Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 238
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ok to lece do mamy spytac juz, a o sobie napisze teraz, wiec : mam 17 lat, jestem z rybnika jak widac, i strasznie chce pomoc psiakowi! i postaram sie zeby cos zrobic w tym kierunku! po za tym mieszkam w bloku ale wychodze z moim psem czasem nawet trzy razy na dlugi spacer po dwie godzinki :) a jesli nie trzy spacery to napewno min jeden wieczorny dluzszy, teraz gdy slonce zachodzi i nie jest goraco i psiak sie nie meczy :)

Posted

maksowa17 napisał(a):
mama musi sie zastanowic...:) po za tym jakby to wygladalo z tym transportem? i czy psiak musi miec jakies szczepienia dodatkowe robione albo cos ??

tak pieseki sa szczepione- zachipowane itd- tylko pamietaj ze piesek jest lekliwy i byc moze na poczátku nie bedzie to przytulanka bo dla psiaka to stres nowe miejsce ludzie itd.

Posted

maksowa17 napisał(a):
opowiedzcie cos wiecej o jego zachowaniu

Maskowa musimy poczytac watek nie ma tego wiele -a pisalo paré osob, a tyle co jest to wszytsko opisane. Zaklotuniony,bojazliwy, przerazony schronieskiem, jak przyszedl mial jadná siersci yorkowatá, poznie juz wlasnie tak zaczál wygladac jak na zdjeciu. Na pewno trzeba bedzie uwazac zeby podczas spaceru i transportu sie nie wywioná sie z obrozy, szelek l i przerazony nie uciekl
Proszé tez napisz oo mozecie mu zapewnic? czy macie inne pieski , koty w domu, male dzieci i czy bédziecie go miec do czasu znalezienia DS? I oczywiscie jak pisalam wczesniej powienien byc kontakt z mamá, nie zeby ci nie wierzyla, ale nie chcemy niespodzianek.

Posted

Wątek przeczytany. Mamy w domu jednego psa - Maksa. NIe mamy kotów. Ze zwiąrzat to czyzyka, myszki dwie i ryby takze sa to niewidoczne male zwierzaki :) Małych dzieci nie ma - ja jestem najmłodsza. Mamie powiedziałam, że będziesz dzwonić. Będziemy go mieć aż do DS jeśli tym DS nie stanie sie nasz dom :) Rozumiem to że musi być kontakt z mamą i wcale nie myślę, że mi nie wierzysz :) Po za tym bedzie mial u mnie w pokoju swoje legowisko, miski z woda i jedzeniem, nie jest na żadnej diecie ? Za dwa tygodnie wraca moja siostra starsza i bedzie w domu zawsze do popoludnia a ja zawsze od popoludnia do wieczora w czasie roku szkolnego, wiec piesek nigdy nie bedzie sam, po za tym jest jeszcze mama i babcia.

Posted

maksowa17 napisał(a):
maks wazy 7-8 :) i jest duzo wiekszy od yorka a Rufi podejrzewam wzrostu Maksia

patrząc na zdięcia Twojego Maksia w trawie wydaje mi sie że Rufi jest sporo większy...