Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem w Schronisku w Tomaszowie Maz od listopada ubiegłego roku.Mam łagodne usposobienie i cały czas wypatruję kogoś,kto mnie zechce adoptować.Przecież jestem ładny .Dlaczego nikomu się dotąd nie spodobałem ? Cały czas czekam,mam coraz mniej nadziei na odmianę losu.Czy ktoś mi pomoże ? Kontakt w sprawie psa 0-504-668-982 lub 0-506-410-930

Posted

Chyba jeszcze dodam, że pies jest wykastrowany i zaczipowany, bo to istotne.
Co jeszcze? Do ludzi przekochany, natomiast dominujący jeśli chodzi o kolegę z boksu. Zdominował go i chyba zastraszył. Bardzo pilnuje pełnej michy, wtedy jest najgorzej... Możliwe, że to doświadczenie z czasów tułaczki.

Posted

Łatek ma domek !!! w Tomaszowie Maz .W dniu dzisiejszym odebrało go dwoje ludzi,bardzo wrażliwych i kochających psy.Pies merdał ogonem i pięknie poszedł z nimi na smyczy.Po wyjściu za bramę schroniska trząsł się ze strachu,ale czule zaopiekowali się nim jego wybawcy.Pies będzie mieszkał na kanapie w domu.Poniżej moment przekazania psa do domu.

Trochę się boję,ale myslę, że będzie dobrze.

Ciekawe gdzie mnie moja pani zaprowadzi ?

• 4 weeks later...
Posted

Odwiedziliśmy psa w nowym domu.Przytył i wygląda imponująco.Bardzo kocha swoich właścicieli.Wygląda na szczęśliwego.Bardzo się z tego cieszymy.Poniżej zdjęcia z wizyty u Śnieżka.

Śnieżek na podwórku.

Również członek tej rodziny.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...