Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tak jak pisała Tuska , nie mogłam przyjechać , musiałam wyjechać z Wrocławia ;/ wracam jutro wieczorem. Jeśli ma zabieg w pn to nie wiem czy w ogóle nam go dadzą z boksu...

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

też myślałam, że zabieg ma być we wrześniu, bodajże 11, ale po telefonie mama powiedziała mi, że 24 (nie wiem to chyba termin przyspieszony ??), więc albo źle usłyszała albo tak jest

Posted

[quote name='maksowa17']też myślałam, że zabieg ma być we wrześniu, bodajże 11, ale po telefonie mama powiedziała mi, że 24 (nie wiem to chyba termin przyspieszony ??), więc albo źle usłyszała albo tak jest

nie mówiłam przez telefon kiedy jest kastarcja,
kastracja jest wg planu na jedenastego chyba ze byłoby miejsce wcześniej...

Posted

Maksowa, ja byłam wczoraj w schronie, ale zajmowałam się innymi psiakami i poprostu nie zdążyłam , ale będę w tym tyg jakoś w schronie to zajrzę, tylko nie wiem czy dadzą z boksu go wyciągnąć, jak byłam wczoraj w schronie to uprosiłam ledwo o innego pieska.
Z Tuską jakoś na sb się umawiałam :)

Posted

no tak ona wie doskonale ale jakoś tak bardzo chce zeby juz był hehe:) wczesniej nawet pytala czy konieczna ta kastracja, ale ja mówie, że nie ma mowy, żeby nie miał

Posted

no wlasnie -a po to ma przyspieszoną kastracje, zeby mogl szybciej do DT pojechac- więc trzeba się rozgladac za transpotem, nie wiem kto wątek zakładał- ale moze tytul trzeba by bylo zmienic na poszukiwanie tranasportu Wroclaw-Rybnik.

Posted

pisałam wcześniej posta, ale się nie wyświetlił, tak więc brzmiał - trzeba by było skontaktować się z moniką, bo zakładała wątek, czy już ktoś to zrobił czy mam do niej pw napisać??

Posted

Moniką083?
nie, nikt chyba się do niej nie odzywał
ale powinna czytać wątek
a to ona ustalała transport?
na transportowym jest ale na niedzielę..

trzeba dać też na transportowy
zaraz dam
termin napisać po 31?