu :D :D :D Quote
baskomaniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 kolejna seria fotek: ...a tak cieszył się goldenek ze zwycięstwa na ringu. O ile pamiętam wygrał rasę :D Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='Toller-Fox']Baaardzo proszę, jak ktoś będzie miał aparat, to zrobiłby zdjęcia Tollerów? Będą 3, pliiizzz....Samo nie jedziemy, a tam będzie sunia - siostra Foxa, i bardzo mi zależy na tym żeby ją choćby na fotce zobaczyć..... :modla: :modla: :modla: :modla: :modla: A jakby ktoś mi jeszcze podał ich oceny, to chyba go ozłocę!!!! Ale foteczki wystarczą.. Nie będę ozłocony, bo ocen nie znam, ale za to "tollerkom" zrobiłem chyba najwięcej zdjęć. Śliczne pieski. Jeśli się nie mylę to 934 i 935 to były pieski, a 936 suczka. Nova Scotia Duck Tolling Retriever (934) Nova Scotia Duck Tolling Retriever (935) Nova Scotia Duck Tolling Retriever (936) :D Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 lonka napisał(a):Baskomaniak dziękuje za fotki mojego shih-tzu :D :D :D Ten w czapeczce? :D Pozdrawiam. Quote
baskomaniak Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 FINAŁY Wstawiam w kolejności chronologicznej. Sorki, grupy 7 nie mam, zrobiono ją wyjątkowo wcześnie i mi umknęła :roll: MŁODY PREZENTER - grupa młodsza MŁODY PREZENTER - grupa starsza GRUPA 4 GRUPA 2 JUNIOR GRUPA 2 GRUPA 8 JUNIOR GRUPA 6 GRUPA 8 GRUPA 9 JUNIOR GRUPA 9 GRUPA 10 JUNIOR GRUPA 10 GRUPA 3 JUNIOR GRUPA 3 GRUPA 5 GRUPA 1 JUNIOR GRUPA 1 NAJPIĘKNIEJSZY JUNIOR WYSTAWY NAJPIĘKNIEJSZY SZCZENIAK WYSTAWY NAJPIĘKNIEJSZE PSY MYŚLIWSKIE I UŻYTKOWE NAJPIĘKNIEJSZY PIES O. TORUŃSKIEGO BIS :D Pozdrawiam. Quote
Flaire Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 baskomaniak, dzięki! Teraz już wiem na pewno: Api wczoraj wygrała Zw. Mł. kończąc młodzieżowy championat, a potem, na deser, wygrała grupę III juniorów! :D (Toruń jest dla mnie szczęsliwy - dwa lata temu, mamusia Apci, Misia, na swojej pierwszej polskie wystawie, wzięła rasę i była 3 na grupie dorosłych). :D A najbardziej zaimponowała nam Pani Sędzia - Api ma najtrafniejszy opis jaki jej się dotąd zdarzył, z pełnym wyliczeniem jej zalet i, niestety, wad, właśnie od Pani, która dała nam tę grupę. Jestem pełna wrażeń, spotkałam wielu dogomaniaków (Marta Chmielewska, czemu się nie przywitałaś jak robiłaś to zdjęcię Api? :wink: ), pogoda dopisała (znalazłam miejsce w cieniu), podróż poszła super, świetny debiut agi_ostaszewskiej na krajówce. Tylko Misia była nie w sosie i martwie się o nią - pojechała dla towarzystwa, może była zazdrosna, że nie o nią to całe zamieszanie. :( Quote
paolinka Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Super fotki!! :angel: A macie Flaty, Pointera albo Beagle? ;) Quote
maga18 Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Dziekuje za fotki grzywaczy!! :D Pozowlilam sobie zacytowac je na topic "Mam grzywacza" :lol: a poda mi ktos stawke grzywków ??? Quote
KORONA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Rety, widzę zdjecia HIPOGRYFA :) DZIĘKUJĘ!! Hipogryf Korona Borealis został zw. młodzieży, najlepszym juniorem i zwycięzcą rasy :angel: No i skończył MŁ. CHAMP. :angel: MAAAAAARTAAAAA zrobiłaś mi zdjęcie z Hipogryfem. Nie wiedziałaś że to ja?? :evilbat: :evil: Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Jestem pełna wrażeń, spotkałam wielu dogomaniaków (Marta Chmielewska, czemu się nie przywitałaś jak robiłaś to zdjęcię Api? :wink: ), To ta kobitka pod żółtym niamotem to byłaś ty? :o A skąd miałam wiedzieć... jakbym wiedziała pewnie byśmy pogadały, przecież stacjonowałyśmy obok siebie cały dzień... :D A ten drugi terrier co siedział w klatce i wydzierał się jak skalpowany też był z tobą? :wink: Gratulacje dla wszyskich mniejszych i większych zwycięzców :D :D :drinking: Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 O to właśnie chodziło - wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak ozłacam, :D bo zdjęcia są super!!!!! Ta ostatnia to siostra Foxa, więc tym bardziej jestem happy, że zrobiłeś :multi: Quote
KORONA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Chciałam również pogratulować wszystkim wystawcom, a przede wszytskim tym, których psiaki zwyciężyły :) Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 [quote name='KORONA']Rety, widzę zdjecia HIPOGRYFA :) DZIĘKUJĘ!! Hipogryf Korona Borealis został zw. młodzieży, najlepszym juniorem i zwycięzcą rasy :angel: No i skończył MŁ. CHAMP. :angel: MAAAAAARTAAAAA zrobiłaś mi zdjęcie z Hipogryfem. Nie wiedziałaś że to ja?? :evilbat: :evil: O jaaa... chyba się zabiję... pierwszy raz od ponad dwóch lat miałam okazję cię poznać i nie wiedziałam że to ty... :bigcry: nie wiedziałam czy przyjedziesz, bo miałaś wątpliwości a potem się nie zameldowałas na dogo, że jesteś na pewno... :( Nawet mi przez myśl nie przeszło, że to ty... :wallbash: Ale przynajmniej mam fotkę z tobą :evilbat: I jeszcze stacjonowałyście tak blisko... Uch. Quote
Flaire Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Marta, ze mna tez sie nie przywitalas, chociaz masz mnie z Apiszonem na zdjeciu! :( Quote
KORONA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Choleeeeraaaaa :evil: :bigcry: Szkoda, moze następnym razem ... Kurcze, no nie mogę uwierzyć, ze byłyśmy tak blisko. Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Toller-Fox napisał(a):O to właśnie chodziło - wielkie dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I tak ozłacam, :D bo zdjęcia są super!!!!! Ta ostatnia to siostra Foxa, więc tym bardziej jestem happy, że zrobiłeś :multi: Na tych wcześniejszych które wstawiłam, tollerek z blondynką to też jest siostra twojego pieska. Panie powiedziały, że nie jest w formie, bardzo dużo włosa zgubiła i na żywo faktycznie wygląda troszkę inaczej :wink: Stwierdziły, że chyba wymienia włos szczenięcy na dorosły 8) Quote
KORONA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Nie wiem czy tak powinno być, ale we wcześniejszych linkach podanych do zdjęć z Torunia, pokazują mi sie ciągle te same fotki :-? O co chodzi?? Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Ale szkoda.. jedną miałam po jednej stronie ławek pół dnia, drugą po drugiej i nie wiedziałam :evil: Następnym razem się poprawimy, mam już fotki i wiem jak wyglądacie :D Ale obie też się na mnie patrzyłyście i nie pomyślałyście nawet, że to ja :nono: Może gdybym była z Penny w czerwonych szelkach... bo więcej ludzi poznaje nas po tych szelkach... ale najlepsza była Patka, podeszła do mnie i mówi: usłyszałam imię Penny, czy to jest ta Penny z dogomani? No i sobie pogadałyśmy :D Następnym razem będę chodziła od człowieka do człowieka i mówiła: z dogomani? :megagrin: Quote
KORONA Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 O To jest myśl!! I jeszcze krzycz głosno Penyyyy :) MArciu, ja się Ciebie w ogóle nie spodziewałam w Toruniu :( Quote
Toller Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Marta Chmielewska napisał(a): Na tych wcześniejszych które wstawiłam, tollerek z blondynką to też jest siostra twojego pieska. Panie powiedziały, że nie jest w formie, bardzo dużo włosa zgubiła i na żywo faktycznie wygląda troszkę inaczej :wink: Stwierdziły, że chyba wymienia włos szczenięcy na dorosły 8) Dzięki wielkie, naprawdę wspaniała zdjęciowa robota! Faktycznie, wygląda dość łyso :D , ale wątpię czy chodzi o włos szczenięcy- suczka jest w pośredniej, ma 15 mies, a Fox już to szczenięce futerko zmienił jak miał 5 mies... :o Dziwnie trochę wygląda, ale teraz piesy linieją jak oszalałe, nas też nie ma takiego wspaniałego futra, a szkoda. Ale różnica jest duża- zobacz na nasze zdjęcia na stronie. Tym bardziej dzięki, to fatycznie kształcące... Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Maga: psy: klasa szczeniąt: Oddie z Chmielnik klasa młodzieży: Gremlin Gucio Kasidi Wooli Armator klasa pośrednia: Łili Rossini klasa otwarta: Asko Ele-melek Donovan Pastoral klasa championów: Huncwot Vivarium Suki: klasa młodzieży: Fantaghiro Zikkurat Tessalina Favonius klasa pośrednia: Tonia Siringara klasa otwarta: Jetta Skansen Anary Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 KORONA napisał(a):O To jest myśl!! I jeszcze krzycz głosno Penyyyy :) MArciu, ja się Ciebie w ogóle nie spodziewałam w Toruniu :( Pisałam na wystawach, że będę... szkoda, szkoda... następnym razem na pewno się znajdziemy :D Będę jeszcze w Poznaniu i Wrocławiu, może się skusisz... :wink: No i na przyszłą wiosnę :D Quote
Marta Chmielewska Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 maga18 napisał(a):dziekuje Marta :D a wyniki znasz ?? :lol: Niestety nie znam wyników... nawet w swojej grupie :oops: ciągle biegałam, robić fotki, pilnować stadko, zamieniałyśmy się z Parsonrk żebyśmy mogły gdziekolwiek coś sptryknąć, nie miałam kiedy sprawdzić stawki a na dodatek chińczyki pochowały się pod namioty :evil: Ta sunia, która tak obstrykałam wygrała coś, nie wiem czy nie rasę czasem, mówili mi ale wypadło mi drugim uchem. Jak się samemu wystawia to trudno wszystko ogarnąć :wink: Przynajmniej mi :megagrin: Quote
Recommended Posts