Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Justi0022 napisał(a):
Marysia, a napisali o której rozpoczyna się sędziowanie Twojej rasy?

Nie :-? Jest tylko numer startowy, numer ringu i nazwisko sędziego. I info, że "początek oceny w ringach o godz. 10.00", heh, ciekawe, ile będziemy czekać...

Posted

Marysia_i_gończy napisał(a):
Justi0022 napisał(a):
Marysia, a napisali o której rozpoczyna się sędziowanie Twojej rasy?

Nie :-? Jest tylko numer startowy, numer ringu i nazwisko sędziego. I info, że "początek oceny w ringach o godz. 10.00", heh, ciekawe, ile będziemy czekać...

Mam nadzieję, że podadzą sędziowanie :cry:

Posted

aga_ostaszewska napisał(a):
Czy nie ma ani jednej milej osobki, ktora ma kontakty w oddziale w Toruniu. Moze udaloby sie zdobyc jakies blizsze info i napisac tu o tym na Dogo....

No właśnie .... :cry:

Posted

Justi0022 napisał(a):
Aga&Czips napisał(a):
a ja mam dylemat- Toruń czy zawody konne w Zagórowie :-?

Aga, jak dojedzisz to ja mam numer 295, leony są na ringu 11 :lol:

:wink: :wink: :wink:

Posted

Aga&Czips a startujesz czy tylko jako widz chcesz się wybrać do Zagórowa? :)
Napisz (moze być na priv co by tu nie robić bałaganu) gdzie jeździsz i wogóle.. :) Chętnie posłucham bo sama siedzę w tym po uszy.. ;)

Posted

kasja napisał(a):
A ja numerku nie dostałam :( , fakt, że potwierdzenie o przyjęciu piecha dostałam jakieś dwa tygodnie temu

Numerek dostają osoby, które opłaciły wystawę w miarę wcześnie, tzn przed lub ok tygodnia-dwóch po ostatecznym terminie przymowania zgłoszeń

Posted

[quote name='UTAAP'][quote name='Justi0022']UTAAP w ubiegłym roku nie było - jeśli nazwa tak brzmi - terier pszeniczny.

Nazwa brzmi IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER 8)

Utaap - był :lol: wysyłam Ci priva, aby tu nie zaśmiecać... :wink:

Posted

Numerek dostają osoby, które opłaciły wystawę w miarę wcześnie, tzn przed lub ok tygodnia-dwóch po ostatecznym terminie przymowania zgłoszeń

opłacona była już jakieś trzy tygodnie przed zakończeniem przyjmowania zgłoszeń :wink:

Posted

[quote name='kasja']

opłacona była już jakieś trzy tygodnie przed zakończeniem przyjmowania zgłoszeń :wink:

No to w szoku jestem, że numerka nie dostałaś :o

Posted

PARSONRK napisał(a):
A ja nie, bo mnie się tak już często zdarzało. Na miejscu idziesz do sekretariatu, pokazujesz dowód wpłaty i dostajesz numerek. Czasami jeszcze w takiej sytuacji kazali mi osobiście dostarczyć teczkę na ring.

Posted

Flaire napisał(a):
PARSONRK napisał(a):
A ja nie, bo mnie się tak już często zdarzało. Na miejscu idziesz do sekretariatu, pokazujesz dowód wpłaty i dostajesz numerek.

Właśnie - ja też tak w ubiegłym roku miałam.