kasja Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Nie ukrywam, że wolałabym znać numer wcześniej (a najlepiej całą stawkę :D ), w sumie to nasza pierwsza wystawa. Wysłałam dzisiaj maila do oddziału, ale nie liczę zbytnio na odzew :( Quote
Asiunia02 Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Ja dzis juz dostałam potwierdzenia, ale nie znam niestety calej stawki a zwiazek obiecywał ze beda na stronie :) Quote
Asiaczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jeżeli będzie link na stronę z katalogiem przedwystawowym - bardzo proszę dajcie znać. Ja, co prawda, nie jadę, ale chętnie sprawdzę, kto z moich znajomych i przyjaciół tam będzie. I chodzi mi nie tylko o baski. Pzdr. Quote
Amika Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :D Ja tez dostałampotwierdzenie :) nr 857. Teraz spokojnie pojade na wystawę. Aga&Czips napisz co wybrałaś :) Podejrzewam że jest tu więcej koniarzy i niezależnie co wybierzesz będziemy za Ciebie trzymać kciuki :) Nie tylko Marta jest ciekawa :) Quote
paolinka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Juz jest!! http://psy.tii.pl/wystawy/2005/XXXVIIITKWPR/zp.html plan sedziowania tez ;) Quote
Incunabula Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Właśnie doszło potwierdzenie, ale bez numerka - kara za późne płacenie :lol: . Quote
Gonia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Jejku jaka ulga,dostałam potwierdzenie i numery! :lol:Stawkę też sprawdziłam.Teraz biorę się za psy.Trzymam za Was kciuki!Powodzenia :hand: Quote
PARSONRK Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Parson Russell Terrier- sztuk 1 - Psy kl młodzieży - FUNT Mysia Zagłada Mam rasę :D :D :D :D :D :D :D :D :D Quote
Incunabula Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='PARSONRK']Mam rasę :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ja też :lol: 8) Quote
PARSONRK Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 [quote name='Morrisonka'][quote name='PARSONRK']Mam rasę :D :D :D :D :D :D :D :D :D Ja też :lol: 8) To może zostaniemy w domku i niech nam prześlą dyplom i pucharek :wink: Quote
Marta !!! Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Boksiów w sumie 10 z czego tylko 2 żółtki.. A Grafcio sam w klasie.. Gorzej,ze sędzina nie lubi ogoniastych i wszyscy każą mi się od razu szykować na ocenę bardzo dobrą.. :( Quote
paolinka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 PARSONRK ojj nigdy nie wiadomo, sedzia moze miec kaprys... teoretycznie w Pointerach tez mam rase, bo jest jedna, ale w mlodziezy wiec nie wiem.... 8) We Flatach 3. A zaluje, ze nie zglosilam swoich Beagli - dosc cienka stawka :roll: Quote
Justi0022 Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 paolinka napisał(a):PARSONRK ojj nigdy nie wiadomo, sedzia moze miec kaprys... teoretycznie w Pointerach tez mam rase, bo jest jedna, ale w mlodziezy wiec nie wiem.... 8) Ano właśnie i ja byłam na wystaie, na której mimo prawie żadnej konkurencji i CWC nie było pucharka :lol: Quote
rysiczka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dokladnie nigdy nic nie wiadomo,my w ubieglym roku w Plocku bylismy sami w rasie a mimo to dostalimy tylko zloto i doskonala bez tytulu.Paulina pamietasz ta wystawe??? :evilbat: Quote
paolinka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 :evilbat: :evilbat: :evilbat: no a jak bym mogla zapomniec? :evilbat: W ogole co tyle Jamniczkow Dlugowlosych u nas? :o Jak nigdy.... No mam nadzieje, ze skonczycie championat :angel: Quote
lidush Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Właśnie dostałam potwierdzenia no i oczywiście pod spodem tekst : zgłoszenia nieopłacone lub wystąpiła niedopłata. Kasa od dawna leży na koncie toruńskiego zk. Przez takią pierdołę znowu muszę tracić czas w kolejce do sekretariatu :( Quote
Gonia Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Paolinka,macie tyle jamniorów bo jamniory mają przyjaciól w Toruniu i okolicach!!!!! Quote
paolinka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Racja, jednym slowem bedzie na co patrzec :D Rysiczka a wystawiasz Hakera? Lidush nie martw sie, u nas w kolejce postoisz max. 5 minut ;) Quote
PARSONRK Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 paolinka napisał(a):PARSONRK ojj nigdy nie wiadomo, sedzia moze miec kaprys... teoretycznie w Pointerach tez mam rase, bo jest jedna, ale w mlodziezy wiec nie wiem.... 8) We Flatach 3. A zaluje, ze nie zglosilam swoich Beagli - dosc cienka stawka :roll: Ale sędzinę też mamy fajną :D Już mnie oceniała parę razy i było ok Quote
Marta Chmielewska Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Mamy w otwartej jedną sunię w konkurencji, nic o niej nie wiem, nie ma o niej wzmianki w necie, ani zdjęć ani lokat, więc nie wiem co nas czeka. Niemniej albo złoto albo srebro raczej... Zobaczymy... sędzina ponoć ok, dokładna i staranna. 8) Quote
lidush Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Paolinka: Pocieszyłaś mnie :) Mam nadzieję, że będzie tak jak napisałaś. Quote
rysiczka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 Dzieki Paulinka mam nadzieje ze skonczymy duzy Championat bo bardzo nam zalezy.Hakera nie wystawiam i cale szczescie widzialas jaka jest stawka? :o Quote
rysiczka Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 paolinka napisał(a): W ogole co tyle Jamniczkow Dlugowlosych u nas? :o Jak nigdy.... A bedzie jeszcze wiecej jak sie z Gonia rozwiniemy! :D :D :D Quote
Recommended Posts