Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Daisunia napisał(a):
Sav( mam nadzieje że mogę tak zdrabniać twoj nick ;) )
byłabym naprawdę wdzięęczna :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:D

jasne, jak już napisałam wczesniej nawet mi sie podoba taki skrót :lol: Savannah vel Sav 8) dobre :) spoko, wdzieczna bedziesz jak zrobie te zdjecia i ci wysle:) może jakies namiary na pw? :wink: 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

• Replies 439
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

AiMiN napisał(a):
Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk?

Ja się spotkałam z opinią, że "ona się na niczym nie zna". Jak jest naprawdę - nie mam pojęcia, sama nie miałam z nią styczności. Jestem ciekawa, bo ona też podengo sędziuje. Ale to się na miejscu trzeba będzie przekonać :P .

Posted

Morrisonka napisał(a):
AiMiN napisał(a):
Jak ocenia sędzia Svetlana Radjuk?

Ja się spotkałam z opinią, że "ona się na niczym nie zna". Jak jest naprawdę Ale to się na miejscu trzeba będzie przekonać :P .

no własnie też słyszałam takie cos. choc chyba się nie zgodze z tym :roll: pani Radjuk ma określony typ psa i taki jej sie po prostu podoba i tyle. co nie znaczy że ten jej typ nie jest dobrym psem :) w koncu tu podaje przykład oczywiscie na sh z krakowa- suka ktora była Zwycięzca Rasy jest bardzo ładną suką, pies co dostał CACIB- nie jest wcale brzydkim psem. co prawda można sie przyczepic do tego że np. nie każda klase wygrywaly piekne psy, no cóż to jest typ pani Radjuk i nikt go nie zmieni 8)
Pozdrawiam
Lidka i Villarica Siberians

Posted

no pewnie :), że tak.
Na molosach coś się ponuro zrobiło, widze, że Janos podjął próbę "rozbujania" tematu Mastifa na Dogomanii, może się uda :)

Posted

Byłoby super kapitalnie gdybym mogła się z wami zabrać, oczywiście dorzuce się do paliwa. Sprawdzałam w internecie połączenia autobusowe i pkp, są tragiczne. Pociąg jedzie przez Poznań ( :o ) 6 godzin, autobus tak samo, fatalnie. Jak nie znajdę kogoś z samochodem, to nie pojadę, bo to bzdura, żeby do Torunia jechać tyle ile do Wrocławia czy Warszawy :-?
Mam ze sobą jedno nieduże suczo, grzeczne i łagodne :D Ja też jestem grzeczna i łagodna :lol: :wink:

Posted

Wygląda na to, że i ja się wybieram :D Zgłoszenie właśnie wyruszyło w drogę :wink:

Może znajdzie się ktoś, kto jedzie z Poznania i znalazłby skrawek miejsca dla jednej szczupłej blondynki :wink: z jednym czarnym podpalanym psem? Pies mieści się pod nogami z przodu w seicento....

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Byłoby super kapitalnie gdybym mogła się z wami zabrać, oczywiście dorzuce się do paliwa. Sprawdzałam w internecie połączenia autobusowe i pkp, są tragiczne. Pociąg jedzie przez Poznań ( :o ) 6 godzin, autobus tak samo, fatalnie. Jak nie znajdę kogoś z samochodem, to nie pojadę, bo to bzdura, żeby do Torunia jechać tyle ile do Wrocławia czy Warszawy :-?
Mam ze sobą jedno nieduże suczo, grzeczne i łagodne :D Ja też jestem grzeczna i łagodna :lol: :wink:

ohh Przez Poznań to tragicznie :-? nie mogą tego ominąc?! :-? Nie zazdroszcze
Pzdr

Posted

Marta Chmielewska napisał(a):
Widzę, że nie ja jedna czekam na przyczepkę ;-) Będę czekała na informacje niecierpliwie :-)

Coż zrobić, kiedy jest się niezmotoryzowanym, prawda? :lol:

Ale jak czytam, Wy jesteście w gorszej od nas sytuacji.... :roll: Mam nadzieję, że znajdzie się ktoś, kto Was weźmie!

Pozdrawiam
Marysia i Una

Posted

Marta jadę :P
Dokładnie dogadamy się tuż przed wystawą jak i gdzie się odbierzemy :P
Marysia jakby poznań był po drodze to bym cię też zabrała, mam dość duże autko na 4 osoby z psami :P Ja biorę jednego do dwóch psów, Marta jednego, jak ktoś jeszcze jedzie ze szczecina lub innej miejscowości na trasie szczecin toruń to zapraszam, miejsce jest :P

Posted

PARSONRK napisał(a):

Marysia jakby poznań był po drodze

Poznań nie podrodze :-? no chyba że zmienili lokalizacje mojego miasta :) :lol:
Pozdrawiam
Lidka i Villarica

Posted

[quote name='PARSONRK']

Poznań nie podrodze

Tyle to i ja wiem :D
no ja też wiem, nie twierdze że nie wiesz :wink: choc zastanawialam sie moze zmienili lokalizacje :lol: hihi
Pozdrawiam
Lidka i Villarica