Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kasja, zgłoszenia przyjmują do 31- dziś jest 30, sobota!

No przecież wiem, że dziś sobota 30 :wink: , ale w sobotę i niedzielę nikt nie pracuje w oddziale, więc bądź co bądź zgłoszenie idzie na ostatnią chwilę

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

w poniedzialek :wink: ..od 17.....do 19...ja pojade tam w poniedzialek-zeby sie utwierdzic :D ..jak chcesz-to wyslij mi skany i zgloszenie na priva-mam tam koleznake-moze pomoze :oops:

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Dziś próbowałam wysła emailem dowód wpłaty i nie mogłam wysłać do nich poczty... wyświetla mi się error :-?

Jak regularnie nie oczyszczają skrzynki, to się przytkała. Z tego co mi w czwartek powiedzieli, to raczej mają w tym zaległości. A w ostatnich dniach wysyłamy wszystko na ostatnią chwilę więc pewnie stąd error

Posted

Dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Na szczęście zgłoszenie wysłałam ponad tydzień temu, mają na stronie elektorniczną formę, więc powinna dojść. Zadzwonię w popniedziałek i sie dowiem czy zdjęli ze skrzynki. Faktycznie wygląda na to, że mają zapchaną skrzynkę a jak zaczną ją odpychać to i moje potwierdzenie znajdą :D A jeśli nie to poniedziałek powiem im co i jak :D

Posted

Justi0022 napisał(a):
Na stawki, to chyba trzeba będzie poczekać :-? na stronie raczej ich nie będzie - planują wrzucić tylko plan sędziowania, choć dobre i to :wink:

no trudno ... jak czekać to czekać :-? :-? :-?
a kiedy ten plan sędziowania wrzucą ?
:-?

Posted

Ja dzisiaj rano wysłałam zapytanie e-mailem czy doszły moje 2 zgłoszenia
i dostalam potwierdzenie.
Takze nie muszę juz dzwonić i sie denerwowac.
Jadę !! :D

Posted

Parsonrk to świetnie! Czy mi się wydaje czy jedziesz też do Sopotu? Miałybyśmy okazje dogadać się dokładnie w kwestii wyjazdu do Torunia :D I poznać w ogóle :lol: :drinking: Będziemy w Sopocie od piątku, z pewnością w sobotę i w niedzielę może wpadnę popatrzeć. I pozazdrościć.

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Parsonrk to świetnie! Czy mi się wydaje czy jedziesz też do Sopotu? Miałybyśmy okazje dogadać się dokładnie w kwestii wyjazdu do Torunia :D I poznać w ogóle :lol: :drinking: Będziemy w Sopocie od piątku, z pewnością w sobotę i w niedzielę może wpadnę popatrzeć. I pozazdrościć.

Oczywiście, że pędzę do sopotu, nawet wystawiam grupę hodowlaną :P
Ja chyba też będę od piątku, bo po takiej trasie wystawić dwa psy, a z trzecim biegać na agility nie dam rady :roll: