Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

już ja się postaram o to żeby u mnie doszedł do siebie ;) i był mniej strachliwy, ale myślę, że dość szybko się zaaklimatyzuje i otworzy na ludzi swoim serduszkiem :)

Posted

Prawdopodobnie jutro jade przejazdem przez Wroclaw Rybnik. Wieczorem bede wiedziec na 100% czy to pewne. Wiem, ze troche pozno ale inaczej nie dam rady.
Jesli by Was to urzadzalo i ktos by chlopaka podrzucil gdzies na autostrade kolo 21. a inny odebral w Rybniku kolo 22.30 to moge chlopca przewiezc. Tylko skoro taki wystrachany to najlepiej w kontenerku chyba.

Posted

masienka napisał(a):
Prawdopodobnie jutro jade przejazdem przez Wroclaw Rybnik. Wieczorem bede wiedziec na 100% czy to pewne. Wiem, ze troche pozno ale inaczej nie dam rady.
Jesli by Was to urzadzalo i ktos by chlopaka podrzucil gdzies na autostrade kolo 21. a inny odebral w Rybniku kolo 22.30 to moge chlopca przewiezc. Tylko skoro taki wystrachany to najlepiej w kontenerku chyba.

dziekujemy masienka,ale jutro to nas nie urzadza ,bo chlopak bedzie kastrowany 31 i dopiero po tym terminie szukamy transportu ,moze bedziesz jechac tez pozniej w te okolice?`?

Posted

:: FiGa :: napisał(a):
Jeśli skombinujecie transporterek to być może ja go będę mogła zawieźć pociągiem ;)

ja patrzylam juz na rozklad jazdy,na stronie pkp,to nie ma bezposredniego polaczenia z wrocka do rybnika i najkrocej pociag jedzie 2,5 godziny.

Posted

jest za to pociág to kédziena koźle lub Gliwic - a to rzut beretem do Rybnika- więc moze byś Figa do Kędzierzyn Koźle podjęchała a domek dalby radę tam dojechac? Czas 1;45 . a transporterek by się odesłało ( oczywiscie najpierw trzeba go pozyczyc od kogos)

Posted

I znów pw nwi doszło :angryy:

I po wizycie, długiej i owocnej :p Maksowa Twoja mama, to bardzo mądra i życiowa kobieta, taką mame mieć, to szczęście :razz:

Edita: pociąg relacji Wrocław-Rybnik dziś ostatni raz pojechał w trase. Ale jakby co, to ja go Gliwic służe pomocą.