kasja Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 kasja, zgłoszenia przyjmują do 31- dziś jest 30, sobota! No przecież wiem, że dziś sobota 30 :wink: , ale w sobotę i niedzielę nikt nie pracuje w oddziale, więc bądź co bądź zgłoszenie idzie na ostatnią chwilę Quote
Marta Chmielewska Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 Wysłałam jeszcze raz. Wyświetla mi się, że url nie istnieje i mam zgłosić problem do operatora. :-? Najwyżej wezmę ze sobą na wystawę, trudno a w poniedziałek czy wtorek zadzwonie, nie pamiętam kiedy mają dyżur. Quote
daga10011 Posted July 30, 2005 Posted July 30, 2005 w poniedzialek :wink: ..od 17.....do 19...ja pojade tam w poniedzialek-zeby sie utwierdzic :D ..jak chcesz-to wyslij mi skany i zgloszenie na priva-mam tam koleznake-moze pomoze :oops: Quote
Justi0022 Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Dziś próbowałam wysła emailem dowód wpłaty i nie mogłam wysłać do nich poczty... wyświetla mi się error :-? Jak regularnie nie oczyszczają skrzynki, to się przytkała. Z tego co mi w czwartek powiedzieli, to raczej mają w tym zaległości. A w ostatnich dniach wysyłamy wszystko na ostatnią chwilę więc pewnie stąd error Quote
Marta Chmielewska Posted July 31, 2005 Posted July 31, 2005 Dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Na szczęście zgłoszenie wysłałam ponad tydzień temu, mają na stronie elektorniczną formę, więc powinna dojść. Zadzwonię w popniedziałek i sie dowiem czy zdjęli ze skrzynki. Faktycznie wygląda na to, że mają zapchaną skrzynkę a jak zaczną ją odpychać to i moje potwierdzenie znajdą :D A jeśli nie to poniedziałek powiem im co i jak :D Quote
aga_ostaszewska Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja też jade na wystawę do Torunia z moja sunia - terierką walijską! Mamy nadzieję na świetną zabawę! Quote
kasja Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Dobra, czy zna już ktoś stawki na wystawie toruńskiej? :D Quote
Justi0022 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Na stawki, to chyba trzeba będzie poczekać :-? na stronie raczej ich nie będzie - planują wrzucić tylko plan sędziowania, choć dobre i to :wink: Quote
Daisunia Posted August 2, 2005 Author Posted August 2, 2005 Justi0022 napisał(a):Na stawki, to chyba trzeba będzie poczekać :-? na stronie raczej ich nie będzie - planują wrzucić tylko plan sędziowania, choć dobre i to :wink: no trudno ... jak czekać to czekać :-? :-? :-? a kiedy ten plan sędziowania wrzucą ? :-? Quote
Justi0022 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja tego nie wiem. Może ktoś będzie tam jeszcze dzwonił i się spyta :wink: i da nam cynk. Quote
Incunabula Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Justi0022 napisał(a): Może ktoś będzie tam jeszcze dzwonił i się spyta Taaak, dzwoniłam dzisiaj do nich kilkanaście razy i cisza :roll: ... Quote
Justi0022 Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Oni są tylko w poniedziałki i czwartki :wink: Spróbuję w czwartek :lol: Quote
Genia Posted August 2, 2005 Posted August 2, 2005 Ja dzisiaj rano wysłałam zapytanie e-mailem czy doszły moje 2 zgłoszenia i dostalam potwierdzenie. Takze nie muszę juz dzwonić i sie denerwowac. Jadę !! :D Quote
PARSONRK Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 A ja wczoraj dzwoniłam i nic - ciągle zajęte zobaczymy w czwartek :-? Quote
Marta Chmielewska Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Wysłałam dziś emaila z zapytaniem, czy doszły dokumenty, dostałam niedługo potem odpowiedź, że sunia jest przyjęta i wszystkie dokumenty doszły :D Polecam tą formę kontaktu. Quote
Incunabula Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Jesli jutro nie będą odbierać telefonów, to też wyslę maila :lol: . Quote
rysiczka Posted August 3, 2005 Posted August 3, 2005 Wlasnie napisalam emaila do wlasnego oddzialu bo pewnie jutro nie bede miec czasu zeby tam dotrzec. :wink: Quote
PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Dostałam odpowiedz na maila z torunia :lol: Psiak zgłoszony :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Parsonrk to świetnie! Czy mi się wydaje czy jedziesz też do Sopotu? Miałybyśmy okazje dogadać się dokładnie w kwestii wyjazdu do Torunia :D I poznać w ogóle :lol: :drinking: Będziemy w Sopocie od piątku, z pewnością w sobotę i w niedzielę może wpadnę popatrzeć. I pozazdrościć. Quote
PARSONRK Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Marta Chmielewska napisał(a):Parsonrk to świetnie! Czy mi się wydaje czy jedziesz też do Sopotu? Miałybyśmy okazje dogadać się dokładnie w kwestii wyjazdu do Torunia :D I poznać w ogóle :lol: :drinking: Będziemy w Sopocie od piątku, z pewnością w sobotę i w niedzielę może wpadnę popatrzeć. I pozazdrościć. Oczywiście, że pędzę do sopotu, nawet wystawiam grupę hodowlaną :P Ja chyba też będę od piątku, bo po takiej trasie wystawić dwa psy, a z trzecim biegać na agility nie dam rady :roll: Quote
Marta Chmielewska Posted August 4, 2005 Posted August 4, 2005 Mu z tego samego powodu jedziemy wcześniej, jakoś nie uśmiecha mi sie wstawanie o 4 rano... w sobotę, a tak, przy okazji pobiwakujemy nad morzem :D Quote
Recommended Posts