PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Kliknij prawą myszką i klik na pokaż obraz Quote
Justa Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 baskomaniak, a uchowąły sie jakiesz sznaucerki? :roll: Quote
Flaire Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 PARSONRK napisał(a):Kliknij prawą myszką i klik na pokaż obrazNie wiem, co to ma dać, ale nie daje nic. Próbowałam też kopiować adres do przeglądarki - również bez skutku. Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 I jak ? czarna_hancza widziała fotki, więc jest chyba ok Quote
Flaire Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 PARSONRK napisał(a):I jak ? czarna_hancza widziała fotki, więc jest chyba okNo jeśli zamierzałaś je pokazać tylko jej, to jest super. :wink: Ale dla mnie - czerwone krzyżki. :evil: Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Flaire napisał(a):PARSONRK napisał(a):I jak ? czarna_hancza widziała fotki, więc jest chyba okNo jeśli zamierzałaś je pokazać tylko jej, to jest super. :wink: Ale dla mnie - czerwone krzyżki. :evil: Myślałam, że jak ona widzi, to wy też. zaraz poprawię, a jak się nie uda to wstawię odnośnik do albumu Quote
baskomaniak Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Justa napisał(a):baskomaniak, a uchowąły sie jakiesz sznaucerki? :roll: Sznaucerki też jakieś mam, ale głównie finałowe. :D Pozdrawiam. Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 baskomaniak widzisz moje fotki :confused: Quote
czarna_hancza Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 no wlasnie nie widac w sensie ze nie widac fotek a nie dogów :( są krzyzyki...bu Quote
EwikB Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Ja dzisiaj wystawiałam mojego lhasa czyli Jowka ,który wygrał CWC i BOB czym ukończył swój kolejny, czyli piąty championacik a na finałach dołozył BOG III :lol: pozdrawiam Ewa Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 czarna_hancza napisał(a):no wlasnie nie widac w sensie ze nie widac fotek a nie dogów :( są krzyzyki...bu wybacztcie mi jak podam tylko adresik albumiku, a jutro rano poprawię fotki ??? Quote
baskomaniak Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 PARSONRK napisał(a):baskomaniak widzisz moje fotki :confused: Serwis "photos.heremy.com" odrzuca linki do Twoich zdjęć. Może jest jakiś limit dzienny tzw. "wejść" Jeśli tak, to jutro będą widoczne. :D Pozdrawiam. Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 baskomaniak napisał(a):PARSONRK napisał(a):baskomaniak widzisz moje fotki :confused: Serwis "photos.heremy.com" odrzuca linki do Twoich zdjęć. Może jest jakiś limit dzienny tzw. "wejść" Jeśli tak, to jutro będą widoczne. :D Pozdrawiam. zaraz podam adresik albumu, a jutro poprawię zdjęcia Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 wrzucam do drugiego albumu, może tamten już pełen i wywaliło zdjęcia ?? Quote
wix Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 [quote name='paolinka']Pff wreszcie w domku.... upal niesamowity!! :-? Wystawialam Pointera i FCRa. Pointer: Zw.Mł, BOB + BOG Junior 2... Brawooooooooooo :D Malo co sie nie zabilam na BOGu Juniorów - kto wbija sledzie z linkami na ringu honorowym? I to tak daleko od namiotu??? Albo ja jakas nienormalna :oops: ale duzo osob sie przewracalo o to, a ja w koncu wyrwalam to :oops: :P i jakos udalo mi sie nie zaliczyc gleby :evilbat: :lol: :lol: :lol: Jak ten facet przez MP.. <sru>.. ups, naprawię!... :lol: :lol: Na MP porazka :evilbat: Pol godziny na sloncu mojej Tidze dalo sie we znaki, podczas wykonywania figur stawala, a podczas ustawiania kladla sie na mnie :lol: Nooo cos o tym wiem :P Niestety mnie i Tequile tez upał dotknął :lol: I też mam 5 pkt ;) Nie spotkalam nikogo z DGM poza Vioaoiv :( Nie wystarczam Ci? :evilbat: :lol: Marta!!! , nie znalazlam Cie :( BIS'a wziął Bouvier des Flandres. Jaki? :> Byłem przez całą imprezę. Mam Twój występ w MP... bez potknięcia o matko jedyna, czyli mnie też widziałeś... poraaażkaaa :( ja tez mam troche fot, beda pojutrze jak wywolam ;) i mamy z buldozkiem dosk.. :) :) z czego sie baaardzo ciesze, bo szczerze mowiac nie spodziewalam sie, ta piecha (ktora poznalam wczoraj) miala 2 wystawy za soba i oceny db i bdb.. wiec strasznie sie ciesze ze jest dosk, 2 lokata na trzy i sliczny medal hihi ;) Quote
karenina Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Gratulacje dla wszystkich :) .. A czy ktoś zrobił moze foto charcikow włoskich ? Quote
Izam Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 moze macie zdjęcia owczarków srodkowoazjatyckich? Quote
PARSONRK Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Mam jednego http://photos.heremy.com/wystawy/album/92443 jutro ładnie powklejam :wink: Quote
Marta Chmielewska Posted August 21, 2005 Posted August 21, 2005 Moje fotki. Robione szybko i w biegu, w przerwach między dyżurami przy stadku :wink: Quote
Recommended Posts