Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

PARSONRK napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
A parsonki były ??

A jak brzmi nazwa - bo nie wiem o jaką rasę chodzi :oops: :D

Chodziło o parson russell terrier :lol:

Nie było :lol:

Daga, ja się cieszę, że Toruń podał sędziowanie i stawki. Przynajmniej wiem, że nie muszę gnać na 10. :wink:

Posted

Hmm z tego co wiem to za laweczkami na stadionie jest wydzielone miejsce na parking - platny. Ale po co placic, skoro kawalek dalej - za plotem jest bezplatny i nie ma scisku? :P Wokol calego stadionu sa miejsca parkingowe nalezace do spoldzielni (wczoraj tam przechodzilam) to praktycznie sa one nieuzywane przez mieszkancow... :evilbat:
Pelno miejsc jest tez kolo pobliskich wiezowcow i blokow, oraz pod dzialkami.... i wszystko bardzo blisko stadionu.... :wink:

Posted

no ładnie.. pojutrze wystawa a ja jeszcze nie zdążyłam się zacząć stresować ;) wczoraj wróciłam do PL i dziś lecę na zakupy- poszukiwanie czerwonych/niebieskich spodni.. buu ;) bardziej niz zakupow boje sie jednak oceny- buldzia ktora wystawiam ma za soba dwie wystawy- ocene bardzo dobra i .. dobra :( obawiam sie ze nie bedzie doskonalej, ale bardzo, bardzo bym chciala..

Posted

Baaardzo proszę, jak ktoś będzie miał aparat, to zrobiłby zdjęcia Tollerów? Będą 3, pliiizzz....Samo nie jedziemy, a tam będzie sunia - siostra Foxa, i bardzo mi zależy na tym żeby ją choćby na fotce zobaczyć.....
:modla: :modla: :modla: :modla: :modla:
A jakby ktoś mi jeszcze podał ich oceny, to chyba go ozłocę!!!!
Ale foteczki wystarczą..
Teraz będę w Rzeszowie, i N.. Targu, mogę sie zrewanżować fotkami stawek :D

Posted

Toller-Fox napisał(a):
Baaardzo proszę, jak ktoś będzie miał aparat, to zrobiłby zdjęcia Tollerów?

Postaram się je gdzieś uchwycić :) . Ale nie obiecuję bo z moim aparatem różnie bywa :roll: .

Posted

[quote name='Cockerek']Toller Fox, napisz na jakim ringu mam szukać to się postaram :P I co to w ogóle za rasa Toller? :oops:

Foxy będą na 6 ringu - ja spróbuję, choć będę szybko po zakończeniu naszej oceny pędzić do domu :lol: A w czasie wystawy mam stan jak określiła Marta :roll: :lol:

Posted

Dzięki, jesteście naprawdę kochani!!!!
Ring 6, Tollery są zaraz po goldenkach.
A Toller to taki mały skrócik od króciutkiej doprawdy nazwy Nova Scotia Duck Tolling Retriever, widocznej na dole :D

Psisko jak widać po lewej, po więcej info wejdź na moją stronkę (Kurcze, ale reklama :oops: :D )

Dobra, olać stawki, najważniejsze są zdjęcia!!!!

Piszcie duszyczki czego wam potrzeba z wystaw na południu, to postaram sie załatwić :D

Posted

Dopiero spojrzałam na ten banerek, to się dobrze skłąda, bo na 6 będę oglądać spaniele :P
A jak dla mnie to będziesz miała co robić na południu, bo tam jest raj jeśli chodzi o maltany, stanowczo więcej niż w centrum czy na północy. Więc jakby ci się coś trafił, to please :P

Posted

Cockerek ja bede tez na tym samym ringu co Ty :)
Tzn wchodze z Flat Coated Retrieverem (czarnym) w klasie otwartej po Cockerach :)
Gdyby mozna prosic o fotke....? :oops: :fadein: Bede sama wiec sobie zdjecia nie zrobie :P

Posted

Heheh, chyba się zatrudnię na etat :lol:
Dobra, spiszę sobie co i gdzie pstrykać i zrobie wszytsko co w mojej mocy żeby wszędzie dotrzeć :P Szkoda że godzin nie podają na stronie, byłoby łatwiej ;)

Paolinka, jak cię poznam? Jak będziesz ubrana? Ja będę miała na rękach maltankę małą :P

Posted

Jak bede wygladac? Hmm... niewysoka brunetka w czerwonej marynarce i spodniach :P Najpierw bede z Pointerem, pozniej z czarnym Flatem. Ze soba biore swoja sunie Beagle - dla towarzystwa ;) Bede miala tez bordowo -siwy transporter. To chyba na tyle :lol: