PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Mu z tego samego powodu jedziemy wcześniej, jakoś nie uśmiecha mi sie wstawanie o 4 rano... w sobotę, a tak, przy okazji pobiwakujemy nad morzem :D Ja będę miała nocleg u znajomych :D Quote
rysiczka Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Kurcze a ja nie dostalam mimo ze pisalam wczoraj. :evil: Quote
Incunabula Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Ja się już poddałam z dzwonieniem :lol: . Wysłałam właśnie maila, ciekawe kiedy odpowiedzą 8) . Quote
paolinka Posted August 5, 2005 Posted August 5, 2005 Hej hej spokojnie z tymi e-mailami... ;) Odpowiedz na pewno dostaniecie. Komputer, a wlasciwie wszystkie sprawy zwiazane z wystawa w kompie, e-maile, nowinki, bazy hodowli itd... u nas obsługuje.... 1 osoba!! Mozecie sobie tylko wyobrazic ile z tym roboty, gdy dziennie kilkadziesiat osob pyta, czy przyjeto jego psa na wystawe, kto sedziuje, czy sa stawki... Na prawde ciezko sie jest wyrobic :) A dodatkowo ten pan robi jeszcze przeglady miotow, on tatuuje wiekszosc szczeniakow, szuka sponsorow, zamawia puchary... jednym slowem jest niezastapiony :) Wiec spokojnie, jesli wyslaliscie zgloszenie to raczej zostaliscie przyjeci - bo dlaczego by nie? ;) Pozdr Quote
Justi0022 Posted August 6, 2005 Posted August 6, 2005 Brawa dla tego pana :klacz: Paolinka, a będzie choćby kolejność sędziowania? Może Ty coś wiesz - przynajmniej my nie będziemy tego pana ani przemiłej pani, z którą rozmawiałam w ubiegłym tygodniu, nękać :lol: Quote
Incunabula Posted August 7, 2005 Posted August 7, 2005 Odpisali mi, że zgłoszenie dotarło. Teraz już mogę spokojnie czekać na wystawę ;) . Quote
paolinka Posted August 9, 2005 Posted August 9, 2005 Co roku podaja stawki na stronie, wiec w tym pewnie tez beda ;) Mam nadzieje bo kilka psow musze wystawic a mojego zastepce poobstawiam tam gdzie mniejsza konkurencja :evilbat: :P Quote
Weron_ciau Posted August 10, 2005 Posted August 10, 2005 Jeśli będe w Bydgoszczy a nie gdzieś na wakacjach postaram się być... Jeszcze wcześniej uprzedze ;) P.S. Może nareszcie spotkanko z Paolinką co? ale jeszcze nie wiem czy będe! Pozdrawiam Werson Quote
Asiunia02 Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Ja rowniez dostalam odpowiedz na maila. Pytalam sie kiedy mozna sie dowiadywac i otrzymałam odpwoiedz ze po 15 sierpnia :) No to czekamy :) Ja akurat miedzy Sopotem a Toruniem bede z wystawianymi psami na urlopie wiec bede musiała sie jakos do internetu dostac :) Quote
Amika Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 No dobra, przyznam się..... - i tak sie wyda.... tez wybieram sie do Torunia :) Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Na 80 % Jestem w Toruniu, oczywiście jako widz! Pytanie do paolinki czy również będzie? Quote
paolinka Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Bedzie, bedzie. Tym razem nie przy Beaglach a Pointerach i Flat Coated Retrieverach ;) Quote
Weron_ciau Posted August 12, 2005 Posted August 12, 2005 Hmm to ty musisz mnie poznać (wcześneij jeszcze na forum napiszę cze pojade) bo ja sie nie odważe podejśc :oops: a nei wystawiasz swoich psow? Quote
rysiczka Posted August 13, 2005 Posted August 13, 2005 Kochani ja dzwonilam w czwartek i jeszcze przyjmowali zgloszenia! :o Quote
Patka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Och co ja tu widze tyle osób sie do Torunia wybiera na naszą skromną wystawke ;) Ja także będę jako widz :D Ciekawe jak się w tym roku uda i co z ta nieciekawą ostatnio pogodą ... Chyba Wam ciepły albo zimny bufet przygotuję :wink: :D Quote
paolinka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Hehe ja biore obowiazkowo termosik z herbatka ;) Veronika - ozz Ty.... ja Ciebie nie kojarze za bardzo :oops: tzn nie wiem jak wygladasz.... heh ale nie ma sie co bac mnie (chyba :P ). Bede ubrana w czerwona marynarke, na dol albo czarne spodnie albo biala spodniczka - w zaleznosci od pogody :) Wiec czekam na jakis minizlocik DGM ;) 8) :D Quote
Weron_ciau Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 Paolinko... aparacik na ząbkach... no bede miałą identyfikator ten co w bydzi :D Quote
PARSONRK Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 Jeszcze nie ma planu sędziowania :( a nas trema zjada :wink: Quote
Justi0022 Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Patka']Och co ja tu widze tyle osób sie do Torunia wybiera na naszą skromną wystawke ;) Ja także będę jako widz :D Ciekawe jak się w tym roku uda i co z ta nieciekawą ostatnio pogodą ... Chyba Wam ciepły albo zimny bufet przygotuję :wink: :D Patka - odwiedź ring z leosiami :wink: będziemy prawie wszystkie :lol: Waszą skromną wystawkę w ubiegłym roku wspominam bardzo pozytywnie :lol: Tylko pogodę zamów, bo w ubiegłym roku przez chwilę popadywało 8) Quote
Amika Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Na stronie jeszcze nie ma podanej listy przyjętych psów, a wystawa tuż tuż :-? Quote
Marysia_i_gończy Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Ahoj! Naprawde nikt nie jedzie z Poznania i nie może nas zabrać? :cry: W takim razie apeluję do Torunian o opis - gdzie wysiąść z pociagu i jak dojść na wystawę z dworca? Pozdrawiam Marysia i Una Quote
PARSONRK Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 [quote name='Marysia_i_gończy']Ahoj! Naprawde nikt nie jedzie z Poznania i nie może nas zabrać? :cry: W takim razie apeluję do Torunian o opis - gdzie wysiąść z pociagu i jak dojść na wystawę z dworca? Z dworca głównego idziesz ul Kujawską do ul Jana Pawła II i przez most. Tam ul Jana pawła II się kończ i idziesz w prawo w ul Czerwona Droga przechdząca w Odrodzenia przechdząca w ul Przy Kaszowniku . Na końcu tej ulicy skręcasz w lewo w ul Władysława Warneńczyka. Przechodzi ona potem w ul Grudziądzką i tu skręcasz w prawo w ul Tadeusza Kościuszki następnie druga w lewo i jesteś na ulicy Świętopełka. A numer musisz sobie sama znaleźć :lol: polecam stronkę mapa.szukacz.pl sama nigdy nie byłam w Toruniu informacje są z tej stronki :wink: Quote
rysiczka Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Czy ktos juz dostal potwierdzenie z numerkiem?? Quote
Recommended Posts