Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

w czw czy pt beda dziewczyny w schronie, moze by sie udalo go zlapac tym razem i ostrzyc, pan Wiktor juz jest, moze uda sie go namówić
duzo Dogomaniaczek jest z Rybnika
moze o wizyte poprosic kogos?

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

hej ! ja będę w schronie w sobotę, miałam mieć jutro wolne , ale idę jednak do pracy, umówiłam się już z Tuską na sobotę rano , więc jak coś to ogolimy itd . :)

Posted

on bedzie przepiekny jak sie te kudly do porzadku doprowadzi.Ludzie nie zdaja sobie sprawy jakie cuda siedza w schronach .Super jak dt wypali ,jesli troche jeszcze ufnosci do ludzi nabierze to domki beda sie o niego bic.

Posted

...w sumie co tu opowiadać...
rozmawiałyśmy z Mamą maksowej17 (27 minut:razz:) o wszystkich możliwych kłopotach i problemach jakie mogłyby wyniknąć wzwiązku z udzieleniem schronienia psiuniowi ze schroniska...

....uważam, że Rufi ma szczęście że pojedzie do takiej pełnej serca rodziny, a Panie oczywiście w każdej chwili są gotowe na wizyte....

Posted

a po co transporterek.. ? w koncu to maly pies.. kaganiec jak juz i tyle.
Ja wielokrotnie kursowalam z psami do Poznania, wiozlam tez Parowke/ Lusie az do Przemysla i nie bylo problemow...male pieski sa do ogarniecia, po co maja sie kisic w klatkach ;) zamiast rozprostowywac konczyn wedle zyczenia

Posted

Po to Aga zeby sié nie wywinál ze obrozy, czy z szelek to jest lekliwy piesek- a skoro tak to raczej bédzie spokojnieszy w transporterku i obędzie się bez niespodzianek- juz nie jeden pies tak wlasnie sié wywinąl i pozniej byl lament- lepiej dmuchac na zimne

Posted

Agnieszka(Visenna) napisał(a):
a po co transporterek.. ? w koncu to maly pies.. kaganiec jak juz i tyle.
Ja wielokrotnie kursowalam z psami do Poznania, wiozlam tez Parowke/ Lusie az do Przemysla i nie bylo problemow...male pieski sa do ogarniecia, po co maja sie kisic w klatkach ;) zamiast rozprostowywac konczyn wedle zyczenia

Wiesz nie o to chodzi że on gryzie, przecież on nie gryzie.... wiec kaganiec jest chybiony...
to jest płochliwy zwierzak ktory sie boi, może wykręcić sie z szelek i zacząc uciekać, a wtedy o wypadek nie trudno, to jest psiak ktorego dziewczyny dwa razy nie mogły złapać w boksie dlatego myśle ze akurat w jego przypadku transporter byłby konieczny

Posted

też uważam, że transporterek jest dobrym rozwiązaniem, będę dużo spokojniejsza i Rufi chyba też...będzie czuł się trochę bezpieczniej, niż idąc miedzy nogami innych ludzi, którzy gdzieś się śpieszą i prawie na niego wchodzą...