Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Mu z tego samego powodu jedziemy wcześniej, jakoś nie uśmiecha mi sie wstawanie o 4 rano... w sobotę, a tak, przy okazji pobiwakujemy nad morzem :D

Ja będę miała nocleg u znajomych :D

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej hej spokojnie z tymi e-mailami... ;) Odpowiedz na pewno dostaniecie.
Komputer, a wlasciwie wszystkie sprawy zwiazane z wystawa w kompie, e-maile, nowinki, bazy hodowli itd... u nas obsługuje.... 1 osoba!!
Mozecie sobie tylko wyobrazic ile z tym roboty, gdy dziennie kilkadziesiat osob pyta, czy przyjeto jego psa na wystawe, kto sedziuje, czy sa stawki...
Na prawde ciezko sie jest wyrobic :) A dodatkowo ten pan robi jeszcze przeglady miotow, on tatuuje wiekszosc szczeniakow, szuka sponsorow, zamawia puchary... jednym slowem jest niezastapiony :)
Wiec spokojnie, jesli wyslaliscie zgloszenie to raczej zostaliscie przyjeci - bo dlaczego by nie? ;)
Pozdr

Posted

Brawa dla tego pana :klacz:
Paolinka, a będzie choćby kolejność sędziowania? Może Ty coś wiesz - przynajmniej my nie będziemy tego pana ani przemiłej pani, z którą rozmawiałam w ubiegłym tygodniu, nękać :lol:

Posted

Co roku podaja stawki na stronie, wiec w tym pewnie tez beda ;)
Mam nadzieje bo kilka psow musze wystawic a mojego zastepce poobstawiam tam gdzie mniejsza konkurencja :evilbat: :P

Posted

Jeśli będe w Bydgoszczy a nie gdzieś na wakacjach postaram się być...
Jeszcze wcześniej uprzedze ;)
P.S. Może nareszcie spotkanko z Paolinką co? ale jeszcze nie wiem czy będe!
Pozdrawiam Werson

Posted

Ja rowniez dostalam odpowiedz na maila. Pytalam sie kiedy mozna sie dowiadywac i otrzymałam odpwoiedz ze po 15 sierpnia :)
No to czekamy :)
Ja akurat miedzy Sopotem a Toruniem bede z wystawianymi psami na urlopie wiec bede musiała sie jakos do internetu dostac :)

Posted

Och co ja tu widze tyle osób sie do Torunia wybiera na naszą skromną wystawke ;) Ja także będę jako widz :D Ciekawe jak się w tym roku uda i co z ta nieciekawą ostatnio pogodą ...
Chyba Wam ciepły albo zimny bufet przygotuję :wink: :D

Posted

Hehe ja biore obowiazkowo termosik z herbatka ;)
Veronika - ozz Ty.... ja Ciebie nie kojarze za bardzo :oops: tzn nie wiem jak wygladasz.... heh ale nie ma sie co bac mnie (chyba :P ).
Bede ubrana w czerwona marynarke, na dol albo czarne spodnie albo biala spodniczka - w zaleznosci od pogody :)
Wiec czekam na jakis minizlocik DGM ;) 8) :D

Posted

[quote name='Patka']Och co ja tu widze tyle osób sie do Torunia wybiera na naszą skromną wystawke ;) Ja także będę jako widz :D Ciekawe jak się w tym roku uda i co z ta nieciekawą ostatnio pogodą ...
Chyba Wam ciepły albo zimny bufet przygotuję :wink: :D

Patka - odwiedź ring z leosiami :wink: będziemy prawie wszystkie :lol:
Waszą skromną wystawkę w ubiegłym roku wspominam bardzo pozytywnie :lol: Tylko pogodę zamów, bo w ubiegłym roku przez chwilę popadywało 8)

Posted

[quote name='Marysia_i_gończy']Ahoj! Naprawde nikt nie jedzie z Poznania i nie może nas zabrać? :cry:

W takim razie apeluję do Torunian o opis - gdzie wysiąść z pociagu i jak dojść na wystawę z dworca?

Z dworca głównego idziesz ul Kujawską do ul Jana Pawła II i przez most. Tam ul Jana pawła II się kończ i idziesz w prawo w ul Czerwona Droga przechdząca w Odrodzenia przechdząca w ul Przy Kaszowniku . Na końcu tej ulicy skręcasz w lewo w ul Władysława Warneńczyka. Przechodzi ona potem w ul Grudziądzką i tu skręcasz w prawo w ul Tadeusza Kościuszki następnie druga w lewo i jesteś na ulicy Świętopełka. A numer musisz sobie sama znaleźć :lol:
polecam stronkę mapa.szukacz.pl
sama nigdy nie byłam w Toruniu informacje są z tej stronki :wink: