Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jejku,przeszłam dzisiaj,niezłą jazdę dzięki Rysiczce!Ale udało się,i mogę być z Wami!Witam wszystkich Dogomaniaków!Wracając do Torunia , :roll: też nie dostałam potwierdzenia.

Posted

Ja tez nie dostałam jeszcze potwierdzenia... :( Najgorsze jest to, ze ja do Torunia wybywam juz w piatek (zanim bedzemy szalaly na wystawie, to poszalejemy ze znajomymi :lol: ) i jeśli do tej pory nie dostane info, to nie wiem gdzie mam jechac i na ktora godzinke...

Posted

No ja też się niepokoję. Zwłaszcza, że wysłałam wszystko pocztą i nawet nie dzwoniłam. Teraz nie wiem nawet czy wszystko dotarło. Czy oni zamierzają publikować stawkę na stronie internetowej? Może ktoś wie.

Posted

[quote name='PARSONRK'][quote name='Marysia_i_gończy']Ahoj! Naprawde nikt nie jedzie z Poznania i nie może nas zabrać? :cry:

W takim razie apeluję do Torunian o opis - gdzie wysiąść z pociagu i jak dojść na wystawę z dworca?

Z dworca głównego idziesz ul Kujawską do ul Jana Pawła II i przez most. Tam ul Jana pawła II się kończ i idziesz w prawo w ul Czerwona Droga przechdząca w Odrodzenia przechdząca w ul Przy Kaszowniku . Na końcu tej ulicy skręcasz w lewo w ul Władysława Warneńczyka. Przechodzi ona potem w ul Grudziądzką i tu skręcasz w prawo w ul Tadeusza Kościuszki następnie druga w lewo i jesteś na ulicy Świętopełka. A numer musisz sobie sama znaleźć :lol:
polecam stronkę mapa.szukacz.pl
sama nigdy nie byłam w Toruniu informacje są z tej stronki :wink:

Marysia w ubiegłym roku była mapka dołączona do numerka, w tym roku pewnie też będzie :wink:

Posted

[quote name='aga_ostaszewska'][quote name='Justi0022']Marysia w ubiegłym roku była mapka dołączona do numerka, w tym roku pewnie też będzie :wink:
O ile numerek przyjdzie na czas... :wink:

Na pewno przyjdzie :lol: zwykle dostaję około czwartku przed wystawą :lol:

Posted

rysiczka napisał(a):
Mam nadzieje ze numerki przyjda jutro a wykaz psow to pewnie w czwartek nie szybciej. :-?

Ja najchętniej, to kolejność sędziowania bym widziała :-? żeby za wcześnie nie być na miejscu i nie czekać za długo 8)

Posted

Ja też nadal czekam na potwierdzenie...

A tak swoją drogą.. Czy ktoś z Was ma może dostep do stawek? Baaaaardzo bym była wdzieczna za boksera pręgowanego-psy klasa otwarta.. :)

Posted

Mam prosbe do wlascicieli terierow wystawiajacych sie w Toruniu - czy moglby ktos sprawdzic i podac mi info czy byly jakies teriery pszeniczne? No i jeszcze fotaski jesli to mozliwe :oops:
Prosze o info na priv albo tutaj na topiku :D

Posted

kasja napisał(a):
witam,
czy wie ktoś może, o której ta imprezka się zaczyna , tzn.od której są przyjmowane psy? :wink:

Pewno jak na wszystkich wystawach koło 10 - 10.30

Posted

[quote name='Justi0022']UTAAP w ubiegłym roku nie było - jeśli nazwa tak brzmi - terier pszeniczny.

Nazwa brzmi IRISH SOFT COATED WHEATEN TERRIER 8)