Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie ukrywam, że wolałabym znać numer wcześniej (a najlepiej całą stawkę :D ), w sumie to nasza pierwsza wystawa. Wysłałam dzisiaj maila do oddziału, ale nie liczę zbytnio na odzew :(

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jeżeli będzie link na stronę z katalogiem przedwystawowym - bardzo proszę dajcie znać. Ja, co prawda, nie jadę, ale chętnie sprawdzę, kto z moich znajomych i przyjaciół tam będzie. I chodzi mi nie tylko o baski.
Pzdr.

Posted

:D Ja tez dostałampotwierdzenie :) nr 857. Teraz spokojnie pojade na wystawę.
Aga&Czips napisz co wybrałaś :) Podejrzewam że jest tu więcej koniarzy i niezależnie co wybierzesz będziemy za Ciebie trzymać kciuki :)
Nie tylko Marta jest ciekawa :)

Posted

[quote name='Morrisonka'][quote name='PARSONRK']Mam rasę :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Ja też :lol: 8)
To może zostaniemy w domku i niech nam prześlą dyplom i pucharek :wink:

Posted

Boksiów w sumie 10 z czego tylko 2 żółtki..
A Grafcio sam w klasie.. Gorzej,ze sędzina nie lubi ogoniastych i wszyscy każą mi się od razu szykować na ocenę bardzo dobrą.. :(

Posted

PARSONRK ojj nigdy nie wiadomo, sedzia moze miec kaprys... teoretycznie w Pointerach tez mam rase, bo jest jedna, ale w mlodziezy wiec nie wiem.... 8)
We Flatach 3.
A zaluje, ze nie zglosilam swoich Beagli - dosc cienka stawka :roll:

Posted

paolinka napisał(a):
PARSONRK ojj nigdy nie wiadomo, sedzia moze miec kaprys... teoretycznie w Pointerach tez mam rase, bo jest jedna, ale w mlodziezy wiec nie wiem.... 8)

Ano właśnie i ja byłam na wystaie, na której mimo prawie żadnej konkurencji i CWC nie było pucharka :lol:

Posted

Dokladnie nigdy nic nie wiadomo,my w ubieglym roku w Plocku bylismy sami w rasie a mimo to dostalimy tylko zloto i doskonala bez tytulu.Paulina pamietasz ta wystawe??? :evilbat:

Posted

:evilbat: :evilbat: :evilbat: no a jak bym mogla zapomniec? :evilbat:
W ogole co tyle Jamniczkow Dlugowlosych u nas? :o Jak nigdy....
No mam nadzieje, ze skonczycie championat :angel:

Posted

Właśnie dostałam potwierdzenia no i oczywiście pod spodem tekst : zgłoszenia nieopłacone lub wystąpiła niedopłata. Kasa od dawna leży na koncie toruńskiego zk. Przez takią pierdołę znowu muszę tracić czas w kolejce do sekretariatu :(

Posted

paolinka napisał(a):
We Flatach 3.
A zaluje, ze nie zglosilam swoich Beagli - dosc cienka stawka :roll:

Ale sędzinę też mamy fajną :D Już mnie oceniała parę razy i było ok

Posted

Mamy w otwartej jedną sunię w konkurencji, nic o niej nie wiem, nie ma o niej wzmianki w necie, ani zdjęć ani lokat, więc nie wiem co nas czeka. Niemniej albo złoto albo srebro raczej... Zobaczymy... sędzina ponoć ok, dokładna i staranna. 8)